Įkraunama...
Įkraunama...

Pasimetes.. ar as jai tikrai patinku?

Tikrai reikia patarimu kaip elgtis , net sitame forume uzsiregistravau nes manau atsiras zmoniu cia kurie tikrai nuosirdziai galetu ka patart o ne siaip pastumt. ,

situacija tokia kad as susipazinau su mergina kelionei , graikijoje , tiesiog pamaciau ja restorane ir man prilipo norejau susipazint labai , taip ir padariau susipazinom graziai pabendravom keleta val ir tiek,  ji is vilniaus o as is kauno,  man 27 jai 29 katik suejo, ji vyresne bet man nesvarbu ,. 

kai gryzom i lietuva buvom apsikeite facebook ir bendravom, 

po savaites susitikom ir pasibuvom kavineje paprastai ir isiskirstem

per antra susitikima jau as ir su gelem buvau , susitike vaikstinejom parke ir kalbejomes apie viska:)

poto dar ir dar buvom susitike,pasivazineje po lankytinas vietas ir pan,  is pradziu ji nekalbejo daug apie asmenini gyvenima ir siaip gan smarkiai uzdara yra,  bet po truputi po truputi pradejo jau klabeti daugiau, NET ir manes jau paklausia ko nors .. jau bendraujam apie 2 menesius ir ji kalba apie keliones i siltus krastus ir kaip suprantu ji noretu kartu su manim pakeliaut ,.

paskutinis pasimatymas va buvom nuvaziave i palanga, nida ,. leidom visa diena kartu,  :) jau ir uz rankos paimiau (nors nedave sako nu kam tau ta ranka ) :D , ir apsikabine buvom pradejo jaustis artumas ir tai kad ji ir sako nu ka cia darai, bet apkabini ir jauti kad patinka neatstuma net pastebimai nurausta, . 

Blogiausia dalis .. . gryzom i vilniu ja parveziau namo apkabinau ir norejau pabuciuoti bet ji atstume mane islipo ir nuejo..  poto parase zinute kad jai nepatiko toks mano poelgis.. . as tiesiog nenorejau buti toks vaikinas kuris po kelinto pasimatymo net pabuciuot nesugeba. . nu bet gavos kaip gavos ..

toliau bendraujam lyg niekur nieko bet ar ji i mane ziuri rimtai negaliu suprasti

ar gali buti taip kad as jai tik laiko prastumimui ir pramogoms reikalingas? o gal ir kelione tikis kad nupirksiu ir pakeliausim?  

MAN NIEKONIEKO NEGAILA DEL JOS VISKA PADARYCIAU jei tik suprasciau kad ji rimtai i mane ziuri o ta suprast man dabar labai sunku. .

kas keisciausia kiek draugiu turejau per gyvenima ir atrodo mylejau ir viskas OK bet vaiku NIEKADA gyvenime nenorejau ...bet kai pradejau su ja bendraut ir kuo toliau tuo pagalvojus apie vaikus net plaukai piesto stoja kaip noriu ir sirdy toks geras jausmas,  niekada nesu taip jautesis ir manau kad tai kaskas nerealaus , nenoriu jos paleisti . (aisku visa tai tik po vestuviu butu:D )

atsiprasau uz gramatika .. nera LT klavieturos tel ir skubom rasiau.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divxup: 26 birželio 2018 - 19:16
Gali merginos šviesiai tiesiai paklausti ar jam patinki.
Atsakyti
geriausia butu, jei pats jos ir paklaustum. Nes realu, kad tu jai tik kaip draugas esi. Pasikalbek su ja, bet akis i aki, ne per visokius FB.
Atsakyti
QUOTE(divxup @ 2018 06 26, 20:13)
is pradziu ji nekalbejo daug apie asmenini gyvenima ir siaip gan smarkiai uzdara yra,  bet po truputi

.. jau bendraujam apie 2 menesius ir ji kalba apie keliones i siltus krastus ir kaip suprantu ji noretu kartu su manim pakeliaut ,.

Apie save nekalba, kalba apie siltus krastus.
Normalus santykiai tarp kelioniu agento ir busimos vasarotojos.

Kiek suprantu dar apie kaina nekalbejot... Be sito tai sunku apseiti.

Susipazinot gyvai, giliai nebendraujat, va tipiskas realus bendravimas - 2 menesiai ir nieko zmones nezino viens apie kita.

As su savaja susipazinau internete, tai mes tiek visko issiaiskinom, kad susitikus jau nebuvo apie ka kalbet. (tiesa ji manimi domejosi, o ne kelionemis. O as ja. Po to ir silti krastai. O jei nieko nezinociau, tai nesivarginciau net susitikti vesioje Lietuvoje.

