Va, čia tviskėjimas matosi
Žinom, čia tik mažas gabaliukas, bet kai realiai virš galvos ir aplinkui visi skliautai žėri ir blizga, jautiesi lyg pasakų pily.
Vakarienei buvo kažkas. Neatsimenu, kas.... Žinau tik, kad iš meksikiečių virtuvės.
Ir vakarykštis ištaškytas tortas
Pamiršau gi paminėti, kad gidė, parvežus tortą į viešbutį, jį tiesiog išmetė ant žemės . Neišsitaškė, neišsitepė, nes buvo uždengtas dangčiu, bet reprezentacinės išvaizdos neteko. Šitą sukritusį į gabalus ji įkišo į šaldytuvą ir tuo pačiu taksi išvažiavo pirkti kito. O va jau ne progai ir po daug kokteilių labai skaniai susivalgė ir nelabai gražus.
Čia, prie vartų, prieina prie manęs vyriškis. Sako, tu man kažkur matyta. Žiūriu aš į jį... Ne, nepažįstu. Bet pamačius, kad jis taip pat Gadventures gidas, keliajantis su kita grupe, imam svarstyti, kur galėjo susikirsti mūsų keliai. Ir išsiaiškinam. Prieš tris metus, Meksikoj, Palenque. Aš keliavau su viena grupe, jis vežė kitą grupę. Vieną naktį nakvojom tam pačiam viešbuty Palenque džiunglėse. Tada žiauriai lijo todėl abi grupės visą vakarą sėdėjo tam pačiam bare. Bet ir atmintis žmogaus .