Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. LIEPĄ (179 TEMA)

Aš šiandien irgi pagadinau NT, tai mažiau negu nieko. Tai manau šį ciklą kaip ir visus kitus nepavyko ir praleidau savo langą po operacijos nes jau 3ias ciklas.

Eisiu šiandien pas ginę naują vaistų dozę kad išrašytų.

Liūdnos mintys vėl kimba...

Atsakyti

Aš šiandien irgi pagadinau NT, tai mažiau negu nieko. Tai manau šį ciklą kaip ir visus kitus nepavyko ir praleidau savo langą po operacijos nes jau 3ias ciklas.

Eisiu šiandien pas ginę naują vaistų dozę kad išrašytų.

Liūdnos mintys vėl kimba...

:4u:  vyk šalin liūdnas mintis 😕 ateis tavo dienelė 

Atsakyti
QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 07 30, 05:24)
<p>Aš šiandien irgi pagadinau NT, tai mažiau negu nieko. Tai manau šį ciklą kaip ir visus kitus nepavyko ir praleidau savo langą po operacijos nes jau 3ias ciklas.</p><p>Eisiu šiandien pas ginę naują vaistų dozę kad išrašytų.</p><p>Liūdnos mintys vėl kimba...</p>

neliudek mirksiukas.gif , nori prajuokinsiu? as vakar pas drauge pasisampanavau tai kai Dave vyras pizduliai biggrin.gif biggrin.gif draugai apake pamate mano reakcija biggrin.gif biggrin.gif as ne is tu kuriems pizdako ramiai gali duoti,pasisiausiu kaip ezys ir riaumoju kaip liutas lotuliukas.gif lotuliukas.gif sake as jam -pagaminsi man leliuka? o jis man -ne, su alkoholikais neprasidedu, nuo taves kaip nuo bravoro lotuliukas.gif o labiausiai siunta turbut kad nifiga as gyvenime neklausysiu hmm.gif sakau tu nedarysi tai kaimynas ipus liezuvis.gif sake uzmus mane viena diena ir pakis po lova, tai bent zinos kur randuosi devil.gif
o pradzia visa to tai, kad mano bilorubinas labai aukstas ir seniai virs normu visi trys rodikliai.. is Principe vyras teisus, ale tongue.gif
Atsakyti
motiejus kaip savijauta? nestuke.gif wub.gif
Atsakyti

"Malvinija (pirmą nuo 2016 07) mama bum Nnnauja11 (antrą nuo 2018 06) Ona24 (ketvirtą nuo 2015 m.)"

Mama bum (trečią nuo 2018 01)

Laba rytelį visoms. Ir sveikinimai su ryškiais II  :wub:  :4u:  :nestuke  :yahoo:  užderėjo šį mėnesiuką. O man parėjo mmm penktadienį. Jau pavargau nuo laukimo  :cray:  kiek gali neužkibti  :oh: esu neviltį visiškai. Atrodo neimu į galvą ir bus kada bus, bet nė velnio neišeina ir psichika reaguoja. Esu palikusi pasivysi viskam. Dirbti nenoriu, tvarkytis nenoriu, sportuoti nenoriu, nu nieko nenoriu ...!!!! Nebežinau kaip pasveikt ir gryžt į vėžias  :cry2:  Kaip tu motiejau laikaisi, kaip savijautos?  :bigsmile:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama bum: 30 liepos 2018 - 09:48

Hal, ačiū už istoriją, tikrai prajuokino. Sakiau ir aš prisigersiu kai ateis mm. Manau ateis su trenksmu nes krūtinė šį mėnesį labai jautri. Šeštadienį bus baidarės tai turbūt ta proga ir pramuš...kartais galvoju kad mano kūnas tyčiojasi iš manęs.

Mama bum  :4u:  stiprybės, kažkaip kasdien po vieną dieną išgyvent.

Atsakyti

Sveikos, merginos!

paslapčia jau kurį laiką vis paskaitinėju kaip Jums sekasi, kol galiausiai nuspręndžiau prisijungti prie Jūsų :)

Tikiuosi priimsite į savo smagų ratą :)

Labai džiaugiuosi už Motiejus5 ir Sange!  :wub: Sveikinimai!!!  :wub:  :yahoo: 

O apie mane trumpai: tai su vyru nusprendėme, kad jau reikia leliuko nuo kovo, o nuo balandžio pradėjome nesissaugoti, bet tiesa pasakius taip jau tikrai pabandėme, per vaisingas dienas tik šį mėnesį, pažiūrėsime kas gavosi :)

Tai, jeigu priimsite jungiuosi prie nelaukiančiųjų mm 08.04 :angel_not:  

