Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimetes.. ar as jai tikrai patinku?

dėl šito tai nebūk naivus, ne tik vyrai merginas apgaudinėja smile.gif

Aišku, viskas įmanoma. Bet jei mergina dirbanti, keliaujanti, turi pomėgių, jai gali paprasčiausiai neužtekti laiko varyti keliais frontais. Tiesiog.

Beje, tokiame santykių etape nelaikyčiau bendravimo su daugiau nei vienu vaikinu apgaudinėjimu. Ji nieko jam nežadėjo, jis nieko jai neįsipareigojo, jie nėra pora. 

Įtarinėjimas ir man neskaniai pasirodė. Pavydas, įtarinėjimai, spaudimas labai lengvai gali sugriauti draugystę, net ir daug stipresnę nei šita. 

Atsakyti
aš suprantu vyrus, jie nori aiškumo. Galų gale, jie nori už tą visą dėmesį, atgalinio, aiškaus ryšio, bent aistringų bučinių iš pradžių.
Draugais lengva būti, kai yra kolegos darbe, kai studijuoja kartu, o čia skirtingi miestai, vaikinas važinėja, ruošiasi, puošiasi, išlaidauja, o nė nežino kuo viskas baigsis. Nenorėčiau aš pvz. jo vietoje būti irgi, nors pilnai ir merginą suprantu, kad ji taip neskuba, jai gal viskas aišku kol kas, kad pvz. ji ilgai nori jį jaukintis ir stebėti kiek jis tvirtas bus, kiek jis jos ilgai sieks.
Nu žodžiu, man visada atstumas kiek problematiškas dalykas atrodė, nenorėčiau sau tokio varianto, nes būtent, norisi aiškumo iš karto, nes gaila laiko gyvenime, gaila lūkesčių dedamų ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 10:30)
as turejau galvoje trecia varianta - duoti jai galimybe geriau pazinti, apgalvoti tai, kad jis nori buti daugiau nei draugu, prisijaukinti ta minti

Autorius, kaip tipiskas vyras, nelabai sugeba bendrauti, kad ta pazinimo procesa padaryt efektyvu.
Tai lieka tempti, tempti, temti laika.
O per ta laika greiciausia nieko neivyks, nebent ten merginai suveiks kokia chemija.
O gal autorius suras kita (kiek cia galima laukti? Visa gyvenima?)
Toki matau ta jusu trecia varianta.
Jis man blogiausiai atrodo - meme vyras- blogiau uz boba. Negerbia dabar - negerbs ir veliau, (ziurekit Ubuntienes sistema)

Ties mano antru variantu neapsistokim.

Tai lieka Montavertes vyriskas. Zinau kelis rimtus santykius, kur moterims buvo lieepta pasirinkti per diena ir jos pasirinko ta vyra ir gyveno tikrai ilgai.
Ko gero taip teisinga. Jei moteriai vyras netinka del tvirtumo - raus, jei ji kazka ten suka - raus.
Atsakyti

Tikrai "spausti" skamba gal ne visai patraukliai, bet tai VYRISKA.

Viskas priklauso nuo laiko ir nuo vietos. turi būti tinkama emocija, kad rezultatas būtų teigiamas. kitaip atsakymas bus NE.

Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 06 27, 09:48)
manau kad paklausiu bet per fb kad turetu laiko pagalvot ir atrasyt , </p><p>siaip as ja zinau ,kad jeigu klausi tokio dakyko ji atsakys nu ka cia klausineji dabar , kas cia per klausimeliai ir pan todel paspausiu ja , nu ka atsakys ta jau ta... .. jeigu rupiu tai normaliai atsakys manau o jei ne tai atsakys ko tu tikies juk as taves beveik nepazystu ir tt. 😅 ar ne taip?  smile.gif pasakysiu kad dabar jau nuo jos atsakymo priklausys musu tolimesnis bendravimas</p>

zinai ka. Normalus suauge zmones moka bendrauti. Netgi i akis. Tam FB nereikia ir pagalvojimu nereikia. O jei judviem reikia rimtesnem temom tik rasinejantis, tai abu dar tada mazvaikiai esat. Gal rimtai dar per anksti draugystei?
Atsakyti

man tokia nuojauta kad jei isvarysim i kelione kaip bendrakeleiviai ir nedarysiu as iniciatyvos (artumas, apkabinimai, buciniai ir tt)  tai ir grysim kaip bendrakeleiviai :) 

ech tai ir nebezinau ka daryt,  galiu siandien vakare pas ja nulekti , su gelem,  pasakyti kad as ziuriu i musu bendravima rimtai kad ji man svarbi ir tt bet vel gi cia gal spaudimas gausis?  sakys ka tu nori kad as tau dabar pasakyciau? 🤔 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 10:39)
aš suprantu vyrus, jie nori aiškumo.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 27, 10:39)
Tai lieka tempti, tempti, temti laika.

