Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. LIEPĄ (179 TEMA)

Labutis mergytės! :bye:

Čia aš Boružiukas. Prisijungiau senu niku, atradau slaptažodžius.  :ax:

Seku jus visą tą laiką tik neparašau nes vis sulaukiu tų nelabųjų mmmm  :)

Turėjau porą atostogų šiltuose kraštuose, bet namie Lietuvėlėj geriausia nes vasara nereali  :yahoo:

Mečiau savo darbus nes pavargstu ir dar su chemija dirbau tai gyd irgi sako jei turi galimybę pasiilsėk. Tai tą ir darau aatostogauju atsipalaidavusi tai tikiuosi kad pagausim ir mes II brūkšniukus.

Ir negalėjau neparašyt kai pamačiau motiejaus II  :wub:  :yahoo:  tyliai džiaugiuos ir sveikinu. Mano mmm turėtų irgi būt ant dienų ir taip maudžia šiandien pilvą ir galva sukasi  :B  tai pagalvojau gal būsim abi šį mėnesį  :rolleyes:​ 

Labas mergyt na pagaliau parsiradai 🤗 pasigedau... Na būtų nuostabu kad kartu bet ar bus dar reikia įsitikinti laukiam abi su savo maudimais 😍 ***** kaip būtų nuostabu kad tikras vaiduoklis 😀 

Atsakyti

Nu jau tikrai nevaiduokliskas vaiduoklis :). Puikiai matosi.

O man mmm taip ir neatsiranda. Testo po sekmadienio nebekartojau. Palauksiu ketvirtadienio-penktadienio ir jei bus neigiamas ir nebus mmm reiks pas ginekologa eit. Kad ko blogo nebutu. Nes man max poros dienu buna skirtumas tarp ciklu.

O laukiam žinių ir iš tavęs 😀🙈

Atsakyti

Labas ku kų kaip tylu 🙄

Niekas? 

Nieko?

Naujo? 🙄Hcg.. Nt.... 

Atsakyti

As gal ryt nt darysiu. Planuoju nusipirkt. Mmm nera, nestumo pozymiu taip pat nera :).

Atsakyti

Man tai lb anksti cikle tai sakiau sekmadienį dar darysiu NT nes vaidenasi man vis kažkokie blankūs dbr, bet tokie kad neina net nufotkint :) čia manau iš didelio noro

O požymiai man tik tiek kad krūtinė pabrinkusi ir speneliai labai jautrūs. Bet čia mm požymiai taip pat 

Motiejus o tu nekartojai nt?

Atsakyti

https://www.part.lt/...3395ca3f876.jpg[/IMG][/URL]

Turbūt abejoti nebeturiu teisės 😶😍 ką tik pasidariau
Atsakyti

Man tai lb anksti cikle tai sakiau sekmadienį dar darysiu NT nes vaidenasi man vis kažkokie blankūs dbr, bet tokie kad neina net nufotkint :) čia manau iš didelio noro

O požymiai man tik tiek kad krūtinė pabrinkusi ir speneliai labai jautrūs. Bet čia mm požymiai taip pat 

Motiejus o tu nekartojai nt? 

​Man atrodo esi jau ne viena 😊

Atsakyti

WOW  :wub:  :wub:  :wub:  kaip gražu  :4u:  :4u:  :4u: 

Tikrai nėra abejonių. Pala o tau vėluoja mmm jau ad ne??? Niu džiaugiuosi nerealiai  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: 

Aš dar nedrystu daryt nt nes nežinau kada tiksliai mmm nes ciklas išsimušęs iš vėžių yra, bet pilvą maudžia kaip niekada. Nes man prieš mmm išvis niekada nemausdavo tai tyliai irgi svajoju gal gal.... :wub:​ 

Atsakyti

O Motiejus sveikinu!!! Kaip gražu matyti taa dvi juosteles tokias ryškias!!  :nestuke  :nestuke 

O kelinta cd tau pasimatė?

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 07 25, 17:19)

Aaaaaa, nu PAGALIAU!!!! Tikrai, kaip grazu!!! Sveikinu!! 4u.gif nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti

WOW  :wub:  :wub:  :wub:  kaip gražu  :4u:  :4u:  :4u:

Tikrai nėra abejonių. Pala o tau vėluoja mmm jau ad ne??? Niu džiaugiuosi nerealiai  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

Aš dar nedrystu daryt nt nes nežinau kada tiksliai mmm nes ciklas išsimušęs iš vėžių yra, bet pilvą maudžia kaip niekada. Nes man prieš mmm išvis niekada nemausdavo tai tyliai irgi svajoju gal gal.... :wub:​ 

Šiandien mm d turėtų būti 🙂 na dar kol kas tikiu 98% nes po nesėkmės taip baisu patikėti.. Oi laikau kumštukus už tave 😘

.. Būtent maudimas keistas man jau kai maudena tuoj ir tepa o dabar svaru ir taip maudžia maudžia 10min ir vėl nurimsta ir per d por a kart.. Galva lb skauda ir sukasi taip lengvai nešioja.. Bendra kūno tempa pakilus lengvai.. Žinau save kad taip būdavo su kt  :nestuke​  ir vis kairėje pusejepusėje žemai sudiegia 

Atsakyti

O Motiejus sveikinu!!! Kaip gražu matyti taa dvi juosteles tokias ryškias!!  :nestuke  :nestuke

O kelinta cd tau pasimatė?

Pirma mmd vakar pirmas nt o CD 29

Atsakyti