Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. LIEPĄ (179 TEMA)

O kelinta cd tau? Nes ov testas ta pacia diena gali buti blankus ir isrysketi ir vel nublankti. Pas tave atrodo, kad ryskejo 07.19 ir jau blanksta.

Atsakyti

HAL na pasimelsti D kad užaugtų mažiukas sveikutis graužtis  :oro_buckis: ilsėkis . Na hcg ar ne per anksti bet nulėk ir 7lilsekis relaxuok  :vacation1: 

o aš baisią žinią sužinojau šiandien drauge pagimdė sūnelį su Edvardso sindromu 😭kankinasi o darėsi prisca ir tt visus tyrimus sakau kas per gydytojai prižiūrėjo nes vaikutis kreivas visaip kaip jau turėjo matyti ***** juk augančias rankas ne taip ir galvutė lb maža juk 12 sav jau būtų mano gine pamačius man nerealu ir nesuvokiama.. Planavo darė visus tyrimus įmanomus nes pinigėlių tam skyrė negailėjo .. . Plyšta širdis . Atsiprašau už tą negatyvą lb norėjosi pasipasakoti 😪

Atsakyti

O kelinta cd tau? Nes ov testas ta pacia diena gali buti blankus ir isrysketi ir vel nublankti. Pas tave atrodo, kad ryskejo 07.19 ir jau blanksta.

Niu nelabai logiška būtų, aš kaip suprantu jis turi būti ryškesnis už kontrolinę, o 07-19 tik 7 ciklos diena buvo ir brūkšniukas nėra ryškenis, aš nuo 6 dienos pradėjau testuotis, ciklas mano 25, kartais 26 dienos... tai pagal idėja dar turėtų tik būti... 

Atsakyti

o aš baisią žinią sužinojau šiandien drauge pagimdė sūnelį su Edvardso sindromu 😭kankinasi o darėsi prisca ir tt visus tyrimus sakau kas per gydytojai prižiūrėjo nes vaikutis kreivas visaip kaip jau turėjo matyti ***** juk augančias rankas ne taip ir galvutė lb maža juk 12 sav jau būtų mano gine pamačius man nerealu ir nesuvokiama.. Planavo darė visus tyrimus įmanomus nes pinigėlių tam skyrė negailėjo .. . Plyšta širdis . Atsiprašau už tą negatyvą lb norėjosi pasipasakoti 😪

Kaip baisu blyn... :( o ką realiai jei iki 12 savaitės pamato rekomenduoja abortą?  :unsure:

Atsakyti

Na mūsų teisė rinktis gydytojas tik rekomenduoja.. Aš nenešiočiau 🙄kad ir kaip skaudu paskui dar skaudžiau matyti.. Na kūdikis ko gero neišgyvens nes visi organai atsisako dirbt ir dar karščiuoja 😢

Atsakyti

Aš suprantu kad baisu ir norisi pasidalinti, bet pasakoti apie draugės nelaimę čia kur niekas nepažįsta to žmogaus man atrodo netinkama ir nereikalinga ir ne į temą. Ypač toms kurios pačios nori kūdikėlių. Sėti baimę nėščioms ir norinčioms pastoti apie tai yra dar baisiau mano nuomone...tai ką mąstome ir kokią informaciją matome/skaitome ilgai mumyse pasilieka.

Visos žinom kaip būna ir nepasirinksi. Ir visos norime sveiko vaiko.

Atsakyti

Reikia priimti jau kaip faktą ir neįsileisti į širdį... o draugei stiprybės  :4u:​ 

Atsakyti
aciu panos uz palinkejimus 4u.gif

na nezinau del tos baimes,as manau ne baime, o paskatina dar didesni atiduma ir atsarguma. bent jau man tai tikrai. tokiu atveju as kaip motiejus daryciau, negimdyciau tam kad skausmuose numirtu..
Atsakyti

Savo pasisakymų noriu pasakyti kad žiūrėkime kokius renkamės gydytojus.. Nieko nenoriu pasėti ar išgąsdinti tiesiog apmaudu kad dar šiais laikais tokios klaidos medicinoje ar kame šaknys 😐..

Mūsų visų tikslas pastoti šiuo metu.. Ko visoms linkiu iš visos širdies ... jai ką užgavau atsiprašau   :4u:​  

Atsakyti

Ritutia, gal dar tikrai isryskes. Taip, turi buti ryskesne uz kontroline, bet kaip rasiau, ta pacia d gali uzrysketi ir vel nublankti. Jei darai tik po viena testa, gali ir nepamatyti..

Atsakyti

Prisca tyrimas nepatikimas, geriau atlikti nipt.

Atsakyti

Kad prisca nepatikimas, tsi faktas. Jis tik tikimybes parodo. Mano atveju prisca rezultatai buvo blogi. Patyriau daug streso, teko daryti amniocenteze. Rezultate viskas buvo gerai, bet tokio streso niekam nelinkeciau. Arba ta kraujo tyrima kur jau viska parodo, o ne tikimybes, arba nieko isvis. 

Keista, kad minimu atveju per echoskopa nieko nepamate... 

Beje, vakar man mmm nepasirode, bet vakar ryto testas neigiamas. Tai itariu ciklas grizo i vezes. Nes paskutiniai keli buvo 25 dienos, o anksciau budavo 27. Gal grizta stgal i 27 :), nes absoliuciai jokiu nestumo pozymiu nejauciu...

Atsakyti