Jus nieko nezinot, todel viskas yra svaigimas ir fantazijos, tai ka ji sneka apie siltus krastus tai rimtas minusas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 26 birželio 2018 - 20:23
o gal ji iesko ne vaikino ir net ne sponsoriaus, bet tiesiog kelioniu partnerio? Kad turetu su kuo pakeliaut. net ir uz savo pinigus. Ir taip buna.
Atsakyti
žmonės labai sudėtingi padarai smile.gif gali būti, kad jinai yra nukentėjusi, pvz. kažkada išprievartauta ar kitaip iš jos išsijuokta intymių santykių metu ir ji tiesiog bijo skubėti, bijo suartėti, nes gi ne kvailutė gi gal, jai 29, tai supranta, kad po to jau seks seksiukas ir pan.
bet aišku, gali būti ir išnaudotoja

galvoju, kad jei turi jos adresą, tai reikia padaryti siurprizą, atvažiuoti vakare, kai tikėtina, kade turėtų būti namuose, neįspėjus, pvz. darbo dieną palėkti, su potekste, kad myliu, noriu, negaliu, pasiilgau ir t.t. Tada ir pasimatytų ar kokio vyro nėra kito ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 21:32)
galvoju, kad jei turi jos adresą, tai reikia padaryti siurprizą, atvažiuoti vakare, kai tikėtina, kade turėtų būti namuose, neįspėjus, pvz. darbo dieną palėkti, su potekste, kad myliu, noriu, negaliu, pasiilgau ir t.t. Tada ir pasimatytų ar kokio vyro nėra kito ar pan.

MB atveju tai butu buves visiskas santykiu krachas.
Mano nuojauta sako, kad vyrais ji NEPASITIKI. Jei ji ne isnaudotoja, tai autoriui bus sunku.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 21:32)

mintis gal ir nebloga, bet ji gali turet vaikina, bet su juo negyventi. Ir jokiu jo daiktu gali nebuti. Gali atidaryt duris, graziai priimt (ypac, jei vaikinas kur toli isvykes), pabendraut ir... issiust namo.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 26, 22:04)
mintis gal ir nebloga, bet ji gali turet vaikina, bet su juo negyventi. Ir jokiu jo daiktu gali nebuti. Gali atidaryt duris, graziai priimt (ypac, jei vaikinas kur toli isvykes), pabendraut ir... issiust namo.

bet kažką tai reikia darytis, o tai vaikinas jau visai įklimpo, jei jau vaikai jam matosi smile.gif
Atsakyti
Siulyciau ne jos klausineti , o nuosirdziai apie savo jausmus issikalbeti, kaip ci akad parasete, kodle jai to nepasakote? pasakyti ir paziureti, ka atsakys, vis tiek kazka gi pasakys, kad ir man patinki arba as nezinau kol kas.
Gal paprasciausiai drovi mergina ir taip pat abejoju jusu rimtumu gal glavoja, kad ji jums pramogai tik, va kelionem tik pasivazinesit ir mesit, abejoja gal del metu, nes kitos kompleksuoja ir t.t. manau pats pirma turit itikinti, kad jusu pacio ketinimai rimti, o mergina, jei ne, aisku, kokia visiska aferiste, tai atititnkamai ir reguos, jei patinkat gal pati siek tiek atsipalaiduos. Galit pasipirsti pvz, jei jau toks garantuotas del meiles ir vaiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 birželio 2018 - 23:06

žmonės labai sudėtingi padarai smile.gifgali būti, kad jinai yra nukentėjusi, pvz. kažkada išprievartauta ar kitaip iš jos išsijuokta intymių santykių metu ir ji tiesiog bijo skubėti, bijo suartėti, nes gi ne kvailutė gi gal, jai 29, tai supranta, kad po to jau seks seksiukas ir pan.
bet aišku, gali būti ir išnaudotoja

Deja tik daugiabucio kieme esu buves ir nezinau kuriame bute gyvena,.  kiek kartu buvom niekada nepakviete pas save arbatos ar kavos,  o pats tai juk nesakysi tai einam pas tave  😃 , ir neklausinesi tai kuriam bute gyveni:) , 

karta buvom susitare kad ji pas mane iki kauno atvaziuos ir sesim pasivazinet su cioperiu,  bet sekmadieni mat atsirado nenumatytu jai planu ir nebeatvyko,  o as ir geliu turejau,  ir pietus pas save paruoses,  Poto vakare galvoju kad juk geliu neismesi dabar reik nuvest , vistiek bus namie juk ryt pirmadienis i darba reik,  pakeliui parasiau kad atvaziuoju taves aplankyt nes pasiilgau o ji atrase kaaa!!! ! as ne namie ir teko apsisukt man vidury kelio , labai atsiprase kad taip gavosi nes darbais uzsuvertus,. tuomet suplanavim kita savaitgali ir pasibuvom palangoje, nidoje:) mes esam kalbeje apie antrasias puses jau,  neturi ji berno ir nemanau kad meluoja, . nu kokia prasme meluot :)

Atsakyti

geriausia butu, jei pats jos ir paklaustum. Nes realu, kad tu jai tik kaip draugas esi. Pasikalbek su ja, bet akis i aki, ne per visokius FB.

manau kad paklausiu bet per fb kad turetu laiko pagalvot ir atrasyt , 

siaip as ja zinau ,kad jeigu klausi tokio dakyko ji atsakys nu ka cia klausineji dabar , kas cia per klausimeliai ir pan todel paspausiu ja , nu ka atsakys ta jau ta... .. jeigu rupiu tai normaliai atsakys manau o jei ne tai atsakys ko tu tikies juk as taves beveik nepazystu ir tt. 😅 ar ne taip?  :) pasakysiu kad dabar jau nuo jos atsakymo priklausys musu tolimesnis bendravimas

Atsakyti