Supratau. O del siuntimo, tai gai pasiskambint seimos gydytojai, blogiau nebus . Bet kazkaip as abejoju.
Manau nebent gine paskirtu. Nuo persileidimo hcg skaiciukai neapsaugos, todel ir nedaro jo.. Dar prg pasidaryt galetum, bet jis irgi kartais pieno riebuma rodo
Na va apsieisiu be pieno riebumo 🙂
Sveikinimai Motiejau
Balandzio menesi vyro A+B judriu spermiuku buvo tik ~10 %, po to gere vitaminus didelem dozem, si menesi pakartojo tyrimus, jau A+B ~28 %. Norma 32 %... Bet kas neramina, kad pries 3 men spermiuku kiekis 1 ml buvo 109 mln, o dabar tik 19 mln sesis kartus sumazejo kiekis.. Norma >15 mln/ml, bet vis vien.. Atrodo, kad stipriai sumazejo buvusiu nejudriu spermiuku, ju apskritai zymiai maziau, o tie, kur gaminosi judrus, ju kiekis panasus isliko. Tiesiog procentaliai judriu daugiau tarp viso kiekio, nes nejudriu isvis didele dalis prapuole.. Eis vyras pas androloga konsultuotis, augina dabar paseli, kitus tyrimus daro..
labuka panos, buvau is lt islekus nepykit. dariausi hcg- nesilaukiu, bet ir mm nera.. ryt skambinsiu ginei prasysiu kad priimtu mane.
MOTIEJAU aaaaa!!!! net pasokau foto pamacius!! nu nerealiai!!!! miegosiu su sypsena del taves
Hal kaip miela kad viena šypsena daugiau bus tavo veide.. Bet na liūdna kad hcg nerodo.. O bet puslyte tai buvo minėjai.. Na gaila bet kol pas giniuką nebuvai... Gal...
Na ką, sange ir finy eilė gadinti testukus
Finy zada ryt pabandyt
Bet nuojauta sako kad nlb yr ko tiketis. Jokiu pozymiu ner
Na ką, sange ir finy eilė gadinti testukus
Sveikos. Tik paskaitinėju jūsų susirašinėjimus, nes pakolkas dar atostogaujam su MB. Gaudom saulės vonias ir mėgaujamės jūra. Jau taip buvau susinervinusi, kad mm turi ateiti per atostogas, beeet pakolkas tylu ramu Krūtinę skauda jau antra savaitė. Taip ilgai dar niekad neskaudėjo... ir mm vėluoja. Pirmadienį grįšiu į darbus ir sakiau darysiuos testuką, jei vis dar tylu ramu bus
Ir labai sveikinu Motiejus Po blogų periodų visada ateina patys geriausi, reikia tik tikėtis!!! Tikiu, kad viskas bus gerai šį kartą 😉
Sveikos. Tik paskaitinėju jūsų susirašinėjimus, nes pakolkas dar atostogaujam su MB. Gaudom saulės vonias ir mėgaujamės jūra. Jau taip buvau susinervinusi, kad mm turi ateiti per atostogas, beeet pakolkas tylu ramu Krūtinę skauda jau antra savaitė. Taip ilgai dar niekad neskaudėjo... ir mm vėluoja. Pirmadienį grįšiu į darbus ir sakiau darysiuos testuką, jei vis dar tylu ramu bus
Ir labai sveikinu Motiejus Po blogų periodų visada ateina patys geriausi, reikia tik tikėtis!!! Tikiu, kad viskas bus gerai šį kartą 😉
Lauksim nt rezultatų. Gal užderės derlius
Oi Sange parsivešit man rodos tikrą laimę ilgalaikę po atostogų 😊 laikau špygius 🤞🤞🍼