Įkraunama...
Įkraunama...

Visiska neviltis

Manau pirma jus pasirupinkit, kad nedaryti nesamoniu. Jus uz save atsakot, o ne jusu vyras ar kokia vyriausybe. Tai jusu pareiga pradeti normaliai elgtis. DEL SAVES.
Po to jau, kai sita problema ispresit - likusias galesit su vyru spresti. Turit tikrai nebloga zmogu (Nezinau, bet kiekk galim suprasti)

Nebloga zmogu. Pagal kieno skale? Jei taviske, tai jo, neblogas. Jam jo vaikas bent jau nera isgama.

Atsakyti

Puikus tevas mestu gerti, susitvarkytu globa ir pasiimtu vaika pas save. Jusiskio vaika augina seneliai. Vaikas aisku savo teva myli ir myles besalygiskai.

Smulkmenu nepasakisiu, bet kolkas nera galimybes isvezti vaika is Lietuvos. Jis didelius kelius nuejo, kad vaikas patektu is mamos namu i jo namus. Sitoj vietoj jo kaltinti TIKRAI NEGALIMA.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 09, 16:09)

Nebloga zmogu. Pagal kieno skale? Jei taviske, tai jo, neblogas. Jam jo vaikas bent jau nera isgama.

Gal galit pasistengti buti OBJEKTYVI? As apie save saziningai parasau neigiamu dalyku, bet tikrai ne tam, kad jus tuo SPEKULIUOTUMET.

As savo vaiku mylejau ir del ju gyvenau. Po to ex sugalvojo jiems KITA TEVA surasti. Aplink buvo daug artimu zmoniu kurie abejingai ziurejo i tass nesamones. Tai jau as jiems ne tevas.
Atsakyti

atsiprasau, as tikrai nepastebejau. Jeigu tikrai abu norite keistis, tai susiraskite seimos psichologa ir pirmyn. Papasakokite kaip sekasi po kiek laiko. 

Sita varianta jau zadejau aptart su juo.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 07 09, 16:07)

Ir velgi, ar jusu vyras suvokia, kad negalima jusu durninti ir keikti? Jeigu kalbant sia tema jo atsakymas skamba mazdaug “tu mane nervini”, tai jis jus kaltina.

Ir velgi, ar jusu vyras suvokia, kad negalima jusu durninti ir keikti? Jeigu kalbant sia tema jo atsakymas skamba mazdaug “tu mane nervini”, tai jis jus kaltina.

REIKALAVIMAI REIKALAVIMAI tik vyrams.
Sau - pateisinimai.
Vyrai ne kokie geleziniai ir jus galimybes pakesti nesamones yra riboti.
Atsakyti

Kokie buvo jusu tevu santykiai? Kaip tevai su jumis elgdavosi?

Jis augo su abiem tevais. Tevas ramus, motina furija. Paveldejo mamos characteri. As augau su mama, ji mane lepino.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 07 09, 16:04)

Jau 10 psl matau, kad autorei jus nepadesit, nes ji neisisamoninus situacijos rimtumo ir gina savo vyra. Negaiskit savo laiko...

Jau 10 psl matau, kad autorei jus nepadesit, nes ji neisisamoninus situacijos rimtumo ir gina savo vyra. Negaiskit savo laiko...

panašu į tai...

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 09, 16:13)

As savo vaiku mylejau ir del ju gyvenau. Po to ex sugalvojo jiems KITA TEVA surasti. Aplink buvo daug artimu zmoniu kurie abejingai ziurejo i tass nesamones.  Tai jau as jiems ne tevas.

As savo vaiku mylejau ir del ju gyvenau. Po to ex sugalvojo jiems KITA TEVA surasti. Aplink buvo daug artimu zmoniu kurie abejingai ziurejo i tass nesamones.  Tai jau as jiems ne tevas.

nuteikti galima mažiukus vaikus. Kiek jūsiškiams metų tada buvo?
Atsakyti

Esu parduotuvėje mačiusi, kaip visiškas pyplys savo motiną stumdo ir vadina keiksmažodžiais. Motina iš gėdos neturi kur akių dėti. Ir iš kur vaikas tokių dalykų išmoko, jei ne iš šeimos ir iš artimiausios aplinkos. Ir kaip tu vaikui paaiškinsi, kad taip elgtis negerai, jei jo tėvas su motina šitaip elgiasi. Ir gali būti, kad to vaiko tėvas savo vaiką labai myli, tik kad pavyzdį rodo labai ne kokį.

Vaikai supranta ir perima daugiau nei suaugusieji norėtų. Nežinau, kokioje šalyje gyvenate, bet yra šalių, kur vaikui darželyje ar mokykloje papasakojus, kad namuose girtas tėvelis rėkia ant mamytės arba jei vaikas pradės draugus keiksmažodžiais vadinti ar stumdyti, tai tą vaiką iš šeimos gali atimti. 

Manau, kad jums reikia kuo skubiau išeiti iš šių žalingų santykių, paprašyti pagalbos iš savo šeimos arba krizių centre, jei nesugebėsite išgyventi viena. Pradžiai jums reikia susitvarkyti su pačia savimi. O vyras, jei tikrai norės būti su jumis ir vaikučiu, bandys pasikeisti. Jei nenorės, tai nepriversi nei gyvendama kartu, nei atskirai.

Aciu, tai ka parasete atrodo  labai teisinga ir adrkvati nuomone mano situacijai. Turesiu dar apie ka pamastyt.

Atsakyti
QUOTE(LiudnosAkys @ 2018 07 09, 16:23)

Jis augo su abiem tevais. Tevas ramus, motina furija. Paveldejo mamos characteri. As augau su mama, ji mane lepino.

<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="72149131" data-time="1531135559"><div><p>Kokie buvo jusu tevu santykiai? Kaip tevai su jumis elgdavosi?</p></div></blockquote><p>Jis augo su abiem tevais. Tevas ramus, motina furija. Paveldejo mamos characteri. As augau su mama, ji mane lepino.</p>

neturėjusi tėčio, panašu, kad nemokate išsirinkti sau gero vyro
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 09, 16:27)

panašu į tai...

panašu į tai...

Panasi situacija kaip mano su exdrauge.
Konfliktavo iki tabureciu peiliu, o sake, kad mane myli ir skirybos nepriimtinos.
Bet pazabot savo isiuti neplanavo.
KAdangi as nenorejau bagti gyveenimo kilpoje ar kaleejimee, tai radau kaip atsikratyti.
Susiradau kita (po to kaip drauge pykcio metu pasake, kad skiriasi ir isejo)
Atsakyti

Man tokiais atvejais kyla klausimas kas tas “myli” reiskia. Nu ka? Vyras ir moteris turi vienas kita gerbti, vertinti, suprasti kito poreikius, rupintis. Kurioje vietoje cia telpa keiksmai, stumdymaisi? Jus ziurekite ka jis daro, o ne ka sako. Dabar tai jus keikia, o sako “myli”. Tai kas tas jo “myliu” reiskia? Jei as pasakysiu, kad jus myliu, gyvensite su manim?  :D

Ne negyvensiu. Teigdama, kad myli, atsizvelgiu ne i zodzius o i kaikuriuos poelgius, kurie akivaizdziai rodo, kad esu svarbi.

Atsakyti

Kad nejauciat gresmes, nereiskia, jog jos nera. O nuolatine psichologine itampa jus zaloja kiekviena diena. Ir vaikuti. Jusu tikslas dabar turetu buti gyventi saugioje, ramioje, palaikancioje aplinkoje. 

Suprantu, bet noreciau ja sukurt savo seimoje.

Atsakyti