Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. birželį (178 tema)

Viskas imanoma :) as ar tai 8 ar 9 dpo pagavau, ir pagal ryskuma - turbut butu ir anksciau parode :D

Labai laukiam pakartojimo :)

O beje, jeigu vyrai ka nros tokio nusneka, tai siaip jau su vyrais buna dazniau problemos, bet ir lengviau issprendziamos. Ju turtas vis atsinaujina. O tokie baliukai - skaityk po triju menesiu nuo baliuko turtas - bevertis.

Atsakyti
Pas mus istisai sveciai ir sveciai... Guliu paslika, jau nekyla nei rankos, nei kojos dar eit tvarkytis... O mb atsigaves, kad duodasi su trimeriu po zolynus, tai tik dulka biggrin.gif

QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 06 09, 23:57)
Katute, gal kokių gėlių namo žydinčių parsinešei ar įdomesnio maisto užvalgei? 

Neee, cia mano birzelio men prakeiksmas. Baigsis birzelis, baigsisi ir bedos. Tikiuosi, jog siemet anksciau praeis ...

QUOTE(Ritutia @ 2018 06 10, 01:49)

Oi, vaiduoklis, tai labai net grazus bigsmile.gif Laukiam pratesimooo bigsmile.gif

Vyro pasapaliojimai, tai gan idomus tokie... Matyt, tas draugas itaka irgi daro nemaza. O bendrai del alko, tai mano vyras galima sakyt negeria, o kad prisigertu ... Nu, viena karta per metus, gal ir ivyksta toks ivykis... O as geriu ne del smagumo, o todel, kad man skanu. Bet dazniausiai tiek, kad net nesijaustu jokio apgirtimo...
Atsakyti

Ritutis ir as matau vaiduokliuka :bigsmile: linkiu rysketi.

Jei mano vyras butu taip pasakes, buciau paleidus y galva keptuve  :lol:  nu bet vyrai man atrodo daznai leptelna nepagalvoje, jiems tik pasakius dasunta, kad gal nereikejo...

Kas liecia alkoholy tai as turbut jau cia alkoholike busiu  :oh:  :lol:  vasara kiekviena savaitgaly, draugai saslykiukas ir neisivaizduoju jo be alaus buteliuko. Jei reiketu saslyka vandeniu ar sultim uzgert turbut jo isvis atsisakyciau :ax: 

O ziema megstam prie zidinuko karsta vyna su cinamonu ir citrina.

Pro reta as nieko blogo nematau.

Atsakyti

As taip pat nieko, jei retai :) bet alaus yra ir nealkoholinio ;) tik vyno karsto jau niekuo nepakeisim :D pati anksciau labai ji megau..

Atsakyti

Yra ir karsto vyno nealkoholinio  :D  :B​ 

Atsakyti

Is bedos man atrodo karsta vyna uzvirinus ir apvirinus - alkoholis isgaruoja, bet cia reiketu patikrint. Beeet ir skonis keiciasi. O alaus tai jo, yra nealkoholinio, giros skanios yra :) Bet tai jus  nesijaudinkit, pastojus gali ir visiskai nebesinoret - purtyt nuo alkoholio kvapo :D

Atsakyti

As taip pat nieko, jei retai :) bet alaus yra ir nealkoholinio ;) tik vyno karsto jau niekuo nepakeisim :D pati anksciau labai ji megau..

Aš tai ne kartą nealkoholinį gėriau, vieną kartą net kelis bokalus, paskui sakau važiuojame namo, pažįstamas žiūri: "Tu tiek išgėrusi vairuosi?"  :D sakau: "Aha", akys ant kaktos... sakau, juk nealkoholinį gėriau... aaaa  :D bet šiaip paskui pagalvojau, kad gira tada skaniau už nealkoholinį alų... o stipriųjų gėrimų tai feee išvis net negaliu pagalvoti... jie man visi vienodai neskanūs, net kokteiliuko kokio degtinė su kažkuo ar brendis su kažkuo gerti negaliu... purto vien nuo kvapo  :huh2: vien pagalvojus dabar nupurtė...  :lol: sėdžiu dar mokausi, arbatą pliumpinu, prasiskies mano vaiduoklis nesimatys po to... bet kai mokausi (rytoj egzas), kitaip nelabai išeina...  :ax:​ 

o vyras mano tai nemoka gerti... jis kažkaip op op staigiai ir tapkius :D bet paskui pačiam gėda, tai negeria ilgai arba irgi nealkoholinį :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutia: 11 birželio 2018 - 00:27

Nelabai protingas klausimas... o kiek valandų negėrus ir nesysiavus reikia būti, kad jau būtų normalus koncentratas NT darytis? Tik dabar einu miegoti, tai ryte reiks užspaudūs puslę pavaikščioti gal :D

Atsakyti

Ritutia, jei jau laukiesi, tai ir bus tas bruksniukas, anksciau ar veliau, ryskesnis ar blankesnis :) nesuk galvos del skysciu ;) 

Zinau, kad labai nekantru.. Bet man tamsiausias ir labiausiai koncentruotas slapimas buna isvis mazai skysciu gerus ir net nelabai norint.. O jei ilgiau neiseini, tai is pilnos pusles jis toks skaidrus, atsiskiedes :)

Atsakyti
Ritutia laikau kumštukus bigsmile.gif
Atsakyti

Niu pasidariau testuką, kolkas po 5 min akis laužau, bet neįžiūriu... pažiūrėsime ar ką išmes truputį pabuvęs :)

Atsakyti

20180611_110101-jbtpi.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutia: 11 birželio 2018 - 10:10