Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. birželį (178 tema)

Siandien neiziuriu:/
Atsakyti

Siandien neiziuriu:/

Aš kolkas ir pati nieko nematau, bet vakar irgi iškart nerodė, o po poros valandų žiūriu išlindęs brūkšniukas... niu bet easy test nemesdavo tokių šešėliukų ir išdžiuvimo linijų ir po laiko... turiu ne vieną tuščią tuščią :) tai jei pradžiuvęs išmes ir šis, tai turėsiu viltį... jei ne, tai ir easy jau dvejosiu...  :unsure: 

Atsakyti

Aš irgi šiandien neįžiūriu.  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Gintare Zu @ 2018 06 10, 21:51)
Kas liecia alkoholy tai as turbut jau cia alkoholike busiu  doh.gif  lotuliukas.gif  vasara kiekviena savaitgaly, draugai saslykiukas ir neisivaizduoju jo be alaus buteliuko. Jei reiketu saslyka vandeniu ar sultim uzgert turbut jo isvis atsisakyciau ax.gif </p><p>O ziema megstam prie zidinuko karsta vyna su cinamonu ir citrina.</p><p>Pro reta as nieko blogo nematau.

Oi, tai mes cia tokio paties kalibro alkoholikes tada biggrin.gif

QUOTE(deraramos @ 2018 06 11, 00:04)
<p>As taip pat nieko, jei retai smile.gif bet alaus yra ir nealkoholinio ;) tik vyno karsto jau niekuo nepakeisim biggrin.gif pati anksciau labai ji megau..

Mes dabar nealkoholini radleri liurlinam vos ne kibirais,o tas ale tikras belaipsnis alus, tai feeeeeehhh biggrin.gif Ir sidro nealkoholinio dabar skanaus atsirado pagaliau ax.gif

Nu, Ritulia vakar net be akiniu iziurejau, o dabar nieko nematau...
Atsakyti

Ritutia, ar tos pacios firmos testukas? :) anksti dar, palauk..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 11 birželio 2018 - 11:42

Palaikius gerai praktiskai visu firmu meta isdziuvima :/ Nu bet tai dar ne vakaras ;D

Atsakyti

na pas Ritutia tai tikrai ryški juostelė buvo, laukiam pakartojimo po poros dienų :) 

Atsakyti

Ritutia, ar tos pacios firmos testukas? :) anksti dar, palauk..

Tos pačios :) bet aš vakar daug gėriau, tai tiesiog prasiskiedė ir dėl to nesimatė... :D aš optimistė visada :D

Atsakyti

Palaikius gerai praktiskai visu firmu meta isdziuvima :/ Nu bet tai dar ne vakaras ;D

Turiu šalia tuos pačius easy test dar tris be vaiduoklio, žiūrėk kur nori, laikyk kiek nori, kratyk kiek nori, neišryškėja  :lol:​ 

Atsakyti

na pas Ritutia tai tikrai ryški juostelė buvo, laukiam pakartojimo po poros dienų :)

Bus  :4u: 

kas kitas testus gadinti? :D kur tas mūsų sąrašiukas... einu ieškoti  :D​ 

Atsakyti

06-16 Ritutia nelaukia mmm
06-16 (15-17) lekianti nelaukia mmm
06-21 FoxLady nelaukia mmm
06-28 motiejus nelaukia mm
07-04 finy nelaukia mmm
07-05 gintare zu nelaukia mmm
07-07 deraramos nelaukia mmm
07-07 LoyalWarrior nelaukia mmm

lekianti matyt tichariam pati viena gadina NT ir mums nerodo  :lol: 

Atsakyti

Mano dar net ND nepradėti, už 4 dienų vyras grįžta  :D  apie gadinimus NT net kalbos nėra. 

Tik OT gadinu kas antrą dieną, tai tolygiai ryškėja. Vyras turėtų grįžti pačiu laiku.

Darbe aišku paprikolino kolegos dėl apsinuodijimo kad gal aš nėščia... kodėl kiekvienas žingsnis interpretuojamas kaip nėščia... :hmm:​ 

Atsakyti