Atsakyti

Pegile, sveikia prisijungus! Linkiu kad pamatytum II ir ilgai čia neužsibūtum tarp laukiančiųjų!  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Viskas neblogai neskaitant kad tampu nedarbinga 😳 miegas nuovargis ir pykinimas banguotas . Ir dar dantis nuskilo vakar nervas atviras spėju iš skausmo 😟 ryt bandysiu pas dantiste papulti kol kas sukuosi be vaistų su pagulinejimais pašildymais jo 

Atsakyti

[quote name="- hal -" post="72165618" timestamp="1532934080"] neliudek mirksiukas.gif, nori prajuokinsiu? as vakar pas drauge pasisampanavau tai kai Dave vyras pizduliai biggrin.gifbiggrin.gifdraugai apake pamate mano reakcija biggrin.gifbiggrin.gifas ne is tu kuriems pizdako ramiai gali duoti,pasisiausiu kaip ezys ir riaumoju kaip liutas lotuliukas.giflotuliukas.gifsake as jam -pagaminsi man leliuka? o jis man -ne, su alkoholikais neprasidedu, nuo taves kaip nuo bravoro lotuliukas.gifo labiausiai siunta turbut kad nifiga as gyvenime neklausysiu 

Vyras pabandė pastatyti ale  į vietą 🤣😂 žinos kad ne taip paprasta.. Kas čia valdo 👍

Atsakyti

Grįžau į darbus po atostogų. Tas džiaugsmas dviejų brūkšnelių po truputėlį baiginėjasi, ateina nerimas ar viskas ok, ar pastojimas vietoje, ar viskas vystosi kaip turi būti. Pas ginekologę eisiu rugpjūčio 8d. Tai iki to laiko reikia kažkaip ramiai išbūti, kad viskas ok ir žirniukas įsitvirtinęs vietoje, auga ir formuojasi. 

Prieš pasidarant nėštumo testą buvau beveik 100proc. tikra, kad neužkibo niekas. Krūtinę ir taip skauda visada prieš mėnesines, jokių kitokių pilvo skausmų nebuvo. Bet kai vėluoja mėnesinės, galvoju na pasidarysiu tą NT dėl šventos ramybės. Buvau ir vis dar esu įsitikinusi, kad mintys, viltys, norai ir lūkesčiai labai blokuoja ne tik mūsų smegenis, bet ir organizmą, kad viskas vyktu natūraliai. 

Nėštumo testą vien tik dėl psichologinės būsenos norėjau pasidaryti, nes neramios mintys vis dažniau ateidavo. Pradėjau galvoti, kad įsijaučiu į nėščiosios vaidmenį, kai net nežinau ar išvis laukiuosi :D Bet pasidarius testuką viskas pasitvirtino. Du brūkšneliai pasirodė beveik iškart ir kaip pačios matėte labai ryškios :) 

Ką norėjau visa ta beletristika pasakyti - kad mes pačios laaabai daug duodam impulsų savo kūnui. Vis dažniau suprantu, kad vyrai, gyvendami tą supaprastintą gyvenimą, kuriame nėra tiek daug prisigalvotų problemų, yra daaaug laimingesni. Kaip ir mano MB jau nuo pirmų nesisaugojimo kartų teigė, kad viskas bus gerai ir kad susilauksim vaikelio iškart. Ačiū Dievui, kad jo žodžiai papuolė tiesiai Dievuliui į ausį, bet esu tikra, kad reikia labai labai tikėti, nukreipti mintis tinkama linkme, nepasiduoti liūdesiui ir ankščiau ar vėliau išvysit tuos II brūkšnelius  :4u: 

Ir jokių būdu nepraraskit gyvenimo meilės, noro eiti, veikti, daryti. Gyvenime yra labai daug smagių patyrimų ir be vaikų, taigi kol jų laukiam, kreipkim mintis į kitus gyvenimo malonumus ir mėgaukimės jais  :4u:​ 

Atsakyti

Ir jokių būdu nepraraskit gyvenimo meilės, noro eiti, veikti, daryti. Gyvenime yra labai daug smagių patyrimų ir be vaikų, taigi kol jų laukiam, kreipkim mintis į kitus gyvenimo malonumus ir mėgaukimės jais  :4u:​ 

Be galo gražūs tavo žodžiai Sange net sugraudino  :wub:  bet tokie geri spyriui į užpakalį  :D Ačiū  :4u: 

O tu taip pat kaip ir vyras varyk savo visokias nekokias mintus ir kaip sako vyras viskas bus gerai  :nestuke  :4u:​  

Atsakyti