QUOTE(divxup @ 2018 06 26, 20:13)
situacija tokia kad as susipazinau su mergina kelionei , graikijoje , tiesiog pamaciau ja restorane ir man prilipo norejau susipazint labai , taip ir padariau susipazinom graziai pabendravom keleta val ir tiek,
ji is vilniaus o as is kauno,
man 27 jai 29 katik suejo, ji vyresne bet man nesvarbu ,.
kai gryzom i lietuva buvom apsikeite facebook ir bendravom, po savaites susitikom ir pasibuvom kavineje paprastai ir isiskirstem
per antra susitikima jau as ir su gelem buvau , susitike vaikstinejom parke ir kalbejomes apie viska:)
poto dar ir dar buvom susitike,pasivazineje po lankytinas vietas ir pan, is pradziu ji nekalbejo daug apie asmenini gyvenima ir siaip gan smarkiai uzdara yra, bet po truputi po truputi pradejo jau klabeti daugiau, NET ir manes jau paklausia ko nors .. jau bendraujam apie 2 menesius ir ji kalba apie keliones i siltus krastus ir kaip suprantu ji noretu kartu su manim pakeliaut ,.
paskutinis pasimatymas va buvom nuvaziave i palanga, nida ,. leidom visa diena kartu,

jau ir uz rankos paimiau (nors nedave sako nu kam tau ta ranka )

, ir apsikabine buvom pradejo jaustis artumas ir tai kad ji ir sako nu ka cia darai, bet apkabini ir jauti kad patinka neatstuma net pastebimai nurausta, .
Blogiausia dalis .. . gryzom i vilniu ja parveziau namo apkabinau ir norejau pabuciuoti bet ji atstume mane islipo ir nuejo.. poto parase zinute kad jai nepatiko toks mano poelgis.. . as tiesiog nenorejau buti toks vaikinas kuris po kelinto pasimatymo net pabuciuot nesugeba. . nu bet gavos kaip gavos ..
toliau bendraujam lyg niekur nieko bet ar ji i mane ziuri rimtai negaliu suprasti
ar gali buti taip kad as jai tik laiko prastumimui ir pramogoms reikalingas?
o gal ir kelione tikis kad nupirksiu ir pakeliausim?
MAN NIEKONIEKO NEGAILA DEL JOS VISKA PADARYCIAU jei tik suprasciau kad ji rimtai i mane ziuri o ta suprast man dabar labai sunku. .
Pabandysiu sudelioti lentyneles. Info nera daug, kai kur rasysiu remdamasi tik prielaidomis, bet vis tik, apsvarstyk tikimybe, kad tos prielaidos teisingos.
1. parasei del tu 2 metu skirtumo, tarsi siaip tau butu reiksmingas skirtumas, bet va del JOS tipo nieko tokio, isgyvensi. Jei vyras butu vos poros metu skirtumu ir galvotu, kad mano bendraamzes jau senes, tai man butu nemalonu

Nes gali bet kada iseiti su tokiu poziuriu pas jaunesne.
2. ji vilniete, tamsta - kaunietis. Vilnietes atsargiau ziuri i kauniecius. Jie savotiski

Ne visi, aisku, bet dauguma yra stiliuje
cto za ja, as is KAUNO (suprask,kiti is belekur), labai pasikele. Tokiems tipiniams labai truksta pagarbos merginai, moteriai, bet jie to net nesupranta, nes pas juos pana yra
tiolka (nepriklausomai nuo vyro issilavinimo). Tai tokiu tipiniu kaunieciu labai vilnietes vengia
3. Atstumas siais laikais gal ir nera tokios svarbos, kaip pries 20 metu, bet tai priklauso nuo poziurio - kazkam tas 100 km gali buti svarbus, ypac jei mergina neturi planu keltis i Kauna (retai kuris vilnietis turi tokiu planu

