Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimetes.. ar as jai tikrai patinku?

O gal čia vaikinas galvoja, kad jie “draugauja”? Merginai gal jis kaip šuniui 5ta koja? Būna tokių, kur kaip vantos lapas prilimpa ir žodžio “ne” negirdi.
Atsakyti

Pwz

jinai man sako kur tu skubi ? ? as sakau niekur neskubu bet jau tiek laiko bendraujam o is taves atvirumo 0, visiskai nepasitiki, ir laikaisi atstumo, tai ledai juk turi prasijudinti ? koks cia tau skubejimas..

Jos atsakymas, 

"Prie ko cia dabar?? " .....

As ,

Kas prie ko .. tai apie ka mes kalbam ? ar as tau i dunduka panasus??

Ji

Ka cia nusikalbi!!!!!!!!!

..

Zodziu toks bendravimas be rysio jau mane erzina, neina su susikalbet nors tu ka

Jei paklausciau kodel as tau lyg suniui penkta koja..

atsakymas butu ka cia nusikalbi arba prie ko cia dabar ? ... :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divxup: 16 rugpjūčio 2018 - 16:18
QUOTE(Nakviša @ 2018 08 16, 17:01)
O gal čia vaikinas galvoja, kad jie “draugauja”? Merginai gal jis kaip šuniui 5ta koja? Būna tokių, kur kaip vantos lapas prilimpa ir žodžio “ne” negirdi.

aha nusitempia ja per prievarta i masina vezasi, kur ji pasako,kad nori vaziuoti? bigsmile.gif
manau yra merginos, kurios nemoka pasakyti ne, jei kazko tikrai nenori. Jei ji nenoretu bendrauti ta reiktu ir daryti, nustoti bendrauti, nesusitikti, neskambinti, neatrasyti, per sudetinga?
Papildyta:
QUOTE(divxup @ 2018 08 16, 17:09)
<p>Pwz</p><p>jinai man sako kur tu skubi ? ? as sakau niekur neskubu bet jau tiek laiko bendraujam o is taves atvirumo 0, visiskai nepasitikim, ir laikaisi atstumo, tai ledai juk turi prasijudinti ? koks cia tau skubejimas..</p><p>Jos atsakymas, </p><p>"<strong>Prie ko cia dabar?? </strong>" .....</p><p>As ,</p><p>Kas prieko .. tai apie ka mes kalbam ? ar as tau i dunduka panasus??</p><p>Ji</p><p>Ka cia nusikalbi!!!!!!!!!</p><p></p><p>..</p><p></p><p>Zodziu toks bendravimas be rysio jau mane erzina, neina su susikalbet nors tu ka</p>

tai nustok bendrauti doh.gif
abu jus trenkti jei bogu biggrin.gif
Atsakyti

aha nusitempia ja per prievarta i masina vezasi, kur ji pasako,kad nori vaziuoti? bigsmile.gif
manau yra merginos, kurios nemoka pasakyti ne, jei kazko tikrai nenori. Jei ji nenoretu bendrauti ta reiktu ir daryti, nustoti bendrauti, nesusitikti, neskambinti, neatrasyti, per sudetinga?
Papildyta:
tai nustok bendrauti doh.gif
abu jus trenkti jei bogu biggrin.gif

tai jau po mano dvieju dienu "dingimo" galejo manes nebejieskot. ir neatsiprasinet 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 16, 16:20)

nu koks cia ikyrumas?

ikyrumas, kaip jis rase, kaip jai istisai nuo ryto smsus rasineja.

