Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. LIEPĄ (179 TEMA)

Lauralina, pacioj pradzioj gali buti neryskus, dar su ne rytiniu slapimu :)

Atsakyti
ai mergaites ,kada po ov galima daryt jau kraujo tyrima to hcg ,na nestumui nustatyti ... pinigu svaistymas tie testai ... be 3 neapseinu biggrin.gif

kokios kainos gal zinot ? snd man yra 8dpo,ryt daryciau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekianti: 08 liepos 2018 - 14:13

Lekianti, nusipirk pigiuku is ebay, nebus gaila :) krauja darytis kas menesi man jau drastiska atrodo.. nors gal pasidarai ir ramu :)

Atsakyti

Kainuoja apie 10 eur kiek zinau :)

Atsakyti

lekianti, 08 Lie 2018 - 14:48, parašė: sveikutes 4u.gif lauralina sveikinu 4u.gif4u.gif
aciu  :) bet kad dar cia neaisku kazkokia mistika su tais nt  :blink: jau net geda pries vyra lakstau su tais testais kaip beprote  :D jau sakau jam daugiau nebesidarysiu supykau ant tu nt  :mad2:
Atsakyti

Lekianti pasidaryk aisku ta krauja ir ramu nes su tais nt tai nfik

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 07 08, 16:24)
<p>Lekianti, nusipirk pigiuku is ebay, nebus gaila smile.gif krauja darytis kas menesi man jau drastiska atrodo.. nors gal pasidarai ir ramu smile.gif</p>

mazut , pirma kart daryciaus o tie nt papigiasai ir nemanau kad rodytu 12d po ov ... nzn ,isvis nzn ,sis menuo kitoks ... wub.gif dar vakar sedim su mb gandras pro akis skrido biggrin.gif sakau brangiajam ,vo zenklas biggrin.gif

gerai bent jau kad va dirbsiu norm sia sav ,i naktines nuo pirmadienio tai iseigine tik ketv ryte kai grysiu ,tada ir ziuresiu ,nt pasidarysiu po miego ,jei nk tai krauja vaziuosiu priduot ,bus 12d po ov ,kraujas gal jau nemeluos ax.gif

ir siaip sakau ,db sedziu ir mastau ,yra tok jausmas kaip lyg jau mm reiktu ruostis ,tokie silpni pamaudenimai ,taip kitaip nei iprastai ,ir realiai mastau ,bet kas cia zn ...

kita pirmadieni jau arba verksiu arba juoksiuos viens is dvieju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekianti: 08 liepos 2018 - 16:24

Pigiukai rodo taip pat jau apie 10-12 cd tikrai :) yra mergaiciu is sios temos kurios naudojo ir pastojusios pamate ant ju iskart :) ten jie jautrus 10 miu, niekuo nesiskiria nuo vaistinese parduodamu keliskart brangiau..  Zinoma, kraujas patikimiausia. Tik as jau ji daryciaus tik kai testas parodytu teigiama :) pati nusipirkus daug buvau gal 100 testu, nes po daug kas menesi isnaudoju 10-15 net :) tai dar liko kokiem 3 menesiam :) zinau, nereiketu tiek ju darytis, bet savotiskas pomegis, negaliu ramiai susilaikyt :D nors ir zinau, kad mazai sansu man siuo metu isvysti II.. 

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 07 08, 18:39)
<p>Pigiukai rodo taip pat jau apie 10-12 cd tikrai smile.gif yra mergaiciu is sios temos kurios naudojo ir pastojusios pamate ant ju iskart smile.gif ten jie jautrus 10 miu, niekuo nesiskiria nuo vaistinese parduodamu keliskart brangiau..  Zinoma, kraujas patikimiausia. Tik as jau ji daryciaus tik kai testas parodytu teigiama smile.gif pati nusipirkus daug buvau gal 100 testu, nes po daug kas menesi isnaudoju 10-15 net smile.gif tai dar liko kokiem 3 menesiam smile.gif zinau, nereiketu tiek ju darytis, bet savotiskas pomegis, negaliu ramiai susilaikyt biggrin.gif nors ir zinau, kad mazai sansu man siuo metu isvysti II.. </p>

geras smile.gif,tik kad as su ebejum nedraugauju rolleyes.gif nesu nk pirkus ir nzn... ai tiek to ...

bet tu i pavarai su testais ,as 1 men gal 20 pasidariau .... doh.gif umn.gif
Atsakyti

Aha cia toks smulkutis apsedimas, manija sakyciau :D kol kas dar nieko, bet manau veliau moteris taip apsesta buna minciu apie nestuma, kad nebegali gyventi normalaus visavercio gyvenimo.. Be galo jautriai reaguoja i vaikus, kitas nesciasias, pokalbius apie nestuma ir pan.. Kaip ir visur kur reikalingas sveikas protas.. Lengva ji pamesti, kai tikslas yra susiplanuoti vaikiuka. Pati save pagaunu, kad supratus, kad nesilaukiu, pora dienu jauciuos kaip apsvaigus, nesava.. Dazna nuotaiku kaita.. Gal galima sakyti, kad normalu, bet tas kartais buna susije su mintimis del pastojimo :) 

Atsakyti
Deraramos ir po kiek tie pigiukai ebejuj? rolleyes.gif
Atsakyti
07.07 lauralina3 nelaukia mmm
07.14 Ritutia nelaukia mmm
07.14-15 lekianti nelaukia mmm
07.22 Nnnauja111 nelaukia mmm
07.23 FoxLady nelaukia mmm
07.25 motiejus5 nelaukia mmm
07.30 finy nelaukia mmm
08.02 Garbanelele nelaukia mmm
08.05 deraramos nelaukia mmm
08.07 LoyalWarrior nelaukia mmm
07.25 sange nelaukia mmm
07.20 Katute nelaukia mmm

Isiridenu ir as sarasan... biggrin.gif Praejo pirmos mmm po to, jauciaus gerai, tai... Kazkaip ir nenusisaugojom be gydytojos zinios. Ziuresim, kas bus ax.gif Nu, arba nebus...
Atsakyti