Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. LIEPĄ (179 TEMA)

Loyal, o pratekamumo, chlamidiju tyrimus dareisi? Gal pakaktu jums iui proceduros..

Jo dariausi, viskas ok. 

Atsakyti

Sveikos,

Vis paskaitinėju planuojančių temeles, tyliai pasidžiaugiu kurioms pavyksta, laikau kumščius už tas, kurios planuoja jau ilgesnį laiką ir norom nenorom pagalvoju, o kaip bus man...

Taip gyvenimas susidėliojo, kad planuojam su MB savo pirmąjį leliuką. Pakolkas nedrąsiai apie tai abu šnekam ir svajojam kaip būtų, jeigu pastočiau. Mums abiems tai labai svarbus ir be galo apgalvotas gyvenimo sprendimas, gal dėl to taip nedrąsu :)

Šį mėnesį pirmą kartą nesisaugom. Mmm laukiamos - nelaukiamos 25d. :D

Nedrąsiai galvoju apie nėštumą, nes esu girdėjusi labai daug istorijų, kad sunku pastoti. Be to man jau ne 25metai. Jus paskaičius taip pat matosi, kad ne viskas taip greitai įvyksta kaip norisi. Tačiau MB labai šventai tiki, kad mums pavyks iš pirmo karto :) Jo optimizmas mane labai puikiai nuteikia ir pradedu tuo tikėti ir aš :) Bus matyti kaip bus.

Atsakyti

Sveikos,

Vis paskaitinėju planuojančių temeles, tyliai pasidžiaugiu kurioms pavyksta, laikau kumščius už tas, kurios planuoja jau ilgesnį laiką ir norom nenorom pagalvoju, o kaip bus man...

Taip gyvenimas susidėliojo, kad planuojam su MB savo pirmąjį leliuką. Pakolkas nedrąsiai apie tai abu šnekam ir svajojam kaip būtų, jeigu pastočiau. Mums abiems tai labai svarbus ir be galo apgalvotas gyvenimo sprendimas, gal dėl to taip nedrąsu :)

Šį mėnesį pirmą kartą nesisaugom. Mmm laukiamos - nelaukiamos 25d. :D

Nedrąsiai galvoju apie nėštumą, nes esu girdėjusi labai daug istorijų, kad sunku pastoti. Be to man jau ne 25metai. Jus paskaičius taip pat matosi, kad ne viskas taip greitai įvyksta kaip norisi. Tačiau MB labai šventai tiki, kad mums pavyks iš pirmo karto :) Jo optimizmas mane labai puikiai nuteikia ir pradedu tuo tikėti ir aš :) Bus matyti kaip bus.

Sveikia prisijungusi ir linkiu kad pavyktu is pirmo karto! 

Atsakyti

Sveika prisijungus, mintimis labai primeni mane, ir mb ta pati sake :D 

Linkiu, kad pavyktu iskart :)

Atsakyti

Sveika prisijungus, mintimis labai primeni mane, ir mb ta pati sake :D

Linkiu, kad pavyktu iskart :)

O kiek laiko jūs planuojat? 

Atsakyti

Garbanele, turbut dpo ne cd :)

Teisingai :blush-anim-cl: , deraramos. Jau ir dviejų darbų vienu metu daryti nemoku, nusivažiavau  :oh: 

Atsakyti

Mes planuojam jau 10 menesiu. Bet jau zinom, kad turim problemele su vyro plaukikais..

Atsakyti

Man atrodo kad visi vyrai galvoja kad is pirmo karto pavyks. Mano vyras irgi taip galvojo. Aš kažkodėl taip negalvojau :)

Atsakyti

Na aš tyliai vyliausi ir pavyko tik deje netekom.. Planuose esame jau iš naujo nuo balandzio mėn 🌻

Sange tikėkimės jums pavyks iškart na bet jai ne iš pirmo tai iš antro karto 😉👍

Atsakyti
QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 07 03, 14:01)
>O jums kai prasideda mėnesinės visad būna tokia puslytė pasišalina? Kažkaip man ji lb didelė atrodo, turiu įtarimą kad neįsitvirtina man tiesiog ...

Puslyte? Rimtai? Puslyte pabego tik tada kada pabego, iki tol tokiu man nebuvo teke matyti. Skaidri ir permatoma... Per mmm niekad tokiu nebudavo...

Mano mazius susirgo, o dar oras toks, tai sedim namie po dekiais, filmus ir filmukus ziurim, visai smagu biggrin.gif
Atsakyti

Sange tikėkimės jums pavyks iškart na bet jai ne iš pirmo tai iš antro karto 😉👍

Aš suprasdama, kad iš pirmo karto gali ir nepavykti vis atidėliodavau vaiko planavimą. Kažkaip norėjosi save apsaugoti nuo būsimų nusivylimų ir neduok Dieve nuo kažkokių blogų diagnozių :( Bet manau atėjo laikas susidurti su realybe, kad ir kokia ji bebūtų. Laikas stoti akistata su gamta ir pasitikrinti savo ir vyro vaisingumo rodiklius :D Nors ir labai baisu :)

O dėl to, kad dauguma vyrų galvoja, jog pavyks iš pirmo karto, tai turbūt jų genuose tai užprogramuota :D

Moters apvaisinimas jų darbas visgi, o kai pasitikėjimo vyrui netrūksta, man žavu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 04 liepos 2018 - 08:39

Kuo daugiau domiesi, tuo maziau baisus tie dalykai, nereikia ju bijoti :) nei problemu, nei gydymo, normalu siais laikais. Bet linkiu, kad jum viskas butu sklandziai :)

Atsakyti