Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. LIEPĄ (179 TEMA)

Siandien 12 dpo, testas baltas. Nors vakar lyg kazkas vaidenosi.. Mano vaizduoteje :D siaip pms visam grazume :(

Atsakyti

Saulė visos kurios gali marš laukan Vit D 😀

Atsakyti

Aš tai apsirgus esu peršalimu, ir dar mm sunkios. Tai sėdžiu darbe ir nieko neveikiu kol būtinai nereikia...

Dėl puslytės gal tikrai buvi tiesiog krešulys, bet man jis toks apvalus raudona pasirodė  :D  

Po truputį grįžta normali man nuotaika ir šiandien pradėjau naują vaistų dozę, tai įpusėjus ciklui vėl bus vilčių ir būsiu prie baseino šiltuose kraštuose. Šį mėnesį nei NT nei OT turbūt nedarysiu ir nematuosiu, gersiu sau kokteilius prie jūros  :vacation1:​ 

Atsakyti

Vel pagadinau nt :ax: 9 d po ov nu ir nieko neiziuriu jau zvaira patapsiu :blink: ir pirkau testa kur raso kad rodo nestuma 5/7d iki mm jauciu nebus nieko sy menesy  :unsure:

Atsakyti

Jau sakiau jei sy menesy nieko nesigaus kita nepirksiu irgi nei ot nei nt nes jau nervai nebelaiko :oh: megausiuos vasara o kaip bus taip  :mirksiukas: as isivaizduoju kaip jums sunku kurios ilgiau nepastojat cia tas galvojimas yra nera is proto isvesti gali  :blink:

Atsakyti

Jau sakiau jei sy menesy nieko nesigaus kita nepirksiu irgi nei ot nei nt nes jau nervai nebelaiko :oh: megausiuos vasara o kaip bus taip  :mirksiukas: as isivaizduoju kaip jums sunku kurios ilgiau nepastojat cia tas galvojimas yra nera is proto isvesti gali  :blink:

Ankstokai dar 9 dpo, nors ir aš dariausi šį mėnesį :D dar gali būtu :)

Atsakyti

Man su pirmu nėštumu ir 9 DPO parodė neryškią antrą juostelę. O kai nėr, tai nėr... Prieš kelis mėnesius mečiau matuot BKT, OV testus tik vieną mėnesį bandžiau. Per daug nervų kainuoja viskas, ypač kai lauki ir viliesi. Man jau antra diena pilvą maudžia, bet nepramuša, gal stresas ir karštis duoda savo. Nors dar nevėluoja, bet rusvai teplioja.

Atsakyti
Nu, tai negi nebus cia tokios, kur atejo, pyst pastojo ir viskas, ok? biggrin.gif
As siandien tiek vargau su vakariene, viskas nesiseke, nekepe... O finale taiiip gardziai gavos... Antis figu dzemo marinate su darzo salotom, keptom bulvytem, metu padazu ir raudonojo vyno taure. Ak... wub.gif
Atsakyti
Oho kaip dvariskai nuskambejo essen.gif
Atsakyti

Vėl nieko, prasidėjo nelabosios  :cry2:​ 

Atsakyti

Nu, tai negi nebus cia tokios, kur atejo, pyst pastojo ir viskas, ok? biggrin.gif
As siandien tiek vargau su vakariene, viskas nesiseke, nekepe... O finale taiiip gardziai gavos... Antis figu dzemo marinate su darzo salotom, keptom bulvytem, metu padazu ir raudonojo vyno taure. Ak... wub.gif

Labai norėtųsi, kad visoms kuo greičiau pasirodytu tie du brūkšneliai, tikrai nuoširdžiai laikau kumščius už jus visas! 

O vakarienė kaip puikiai skamba, čia gal kokia proga, ar pas jus namie kas dieną tokie patiekalai? :D 

Aš laukiu O, turėtu būti apie 10d. tai dirbam dabar šiek tiek leliuko klausimu. Na nežinau ar tai būtų galima pavadinti darbu, o jei ir darbu, tai labai jau maloniu :D  

Atsakyti

na šį mėnesį panašu, kad vėl nieko :( pradėjo teplioti, laukiu kol pramuš  :unsure:​ 

Atsakyti