<p>Pwz</p>
<p>jinai man sako kur tu skubi ? ? as sakau niekur neskubu bet jau tiek laiko bendraujam o is taves atvirumo 0, visiskai nepasitikim, ir laikaisi atstumo, tai ledai juk turi prasijudinti ? koks cia tau skubejimas..</p>
<p>Jos atsakymas, </p>
<p>"<strong>Prie ko cia dabar?? </strong>" .....</p>
<p>As ,</p>
<p>Kas prieko .. tai apie ka mes kalbam ? ar as tau i dunduka panasus??</p>
<p>Ji</p>
<p>Ka cia nusikalbi!!!!!!!!!</p>

jei prisimintum lietuviu kalbos rasyba, kitiems butu lengviau perskaityt ir suprast. Tada ir geriau patarti galetum.
Atsakyti

as galvoju taip ,

1. Ji turi dideliu problemu su savim ir bando tai maskuoti savo tokiu bendravimu ir zino kad kitas toks "atkaklus" gal ir nebeatsiras greitai.

2. Siaip patinka but dura ijungus ir isikalineti kokreciai kersyja vyru giminei. 

Atsakyti
<p>Jei paklausciau kodel as tau lyg suniui penkta koja..</p>
<p>atsakymas butu ka cia nusikalbi arba prie ko cia dabar ? ... biggrin.gif</p>

O kas tu jai toks, kad jai atsakinėti būtina? Akivaizdžiai matosi, kad tu jai neįdomus. Ale pats vis lendi ir lendi. Ir tik savo fantazijose susikūręs, kad esate pora. Palik žmogų ramybėje.
Atsakyti
<p>Pwz</p>
<p>jinai man sako kur tu skubi ? ? as sakau niekur neskubu bet jau tiek laiko bendraujam o is taves atvirumo 0, visiskai nepasitiki, ir laikaisi atstumo, tai ledai juk turi prasijudinti ? koks cia tau skubejimas..</p>
<p>Jos atsakymas, </p>
<p>As ,</p>
<p>Kas prie ko .. tai apie ka mes kalbam ? ar as tau i dunduka panasus??</p>
<p>Ji</p>
<p> </p>
<p>..</p>
<p> </p>
<p>Zodziu toks bendravimas be rysio jau mane erzina, neina su susikalbet nors tu ka</p>
<p> </p>
<p>______________</p>

sorry, bet ji nenormali, na nepasisekė žmogui, būna gimsta tokie ar tokios.
Aš dirbau pirmame savo gyvenime darbe su tokia nenormalia. Ji ir norėjo bendrauti, bet kai tik prieini arčiau, jai nepatinka, trūksta erdvės, ji nervuojasi, prašo atstumą laikyti. O kai niekas į ją dėmesio nekreipia, ji pati ateina, pasisiūlo kokią nors paslaugą padaryti, pasiūlo vėl kada kreiptis, o kai kreipiesi, prieini, arčiau pasilenki, ją tarsi nudilgina, jai vėl reikia atstumo. Ir būtent, normaliais žodžiais ji neįvardindavo kas jai yra tiksliai, kas čia per liga ar nuo ko nukentėjusi. Aš tai cacka jai nesu, tai daugiau ir nebendravau.
O direktoriaus pavaduotoja ją čiūčindavo, nes jau priėmus į darbą buvo, nebuvo kur dėtus, o darbą ji kažkaip užsisklendusi savo kampe padarydavo. Mažybiškai pašaukdavo, pagirdavo kaip vaiką, tai ta tada jau ištirpdavo ir tik su ta pavaduotoja bendravo kažkiek ax.gif

Tai gal ir ši panaši. Jei čiūčintum visada, tai gal kas ir gautųsi, bet tik tu kažkokį klausimą ar savo nepasitenkinimą parodai ir viskas, ją "nudilgina".
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 16, 16:20)
nu koks cia ikyrumas? pasikveisti kazkur?

