Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. LIEPĄ (179 TEMA)

Juostelėje yra medžiaga, kuri reaguoja į hcg ir nusidažo.

Atsakyti

Pagal mane labai ankstyvas vaiduokliukas būtina kartot  vėl 😀👶 

Atsakyti

Nu tai ka gi balta kaip sniegas biggrin.gif
Taigi sampe tada i trasa eis sivakar bigsmile.gif

:4u:  naujas Ciklas nauja viltis.. atsipalaiduok :sokiai:​ 

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 07 28, 19:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72164453" data-time="1532788576"><div><p>Nu tai ka gi balta kaip sniegas vartotojo įkelta nuotrauka
Taigi sampe tada i trasa eis sivakar vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> 4u.gif  naujas Ciklas nauja viltis.. atsipalaiduok sokiai.gif​ </p>

Aciu, taip ir darau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 28 liepos 2018 - 19:28
kad ir as vaiduokli matau rolleyes.gif

ennui nt uzsipirksiu, o tai padres belekiek istaskiau...
Atsakyti

Hal  :bigsmile:  o kaip čia hcg nerodė o vaiduoklis yra.. Anksti reiškiasi dar buvo  :oro_buckis:​ oi laukiu Nt

Atsakyti

kad gal čia hal apie mano "vaiduoklį" parašė  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 07 28, 19:59)
<p>Hal  bigsmile.gif  o kaip čia hcg nerodė o vaiduoklis yra.. Anksti reiškiasi dar buvo  oro_buckis.gif oi laukiu Nt</p>

as apie deraramos vaiduoklis kalbejau mirksiukas.gif

pas mane nieko biggrin.gif , Keli mazi kresuliukai buvo tai Manau tas ir buvo rolleyes.gif nieko tokio. as kazkaip gerai nusiteikus jau vien del to kad vienoje kiausidziu puseje praktiskai isnykusios cistos. kitoje dar kelios kekes bet jau gereja ir atsinaujino normaliai kiausidziu veikla, vyksta ovulecija kas man jau yra laimejimas ax.gif vadinasi duphastonas padejo wub.gif

deraramos ar dare testuka siandien??? bigsmile.gif nes as tai normaliai matau vaiduokli
Atsakyti

Jo deraramos laukiam NT kartojimo :D

Atsakyti

Ir kelintą cd darytas testas? Kiek dpo?

Atsakyti

Siandien 8 dpo, nieko gero nerodo, mergaites. Daznai pas mane tokie seseliai, isdziuvimai..

Cia siandieninis:

[URL=https://www.part.lt/perziura/dd9dadbb6c36444c4ae8ac51722551a7507.jpg]dd9dadbb6c36444c4ae8ac51722551a7507.jpg[/URL]

Atsakyti

https://www.part.lt/...02dd9f27511.jpemūsų pokelioninis sekmadienio rytas prasidėjo taip  :wub: vis dar negaliu patikėti, kad pavyko iš pirmo mėnesio, nors net ciklo nelabai jaučiau kada jis buvo... bet turim dvi ryškias juosteles  :yahoo:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 29 liepos 2018 - 12:31