Tikrai reikia patarimu kaip elgtis , net sitame forume uzsiregistravau nes manau atsiras zmoniu cia kurie tikrai nuosirdziai galetu ka patart o ne siaip pastumt. ,
situacija tokia kad as susipazinau su mergina kelionei , graikijoje , tiesiog pamaciau ja restorane ir man prilipo norejau susipazint labai , taip ir padariau susipazinom graziai pabendravom keleta val ir tiek, ji is vilniaus o as is kauno, man 27 jai 29 katik suejo, ji vyresne bet man nesvarbu ,.
kai gryzom i lietuva buvom apsikeite facebook ir bendravom,
po savaites susitikom ir pasibuvom kavineje paprastai ir isiskirstem
per antra susitikima jau as ir su gelem buvau , susitike vaikstinejom parke ir kalbejomes apie viska:)
poto dar ir dar buvom susitike,pasivazineje po lankytinas vietas ir pan, is pradziu ji nekalbejo daug apie asmenini gyvenima ir siaip gan smarkiai uzdara yra, bet po truputi po truputi pradejo jau klabeti daugiau, NET ir manes jau paklausia ko nors .. jau bendraujam apie 2 menesius ir ji kalba apie keliones i siltus krastus ir kaip suprantu ji noretu kartu su manim pakeliaut ,.
paskutinis pasimatymas va buvom nuvaziave i palanga, nida ,. leidom visa diena kartu, jau ir uz rankos paimiau (nors nedave sako nu kam tau ta ranka )
, ir apsikabine buvom pradejo jaustis artumas ir tai kad ji ir sako nu ka cia darai, bet apkabini ir jauti kad patinka neatstuma net pastebimai nurausta, .
Blogiausia dalis .. . gryzom i vilniu ja parveziau namo apkabinau ir norejau pabuciuoti bet ji atstume mane islipo ir nuejo.. poto parase zinute kad jai nepatiko toks mano poelgis.. . as tiesiog nenorejau buti toks vaikinas kuris po kelinto pasimatymo net pabuciuot nesugeba. . nu bet gavos kaip gavos ..
toliau bendraujam lyg niekur nieko bet ar ji i mane ziuri rimtai negaliu suprasti
ar gali buti taip kad as jai tik laiko prastumimui ir pramogoms reikalingas? o gal ir kelione tikis kad nupirksiu ir pakeliausim?
MAN NIEKONIEKO NEGAILA DEL JOS VISKA PADARYCIAU jei tik suprasciau kad ji rimtai i mane ziuri o ta suprast man dabar labai sunku. .
kas keisciausia kiek draugiu turejau per gyvenima ir atrodo mylejau ir viskas OK bet vaiku NIEKADA gyvenime nenorejau ...bet kai pradejau su ja bendraut ir kuo toliau tuo pagalvojus apie vaikus net plaukai piesto stoja kaip noriu ir sirdy toks geras jausmas, niekada nesu taip jautesis ir manau kad tai kaskas nerealaus , nenoriu jos paleisti . (aisku visa tai tik po vestuviu butu:D )
atsiprasau uz gramatika .. nera LT klavieturos tel ir skubom rasiau..