Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. LIEPĄ (179 TEMA)

sveikos 4u.gif

katute ,niu linkiu tau gandriuko nestuke.gif nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
eina sau merginos lyg ir mini mini vaiduokli matau ,visada tokius pat testus perku nera buve kad nudziuve kazka mestu ..o db iziuriu ...jezau paranoja unsure.gif unsure.gif unsure.gif

tik nemoku i kompa ikelt i cia po to
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekianti: 09 liepos 2018 - 12:44

Laba visoms niekur nerandu informacijos. Ir nesuprantu isvis kas vyksta su mano kunu. Mm veluoja ketvirta diena nt lyg ir vaiduokliauja bet neryskeja(aisku dariaus skirtingu firmu).bet snd dar vienas dalykas keistas

Tikrindama gk pastebejau pacioj pradzioj buvo jis zemai taciau tuoj isejo toks kaip oras ir jis pakilo aukstym. Kaip visgi vertinti gk aukstai ar zemai

Atsakyti

Laba visoms niekur nerandu informacijos. Ir nesuprantu isvis kas vyksta su mano kunu. Mm veluoja ketvirta diena nt lyg ir vaiduokliauja bet neryskeja(aisku dariaus skirtingu firmu).bet snd dar vienas dalykas keistas

Tikrindama gk pastebejau pacioj pradzioj buvo jis zemai taciau tuoj isejo toks kaip oras ir jis pakilo aukstym. Kaip visgi vertinti gk aukstai ar zemai

Manau Jums tik ginekologė pažiūrėjus gali pasakyti kas ten tiksliai

Atsakyti

eina sau merginos lyg ir mini mini vaiduokli matau ,visada tokius pat testus perku nera buve kad nudziuve kazka mestu ..o db iziuriu ...jezau paranoja unsure.gifunsure.gifunsure.gif

tik nemoku i kompa ikelt i cia po to

Na gal kaip nors per moba? :D lb idomu

Atsakyti

Sveikutės  :4u: 

skaičiau skaičiau... galvoju nu šakės, dvi savaites nebuvau nei vienot teigiamo testo ir tada nudžiugino akis lauralina3  :wub:  pačiaudėk ant mūsų, kad ir mes virusą nėštumo pasigautume  :4u:  aš tai atbuvau pratybas, dabar jau namie, myliukai grįžus jau buvo, bet savaitė iki mmm, tai realiai vaisingos dienos miške praleistos, tai vilčių daug neturiu, bet mažytė tokia mažutėlytė vis tiek yra  :D 

Pakoreguoju sąrašiuką, ne iš eilės pastebėjau surašyta  :4u: 

07.07 lauralina3 nelaukia mmm  :nestuke 
07.14 Ritutia nelaukia mmm
07.14-15 lekianti nelaukia mmm
07.20 Katute nelaukia mmm

07.22 Nnnauja111 nelaukia mmm
07.23 FoxLady nelaukia mmm
07.25 motiejus5 nelaukia mmm
07.25 sange nelaukia mmm

07.30 finy nelaukia mmm
08.02 Garbanelele nelaukia mmm
08.05 deraramos nelaukia mmm
08.07 LoyalWarrior nelaukia mmm

Atsakyti

Sveikos merginos manau apgavo mane tas nt :huh2: siandien dariausi vel ogi tuscias visiskai nieko nesuprantu mm nera dar  :hmm: kaip cia taip gali buti nu niekaip nesuvokiu toky vaiduokly ismete o dabar nieko ir vakar nieko  :blink: negi tos firmos tokie melagiai nt  :huh2:

Atsakyti

Sveikos merginos manau apgavo mane tas nt :huh2: siandien dariausi vel ogi tuscias visiskai nieko nesuprantu mm nera dar  :hmm: kaip cia taip gali buti nu niekaip nesuvokiu toky vaiduokly ismete o dabar nieko ir vakar nieko  :blink: negi tos firmos tokie melagiai nt  :huh2:

O tai kitos firmos dareisi NT? gal mažiau jautrus... o kad mmm nėra geras ženklas ir tikrai ryškiai rodė, sunku būtų patikėti, kad apgavo...

Atsakyti

Bet tokios pat firmos dariausi tai va ir ydomu rode o dabar jau dvi dienas tuscia visiskai kaip taip gali buti :hmm:

Atsakyti

Bet tokios pat firmos dariausi tai va ir ydomu rode o dabar jau dvi dienas tuscia visiskai kaip taip gali buti :hmm:

Na jeigu nėra mėnesinių, tai manau jau didelės viltys dėl  :nestuke 

O pas ginekologę neplanuoji nueiti? Manau visas abejones išsklaidytu ;)

Atsakyti
tikrai nemoku ikelt... ryt krauja eisiu bandyt priduot ,esu susijaudinus ir bijau kad nebutu apmelaves..... unsure.gif
Atsakyti

Kazkaip pas ginekologe gal dar neisiu manau vistiek nieko nematytu jei ir butu kaip nors dar palauksiu :) ai bus kaip bus jau net pavargau galvoti 

Atsakyti