Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018 M. LIEPĄ (179 TEMA)

QUOTE(lekianti @ 2018 07 09, 13:36)
sveikos  4u.gif

katute ,niu linkiu tau gandriuko  nestuke.gif  nestuke.gif

Na, bus matyt, bet emiau ir susirgau blink.gif Gerkle, temp uzkilo, vos klibu... Eina sau, kaip cia nelaiku...
Atsakyti

Kai pirkau urmu testus is ebay tai vienas lyg 11 ct isejo.. :) 

Uzjauciu del mmm, dar teigiama testa pamacius.. :( kokios firmos dareisi? Gal ten netycia ovuliaciniai buvo? Yra kazkuri mergina sumaisius pamenu TD puslapyje..

Atsakyti

Niu ot testukai melagėliai  :unsure:  neliūdėkite, mergytės, vasara, dar prieš nosį, atneš mums gerą derlių  :4u: lekianti, o Tu dar vilties neprarask, kol mmm nėra, tol viskas įmanoma :)

07.14 Ritutia nelaukia mmm
07.14-15 lekianti nelaukia mmm
07.20 Katute nelaukia mmm

07.22 Nnnauja111 nelaukia mmm
07.23 FoxLady nelaukia mmm
07.25 motiejus5 nelaukia mmm
07.25 sange nelaukia mmm

07.30 finy nelaukia mmm
08.02 Garbanelele nelaukia mmm
08.05 deraramos nelaukia mmm
08.07 LoyalWarrior nelaukia mmm

??? lauralina3 nelaukia mmm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutia: 10 liepos 2018 - 16:24

Oi sunku mums kaip sunku  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

šiandien kažkaip labai keistai jaučiuosi, maudžia visą pilvą, raižo, kaip dujų būtų pilnas. Gal čia O ateina, bet niekada taip nebūdavo, pirmą kartą tokie potyriai ciklo viduryje  :unsure: 

Maniškis ploja rankomis, kad jau laukiuosi  :D 

Atsakyti

Man pradejus planuoti vaika prasidejo atsirasti visokiu netiketu potyriu :D. Matyt is to didelio noro :).

Beto, siaip niekad labsi idemiai ir nesekdavau tu potyriu. Tai dabar jau trecias menuo jaciuos kitsip ir nescia :D

Atsakyti

Man pradejus planuoti vaika prasidejo atsirasti visokiu netiketu potyriu :D. Matyt is to didelio noro :).

Beto, siaip niekad labsi idemiai ir nesekdavau tu potyriu. Tai dabar jau trecias menuo jaciuos kitsip ir nescia :D

Gali būti, kad kai pradedi stebėti savo kūną ir jo signalus, atrandi daug naujovių apie kurias anksčiau nesusimąstydavai ar nesureikšmindavai. O dabar kiekvienas pamaudenimas jau signalas, kad kažkas vyksta :D 

Atsakyti
QUOTE(Sange @ 2018 07 11, 09:20)
Labas rytas  4u.gif šiandien kažkaip labai keistai jaučiuosi, maudžia visą pilvą, raižo, kaip dujų būtų pilnas. Gal čia O ateina, bet niekada taip nebūdavo, pirmą kartą tokie potyriai ciklo viduryje  unsure.gif Maniškis ploja rankomis, kad jau laukiuosi  biggrin.gif

Dar net Ovuliacija neivyko, o jau tikites kad laukiates?smile.gif)
Atsakyti

Tai taip :). As praeita menesi "jutau" net kelias ovuliacijas ir kelias implantacijas :D. Tiek prisigalvojau ir isisukau i pojuciu stebejima :). Si menesi jau ramiau :)

Atsakyti
Man pirmas planavimo menuo irgi buvo kosmariskas, aisku su visais pojuciais, bet dar bent kiek stengiausi logika vadovautis biggrin.gif sunku buvo tik nuo Ov iki mm, tas dvi savaites net nelabai miegojau, nes istisai kankino klausimas nescia ar ne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 11 liepos 2018 - 12:44

Dar net Ovuliacija neivyko, o jau tikites kad laukiates?smile.gif)

Na O turėjo būti vakar arba šiandien. Tai dėl to ir sakau, kad turbūt skausmai ir pilvo raižymai dėl to ir bus :) 

O MB svaisčiojimai tai juokai, jis kiekvieną dieną ta tema juokauja ir mane linksmina :D 

Atsakyti

Aš asmeniškai jaučiu ką noriu jausti kai neplanuoju mažylio nieko panašaus nejauti arba numojo ranka ...sudūrė ai nieko tokio pamaudė ai O ar mm pareis o dabar viskas jau net paranoiškai nurašoma būsimo nėštumo simptomams.. Psichologinis nėštumas jau pusmetį..

Viskas logiškai suvokiama ar per anksti ar tt bet mintis opa ir dingteli o gal??? Gal kabinas gal anas 🤪🤣

Atsakyti