Dalis dalykų, kodėl kyla problemos, akivaizdžios, bet gal patogiau ne jas spręsti, o skųstis. Pvz., gal vyras persidirba ir neturi jėgų prisižiūrėti, kaip kad temos autorė norėtų. Tai jai teoriškai reiktų išlaidas mažinti ir dirbti pradėti. Arba jei jau dirbti nenori, tai gali namuose vyro sulaukus po dušu pakišti, masažiuką padaryti. Bet reikia daryti, o autorei patogiau pasirieti ir nieko nedaryti.
Ir šiaip, didelė problema nieko neveikimas, prisigalvoji visokių nesąmonių iš neturėjimo ko veikti, verdi savose sultyse ir menki dalykai virsta baisiomis nelaimėmis.
Taip, vyras neabejotinai persdidirba, bet nejaugi išėmus puodelį iš spintelės ranka nukristų ją uždarius? Dirbti aš negalėjau ir negaliu dabar o ne nenorėjau ar nenoriu. Nelabai noris grįžusiam vyrui masažiuką daryt , kuris tave ryte išvadino suka ir išeidamas nei "čiau" nepasakė. Dėl nuolatinio pakelto tono ir įžeidinėjimų man nemalonu, net kai jis prisiliečia prie manęs. Manau dauguma moterų mane suprastų. O čia žinoma vėl nauja problema. Jis negauna sekso - pyksta. Didelė problema nuolat buvimas namie vienai o ne nieko neveikimas, tada ir kažką veikiant nuolat galvoji ir verdi tose sultyse ir išpūti burbulus iš burbuliukų.