), o jei pats esi savo miesto patriotas, tai gali kuri laika vazinet i Vilniu, bet amzinai neprivazinesi.
4. Yra zmoniu, kurie sunkiai eina i naujus santykius, reikia laiko pazinti zmogu ir nuspresti,ar leisti sau ilipti i tai.
5. buvot susitike vos kelis kartus gyvai, tai fiziniam kontaktui jai dar gali buti per anksti, ypac, jei mergina nepratusi greit su nauju i lova pulti. Bendravimas FB pliusa prideda, bet nera esminis dalykas pereiti i fizini kontakta.
6. susipazinot kelioneje, vaziavot po lankytinas vietas. Gali buti Leksos mnetas variantas - jai reikia bendrakeleivio, su kuriuo butu idomu bendrauti. Be papildomu privalumu
Pvz., ruosiausi i viena kelione, neturejau kompanijos, parasiau pagal skelbima zmogui, kuris ieskojo bendrakeleivio tuo metu i ta sali, pasirodo, vyriskis sau eskortes ieskosi - tipo, vesis, apmokes kazkiek, jei reikia

o astiesiog kompanijos ieskojau, savo keliones pamoku pati ir i kito zmogaus kisene neziuriu.
Tai ir merginos kalbos apie kelione i siltus krastus gali buti tiesiog zondavimas, ar susidometum, ar keliautum kartu. Tai dar nereiskia prasymo, kad pirktum kelione.
7. del buciniu ir t.t. Gerai, kad parodei, kad noretum islipti is friendzonos, kurioje, akivaizdu, esi siuo metu

Bendraukit toliau be kazkokiu jos ipareigojimu, tegu apsipranta su ta mintimi

Vaziuokit ir i ta kelione, jei norit. Tik kol nesat reali pora, tai ir vaziuokit kaip bendrakeleiviai, kaip draugeliai

O ten, ziurek, naturaliai viskas issivystys ir i lentyneles susidelios.
8. jei mergina nudege ankstesniuose santykiuose, naturalu, kad nesoka iskart i naujus. Netgi sakyciau, kad gerai, kad nesoka iskart ant taves

Kas butu, jei greitai per visus sokinetu
QUOTE(divxup @ 2018 06 27, 09:05)
Deja tik daugiabucio kieme esu buves ir nezinau kuriame bute gyvena,. kiek kartu buvom niekada nepakviete pas save arbatos ar kavos, o pats tai juk nesakysi tai einam pas tave 😃 , ir neklausinesi tai kuriam bute gyveni:) , karta buvom susitare kad ji pas mane iki kauno atvaziuos ir sesim pasivazinet su cioperiu, bet sekmadieni mat atsirado nenumatytu jai planu ir nebeatvyko, o as ir geliu turejau, ir pietus pas save paruoses, Poto vakare galvoju kad juk geliu neismesi dabar reik nuvest , vistiek bus namie juk ryt pirmadienis i darba reik, pakeliui parasiau kad atvaziuoju taves aplankyt nes pasiilgau o ji atrase kaaa!!! ! as ne namie ir teko apsisukt man vidury kelio , labai atsiprase kad taip gavosi nes darbais uzsuvertus,. tuomet suplanavim kita savaitgali ir pasibuvom palangoje, nidoje:) mes esam kalbeje apie antrasias puses jau, neturi ji berno ir nemanau kad meluoja, . nu kokia prasme meluot
man nepatiktu, jei man tokius "siurprizus" darytu
gal as kojas tuo metu depiliuojuosi
ir apskritai - jus dar net ne pora,o jau visokie itarinejimai... neskanu...
QUOTE(divxup @ 2018 06 27, 09:48)
todel paspausiu ja , nu ka atsakys ta jau ta... .. jeigu rupiu tai normaliai atsakys manau o jei ne tai atsakys ko tu tikies juk as taves beveik nepazystu ir tt. 😅 ar ne taip?
pasakysiu kad dabar jau nuo jos atsakymo priklausys musu tolimesnis bendravimas
va ir pramuse kavenskas stiliukas