Norėtūsi ryškesnio nt 🙈
Norėtūsi ryškesnio nt 🙈
Čia jau neabejotinai ryškus telieka dar pora savaičių sulaukt ir eit pasižiūrėt į žirniuką pas ginę ;)
Motiejau, gal anksciau nueik, ar bent hcg ir prg tyrimus pasidaryk, kad netruktu tau jo
Motiejau, gal anksciau nueik, ar bent hcg ir prg tyrimus pasidaryk, kad netruktu tau jo
deraramos geriau žino tikrai geriau nelaukti.
Ačiū už rūpestį mielosios 🤗 pirmadienį nebent hcg Jau prasidėjo tai .. Noriu kažko valgyt ir nenoriu nieko visa nervota sukuos ratų po virtuvę 🙈 ir plius lengvai pykina
Ak, kaip miela!
Tikrai, tokio pozityvo tu cia uznesei!
O as susirgau mmm vakar. Grizo ciklas i senas vezes . Sekanciu nelauksiu rugpjucio 22.
Še balionuką kad neliūdėt optimistiškai pirmyn.. .
Aš irgi po P kas mėnesį vis tikėjausi štai jau ketvirtas mėnuo neskaitant to kad nesirgau mm du mėn (balandį ir gegužę giniuks sakė vistiek galiu pastot tad buvau visada kovinėje parengtį norėjau būt čia ir dabar nes taip sakė mano protas ir jausmai jokių pertraukų ) ir tuos tris mėn iki šio vaidenosi n kartu kad jau yra .. Jau sirgau psichologinių nėštumu ir kai atėjo birželio mm spjoviau viską ir alko gert pradėjau atsipalaidavau ir tt... ir štai kol kas mm neturim o dabar reikia išgyventi iki 7 sav ir tada pas ginekologą.. Ir žinoma mane persekioja didelės baimės kad nebūtų vėl taip pat 😫
Bijau ir hcg darytis 😩 nes tada skaičiukai silpnai augo.. kaip sakant kai nežinai ir neskauda 🙄 kvaila taip galvoti.... Bet.. Susiimsiu ir pirmadienį pasidarysiu..
P. S kaip manot įmanoma pas savo šeimos gyd. gaut siuntimą jam 😶
Tai vat, norisi cia ir dabar .
Suprantu del nenoro hcg darytis. Man net su nt taip buvo. Bijau darytis, nes bijau neigiama pamatyt .
Tikekimes, kad viskas bus gerai si karta .
Del siuntimo hgc tyrimams, tai kazin ar duoda. Pati nesu isvis dariusi, bet kiek girdejau, tai tik privaciai visi darosi. Nebent ligonineje, jei jau atvaziuoji skubiai gal ir padaro. Bet su kazkokiom indikacijom turetu buti.
O as susirgau mmm vakar. Grizo ciklas i senas vezes . Sekanciu nelauksiu rugpjucio 22.
Tai vat, norisi cia ir dabar .
Suprantu del nenoro hcg darytis. Man net su nt taip buvo. Bijau darytis, nes bijau neigiama pamatyt .
Tikekimes, kad viskas bus gerai si karta .
Del siuntimo hgc tyrimams, tai kazin ar duoda. Pati nesu isvis dariusi, bet kiek girdejau, tai tik privaciai visi darosi. Nebent ligonineje, jei jau atvaziuoji skubiai gal ir padaro. Bet su kazkokiom indikacijom turetu buti.
Buvau ligoninėj priėmimo skyriuje su įtarimų nesivystančiu vos echo sulaukiau kad padarytų apie kraują net neužsiminė 😪