Atvaziuoti is kito miesto neperspejus. Ta mergina gal sedi su kokia seniai nematyta drauge, arba namuose ant plauku alieju uzsitepus, ant veido molio kauke, o koju koki depiliacini krema. O jis bac atvare. Negerbia kito zmogaus laiko ir planu.
Papildyta:
<p>Pwz</p>
<p>jinai man sako kur tu skubi ? ? as sakau niekur neskubu bet jau tiek laiko bendraujam o is taves atvirumo 0, visiskai nepasitiki, ir laikaisi atstumo, tai ledai juk turi prasijudinti ? koks cia tau skubejimas..</p>
<p>Jos atsakymas, </p>
<p>As ,</p>
<p>Kas prie ko .. tai apie ka mes kalbam ? ar as tau i dunduka panasus??</p>
<p>Ji</p>
<p> </p>
<p>..</p>
<p> </p>
<p>Zodziu toks bendravimas be rysio jau mane erzina, neina su susikalbet nors tu ka</p>
<p> </p>
<p>______________</p>

Tu vis dar su ja susitikineji?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 08 16, 20:09)
Atvaziuoti is kito miesto neperspejus. Ta mergina gal sedi su kokia seniai nematyta drauge, arba namuose ant plauku alieju uzsitepus, ant veido molio kauke, o koju koki depiliacini krema. O jis bac atvare. Negerbia kito zmogaus laiko ir planu.
Papildyta:

Tu vis dar su ja susitikineji?

nu viena kart taip tik padare, nuo to praejo jau pora menesiu mazdaug juk..As is tos kartos, kai mes nuolat pas draugus eidavom nepranese, nieko tame baisaus, jei negali iseiti, susitikti tik pasakai ir viskas, jam gal didesnes bedos o ne jai pasakyti, kad negali susitikti....

as tai irgi nesusuprantu, ko jis su ja vis susitikineja, gerai ji elgiasi keistai, svelniai tariant, nu bet ko prie jos lysti?
Papildyta:
QUOTE(divxup @ 2018 08 16, 17:17)
<p>as galvoju taip ,</p><p>1. Ji turi dideliu problemu su savim ir bando tai maskuoti savo tokiu bendravimu ir zino kad kitas toks "atkaklus" gal ir nebeatsiras greitai.</p><p>2. Siaip patinka but dura ijungus ir isikalineti kokreciai kersyja vyru giminei. </p><p></p>

gal atsiras toks, su kuriuo ji nores kitaip elgtis mirksiukas.gif

man keista, kai suauge zmones, mokantys sneketis, nesinaudoja sia funkcija...sunku pasakyti, kad jei ji taip bendrauja, jus nematot galimybes bendrauti su ja toliau, jei nori testi santykius kazkokius reikia sneketis zmoniskai, jei nenori tada atsisveikinti ir palinketi geros kloties...kam laika viena skitam gaisinti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 08 16, 20:46)
nu viena kart taip tik padare, nuo to praejo jau pora menesiu mazdaug juk..As is tos kartos, kai mes nuolat pas draugus eidavom nepranese, nieko tame baisaus, jei negali iseiti, susitikti tik pasakai ir viskas, jam gal didesnes bedos o ne jai pasakyti, kad negali susitikti....

Tai cia kai nebuvo mobiliu telefonu. Ir is esmes zmones dabar maziau laiko turi, na nelygink su 20 m atgal. Plius jie gi ne draugai. As su drauge galiu kojas skustis atsisedus, bet gi nedarysi to su mazai pazistamu vyru.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 08 16, 21:01)
Tai cia kai nebuvo mobiliu telefonu. Ir is esmes zmones dabar maziau laiko turi, na nelygink su 20 m atgal. Plius jie gi ne draugai. As su drauge galiu kojas skustis atsisedus, bet gi nedarysi to su mazai pazistamu vyru.

tik sakau, kad ci ane koks nusiklatimas, nu atvyko nepraneses, ne pasaulio pabaiga, o 2 m suaugusiu zmoniu draugysteje yra tikrai daug, jau kiti ir miega po tiek laiko, o ji nei artyn neprisileidzia, kazka turetu paaiskinti, nes keistai atrodo jos visi tie issisokimai, nusisnekejimai, vaidina ji gal koki amandra ar kas nezinau, bet is to ka jis pasakoja, tai atrodo keistai...
Atsakyti