Vien atstumas gali kelti klausimu del santykiu perspektyvos.
Be to, merginai 29 metai.
Tokiu metu mergina jau nori seimos ir vaiku, todel kandidata vertina daug daugiau aspektu, nei budama 20-ies: ne tik kaip bendraujasi, bet ir koks jis zmogus, koks butu vyras ir tevas.
Informacijos reikia surinkti ir ivertinti daug daugiau biggrin.gif
Susitikimu gyvu buvo kokie 3, kaip supratau, suprantu, kad amzinai gumos tempimas negali vykti, bet skelbti ultimatumus ir daryti spaudimus PER FB man neatrodo nei tinkamas laikas nei tinkamas budas.
Panasu, kad mergina is tu kurios planuoja savo laika, tai tegu jis suderina pasimatymus is anksto, suskaiciuoja iki 5 biggrin.gif gyvu pasimatymu ir tada jau tegu aiskinasi perspektyvas.
Jei man kokiu sms ar per fb vyras pradetu aiskintis santykius,nurasyciau i mazvaikius. Vyras turi moket paimti moteri uz rankos, paziureti i akis, pasakyti, ko jis nori (be jokiu, viska del taves padarysiu, nes tai nekonkretu) ir paklausti, ar jai taip tinka (tai, ko jis nori).
Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 06 27, 10:43)
<p>man tokia nuojauta kad jei isvarysim i kelione kaip bendrakeleiviai ir nedarysiu as iniciatyvos (artumas, apkabinimai, buciniai ir tt)  tai ir grysim kaip bendrakeleiviai smile.gif </p><p></p><p>ech tai ir nebezinau ka daryt,  galiu siandien vakare pas ja nulekti , su gelem,  pasakyti kad as ziuriu i musu bendravima rimtai kad ji man svarbi ir tt bet vel gi cia gal spaudimas gausis?  sakys ka tu nori kad as tau dabar pasakyciau? 🤔 </p>

prie ko cia spaudimas? ne i lova tempiesi ir vaika padaryt ruosiesi? zmones buna, kad pirma karta pasimato ir draugaut pradeda,. O jus kiek kartu mateties ir kas esat? Draugai? Pora? Kelioniu partneriai? Nei pats nezinai. Tai ir reikia suzinot. Jei tu jai tikrai patinki, tai ji apsidziaugs tavo klausimu. O jei prades sakyt, kaip tu dabar rasai "tu nori, kad dabar pasakyciau", tai nieko gero is jos nesitikek.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 27, 10:42)
zinai ka. Normalus suauge zmones moka bendrauti. Netgi i akis. Tam FB nereikia ir pagalvojimu nereikia. O jei judviem reikia rimtesnem temom tik rasinejantis, tai abu dar tada mazvaikiai esat. Gal rimtai dar per anksti draugystei?

mažvaikiai... smile.gif gali ir ne tokie mažvaikiai būti. O gal pvz. ji jau turi tarkime vaiką ir tą slepia ax.gif Mama gal kokia daug padeda, daboja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 06 27, 10:43)
<p>man tokia nuojauta kad jei isvarysim i kelione kaip bendrakeleiviai ir nedarysiu as iniciatyvos (artumas, apkabinimai, buciniai ir tt)  tai ir grysim kaip bendrakeleiviai smile.gif </p><p></p><p>ech tai ir nebezinau ka daryt,  galiu siandien vakare pas ja nulekti , su gelem,  pasakyti kad as ziuriu i musu bendravima rimtai kad ji man svarbi ir tt bet vel gi cia gal spaudimas gausis?  sakys ka tu nori kad as tau dabar pasakyciau? 🤔 </p>

pirmas teiginys tiesa, jei mergina padori, ji ant taves nelips. Reikia vyriskos iniciatyvos. Tinkamoje aplinkoje, tinkamu laiku ir tinkamoje nuotaikoje ax.gif itariu, kad dazniausiai kelioniu metu tokia kombinacija iskrenta, ypac kokio vynelio ant juros kranto pagurksnojus ax.gif
o del lekimu - nedaryk taip, normaliai ir is anksto suderink lika. Ne gaisras, spesi nulekt mirksiukas.gif Jei mergina planuotoja, jai reikia i savo darbo/mokslu/sportu/susitikimu sudraugemis grafika ir pasimatyma ikisti. Siurprizai gali nepatikti. Ne todel,kad tunepatinki, o todel ,kad neatsizvelgi i jos planus ir net nematai reikalo susiderinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 10:48)
Vyras turi moket paimti moteri uz rankos, paziureti i akis, pasakyti, ko jis nori (be jokiu, viska del taves padarysiu, nes tai nekonkretu) ir paklausti, ar jai taip tinka (tai, ko jis nori).

“The definition of insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results”.
Albert Einstein

O gal ir jus pabandytumet daryti kazka kitaip? Gal Einsteino mintyse yra tiesos?

Nes santykiuose jau zinoma, kad jei moteris su girtuokliu susituoke, tai ne atsiktinumas, o kazko tokio ieskojo ir toliau daznai iesko.

Tai liecia ir mane...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 27, 10:48)

Jei man kokiu sms ar per fb vyras pradetu aiskintis santykius,nurasyciau i mazvaikius.

tai, kad jie ko gero dar ir yra mazvaikiai. Na, nebent mergina nenori jo kaip vaikino, tai tempia guma, o jis jai pataikauja, kad tik kuo neizeist princeses, kad ta tik valandele dvi turetu pagalvot ka atrasyt, kad jai koki nepatogu klausima neuzdavus...
Bet kai jaunimas sugalvos jau islipt is smelio dezes,tai vaikinas sugebes normaliai pasakyt: patinki man labai, gal draugaujam? (nebutinai taip, bet panasiai). O mergina pasakys taip arba ne. Ir aisku bus. O jei ten prades issisukinet, ai nezinau, ai dar paziurim, tai ner ko ziuret. Gi ne prie altoriaus vedasi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 27, 10:51)
mažvaikiai... smile.gif gali ir ne tokie mažvaikiai būti. O gal pvz. ji jau turi tarkime vaiką ir tą slepia ax.gif Mama gal kokia daug padeda, daboja ax.gif

tai jis mazvaikis, jei galvoja kaip su mergina zinutem santykius aiskintis. Gal taip ir pasipirs kada kam biggrin.gif
Atsakyti