Pasisotinę gidę paleidžiam ieškoti torto, o mes su kambarioke dar dairomės po centriuką. Nutriušę viskas, dulkėta ir aplūžę, bet kartu ir žavu.
Labai tinkama vieta vesternus filmuot
Niaukstosi. Traukiam atgal į viešbutį.
Vaizdas iš viešbučio:
Grįžę sulaukiam vietinės kelionių agentūros atstovo vizito su visu sąrašu ekskursijų rytdienai. Renkamės iš šių:
Xunantunich 9-a Majų gyvenvietės griuvėsiai;
Turas po Caracol griuvėsius - didžiausia Majų gyvenvietė Belize;
Actum Tunichil Muknal urvas;
Crystal Cave vizitas;
Cave tubing (Barton Creek);
Barton Creek urvas kanojomis;
Jodinėjimas.
Majų pirmaidžių man jau gana. Norėjau Crystal Cave arba Actum Tunichil Muknal urvuose palandžioti, bet į Crystal Cave buvo nepakankamai norinčių (miminum 6 žmonės turi būti), O ATM urvui reikia visos dienos. Jei 2-3h šaltuose šlapiuose urvuose man būtų pats tas, tai 7- 8h taip praleisti aš nenoriu. Jodinėjau kelionėj pora kartų, ti šią pramogą irgi atmetu. O štai cave tubing dar patirti neteko. Todėl išsirenku būtent šį užsiėminą (kaip ir dauguma iš grupės.
bet tai bus rytoj. O šiandien mes švenčiam. Pirmiausia kolegos gimtadienį, o po to Naujuosius metus. Iki 13:30 vakarieniaujam viešbučio restorane, o paskui šokam į taksi ir važiuojam į miesto centrą. Punšas, mojito ir fejerverkai. Daug fejerverkų. Paskui lietus, taksi ir viešbučio lova.