katute ,niu linkiu tau gandriuko
tik nemoku i kompa ikelt i cia po to
Laba visoms niekur nerandu informacijos. Ir nesuprantu isvis kas vyksta su mano kunu. Mm veluoja ketvirta diena nt lyg ir vaiduokliauja bet neryskeja(aisku dariaus skirtingu firmu).bet snd dar vienas dalykas keistas
Tikrindama gk pastebejau pacioj pradzioj buvo jis zemai taciau tuoj isejo toks kaip oras ir jis pakilo aukstym. Kaip visgi vertinti gk aukstai ar zemai
Laba visoms niekur nerandu informacijos. Ir nesuprantu isvis kas vyksta su mano kunu. Mm veluoja ketvirta diena nt lyg ir vaiduokliauja bet neryskeja(aisku dariaus skirtingu firmu).bet snd dar vienas dalykas keistas
Tikrindama gk pastebejau pacioj pradzioj buvo jis zemai taciau tuoj isejo toks kaip oras ir jis pakilo aukstym. Kaip visgi vertinti gk aukstai ar zemai
Manau Jums tik ginekologė pažiūrėjus gali pasakyti kas ten tiksliai
eina sau merginos lyg ir mini mini vaiduokli matau ,visada tokius pat testus perku nera buve kad nudziuve kazka mestu ..o db iziuriu ...jezau paranoja
tik nemoku i kompa ikelt i cia po to
Na gal kaip nors per moba? lb idomu
Sveikutės
skaičiau skaičiau... galvoju nu šakės, dvi savaites nebuvau nei vienot teigiamo testo ir tada nudžiugino akis lauralina3 pačiaudėk ant mūsų, kad ir mes virusą nėštumo pasigautume aš tai atbuvau pratybas, dabar jau namie, myliukai grįžus jau buvo, bet savaitė iki mmm, tai realiai vaisingos dienos miške praleistos, tai vilčių daug neturiu, bet mažytė tokia mažutėlytė vis tiek yra
Pakoreguoju sąrašiuką, ne iš eilės pastebėjau surašyta
07.07 lauralina3 nelaukia mmm
07.14 Ritutia nelaukia mmm
07.14-15 lekianti nelaukia mmm
07.20 Katute nelaukia mmm
07.22 Nnnauja111 nelaukia mmm
07.23 FoxLady nelaukia mmm
07.25 motiejus5 nelaukia mmm
07.25 sange nelaukia mmm
07.30 finy nelaukia mmm
08.02 Garbanelele nelaukia mmm
08.05 deraramos nelaukia mmm
08.07 LoyalWarrior nelaukia mmm
Sveikos merginos manau apgavo mane tas nt siandien dariausi vel ogi tuscias visiskai nieko nesuprantu mm nera dar kaip cia taip gali buti nu niekaip nesuvokiu toky vaiduokly ismete o dabar nieko ir vakar nieko negi tos firmos tokie melagiai nt
Sveikos merginos manau apgavo mane tas nt siandien dariausi vel ogi tuscias visiskai nieko nesuprantu mm nera dar kaip cia taip gali buti nu niekaip nesuvokiu toky vaiduokly ismete o dabar nieko ir vakar nieko negi tos firmos tokie melagiai nt
O tai kitos firmos dareisi NT? gal mažiau jautrus... o kad mmm nėra geras ženklas ir tikrai ryškiai rodė, sunku būtų patikėti, kad apgavo...
Bet tokios pat firmos dariausi tai va ir ydomu rode o dabar jau dvi dienas tuscia visiskai kaip taip gali buti
Bet tokios pat firmos dariausi tai va ir ydomu rode o dabar jau dvi dienas tuscia visiskai kaip taip gali buti
Na jeigu nėra mėnesinių, tai manau jau didelės viltys dėl
O pas ginekologę neplanuoji nueiti? Manau visas abejones išsklaidytu ;)
Kazkaip pas ginekologe gal dar neisiu manau vistiek nieko nematytu jei ir butu kaip nors dar palauksiu ai bus kaip bus jau net pavargau galvoti