<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72148874" data-time="1531121409"><div><p>Būtent. O kur dar sekso reikalai. Ateis laikas, kai ji gali nenorėti ir negalėti mėnesiais...</p></div></blockquote><p>Nesupratau, ka pasakyt norit.</p>
prieš gimdymą ir po jo, ar jūs manote, kad dieną iki gimdymo dar jam duosite ir iš karto dieną po gimdymo?
Kai studijavau magistranturoj, nuomojausi kambari dvieju kambariu bute. Kitame gyveno vyresne moteris. Vienisa, niekada netekejusi, niekada neturejusi draugo, nekencianti alkoholio ir vyru. Pasakojo, kad jos tevai edesi, stumdesi,.paskui su laiku viskas tik blogejo. Ypac kai suvartojamo alkoholio kiekis didejo. Ji mane, kad visi vyrai gyvuliai. Kad ji negali tureti seimis, nes nezino, kas tai yra normali seima. Tuo metu toks poziuris atrode keistas, o dabar suprantu, kad ji buvo taip traumuota tevu, kad nemane galinti kurti normalius santykius. Sakoma, kad vaikai nesamoningai perima tevu modeli ir reikia baisiai daug su savimi dirbti, kad istrukti is to uzburto bjauriu santykiu rato.
Ir klausimas, ar vyras nori ka nors keisti. Dabar jis del savo alkoholizmo visus aplink kaltina. Nesubrendusi asmenybe.
Is mano laisko turejot pastebet, kad jis tikrai deda pastangas, kad viskas pasikeistu. Sianakt vistik atejo, apkabino, nugloste. Nors jutau, kad jam paciam skaudu ir jis taip pat pyksta.
Butent. Pabreziu dar karta, kad maniskis yra puikus tevas.
Puikus tevas mestu gerti, susitvarkytu globa ir pasiimtu vaika pas save. Jusiskio vaika augina seneliai. Vaikas aisku savo teva myli ir myles besalygiskai.
Kai studijavau magistranturoj, nuomojausi kambari dvieju kambariu bute. Kitame gyveno vyresne moteris. Vienisa, niekada netekejusi, niekada neturejusi draugo, nekencianti alkoholio ir vyru. Pasakojo, kad jos tevai edesi, stumdesi,.paskui su laiku viskas tik blogejo. Ypac kai suvartojamo alkoholio kiekis didejo. Ji mane, kad visi vyrai gyvuliai. Kad ji negali tureti seimis, nes nezino, kas tai yra normali seima. Tuo metu toks poziuris atrode keistas, o dabar suprantu, kad ji buvo taip traumuota tevu, kad nemane galinti kurti normalius santykius. Sakoma, kad vaikai nesamoningai perima tevu modeli ir reikia baisiai daug su savimi dirbti, kad istrukti is to uzburto bjauriu santykiu rato.
Tai ne tik sakoma, kad vaikai perima tevu modeli. Tai irodyta.
Is mano laisko turejot pastebet, kad jis tikrai deda pastangas, kad viskas pasikeistu. Sianakt vistik atejo, apkabino, nugloste. Nors jutau, kad jam paciam skaudu ir jis taip pat pyksta.
atsiprasau, as tikrai nepastebejau. Jeigu tikrai abu norite keistis, tai susiraskite seimos psichologa ir pirmyn. Papasakokite kaip sekasi po kiek laiko.
Tai juk vaikui galite nedrausti su tėvu kontaktuoti, o be to ir alimentus mokėti privalės. Galvokite visgi ne tik apie vaką, bet ir apie save. Jūs juk irgi verta mylinčio vyro, na nors bičiuliško jums, draugiško, jei jau ten karštų jausmų nėra, bet ne smurtautojo, grasitojo, šantažuotojo, išgėrinėjančio ir t.t.
Kontaktuoti ir augti kartu nera tas pats. Ir kaip kvailai beskambetu, nemylima nesijauciu. Jis tenkina beveik visus mano mano norus, net jei jam kartais tai buna tikrai sudetinga padaryt. Nemyletu - nesistengtu. Esme - charakteris.
Kontaktuoti ir augti kartu nera tas pats. Ir kaip kvailai beskambetu, nemylima nesijauciu. Jis tenkina beveik visus mano mano norus, net jei jam kartais tai buna tikrai sudetinga padaryt. Nemyletu - nesistengtu. Esme - charakteris.
Kokie buvo jusu tevu santykiai? Kaip tevai su jumis elgdavosi?