Nu, tai negi nebus cia tokios, kur atejo, pyst pastojo ir viskas, ok?
Yra! Pagaliau prisiruošiau parašyti ;)
Sveikos, merginos,
Kadangi jau ~3 mėn. tai galiu pasidalinti savo patirtimi ir gal kažkam tai bus naudinga
Kai atėjau pas Jus ir prisirašiau prie nelaukiančių mm, nesitikėjau, kad taip iškart jų ir nesulauksiu, nes realiai tai buvo pirmas planavimo mėnuo Visų pirma planavom pirmą vaiką, man 33, mano ciklas būdavo apie 40 dienų, todėl nuspėt, kada bus O - misija neįmanoma. Bandžiau daryti kelis OT, bet jie nieko tikslaus nerodė ir dabar žinau kodėl... mano O į vyko apie 10 ciklo dieną Tai gerai, kad iškart po mm darėm namų darbus, nes jei būčiau tikėjus programėle, tai būčiau laukus iki 24 d po mm ir tik tada labai labai aktyviai darius ND.
Dar viena priemonė, kuri gal ir padėjo, o gal tik buvo tik sutapimas, bet visus bandymus naudojau Conceive plius lubrikantą, kurį netyčia užmačiau vaistinėj ir perskaičiau, kad jo pagalba spermiukai lengviau pasiekia tikslą Tęsiant toliau.. kažkuri mergina forume tuomet pasakė apie NT akciją, tai aš nieko nelaukus užsisakiau ir jų sulaukus iškart pasidariau pirmąjį, kaip tuomet galvojau 18 DPO, o pasirodo, realiai 29 DPO ir testas iškart parodė nėštumą Ar galėjau iki testo įtart, kad laukiuosi? Taip! Kaip dabar pamenu, beveik nuo pastojimo
mano normali kūno temperatūra visuomet būdavo virš 37 ir man visuomet būdavo karšta, taip pat gausus veido (kaktos) išbėrimas, ko niekad neturėjau bei jautrios ir sunkios krūtys, kurios pasidarė kitokios, nei būdavo prieš mm. Pilve nejutau nieko naujo, nes ten visuomet vyksta veiksmas, tai kiaušidę pamaudžia, tai dar kas...
Tai tokie mano pasidalinimai Tokiuosi atnešiau pozityvo ir kadangi esu daugiau skaitanti, nei rašanti, tai ir toliau, karts nuo karto stebėsiu, kaip viena po kitos tapsit Kiekvienai po