Foli VISOMS nesciosioms rekomenduoja gert papildomai, o dar geriau - iki pastojant, nes nezinai kada uzkibsi. Nesvarbu truksta ar ne, nes perteklius pasisalina, o vat pritrukt gali staigiai ir svarbiausiu momentu.
Merginos, o temperatūra 37,1 dabar pasimatavau (pažastyje), gali būti geras ženklas? Pakyla pastojus ji ar ne? ar čia tik kasdien matuojant kažką pasakyti galima?
Merginos, o temperatūra 37,1 dabar pasimatavau (pažastyje), gali būti geras ženklas? Pakyla pastojus ji ar ne? ar čia tik kasdien matuojant kažką pasakyti galima?
Kasdien matuojant tik matysis. Per ovuliacika kiek zinau siek tiek pakyla. Jei tampi nescia taip ir issilaiko. Jei nepastoji kelios dienos iki mm temp nukrinta.
Kiek zinau ne pazastyje matuotis reikia ir tuo paciu metu kasdien rytais pamiegojus bent 5-6 val.
As tai vakar apsinuodijau maistu, tai dziuveseliai man tik. Gerai kad vaistus baigiau gerti diena pries.
As tai vakar apsinuodijau maistu, tai dziuveseliai man tik. Gerai kad vaistus baigiau gerti diena pries.
Vargšiukė... kai sesė laukėsi, ypač blogą būdavo... sakė įsivaizduok kiekvieną dieną jaučiuosi kaip po gero baliaus, nors net nebaliavoji, griekų nedarai, bet kaip bloga, taip bloga
mamai mano su mumis visomis trimis bloga būdavo, sesei su trimis vaikučiais irgi... tai taip norėčiau apeiti šitą šeimos moterų bruožą non stop vemti nors kita vertus dzin, tegu tik lialius ateina svarbiausia
Skirtumas tarp nestumo pykinimo ir siaip apsinuodijimo, kad kai esi apsinuodijus ir issivemi nepagereja.
Pas manikiuriste vakar bloga pasidare tai lb geda buvo ir dar yra
Skirtumas tarp nestumo pykinimo ir siaip apsinuodijimo, kad kai esi apsinuodijus ir issivemi nepagereja.
Pas manikiuriste vakar bloga pasidare tai lb geda buvo ir dar yra
Visiems gi visko būna, nėra čia ko gėdytis... atsigauti linkiu kuo greičiau ;)
Labos, o man jau nesuprantu ar alergija, ar nuo karscio, ar nuo kondiskes, nosis uzsikimsus juodai, vaistai padeda gal kokiom penkiom min. Nekenciu tokios busenos, atrodo, kaip is kosmoso iskritus buciau...
Niu kas ten Tave žino, gal turi galių kokių slaptų ir buvai iki kosmose nulėkusi
Aš tai 6 DPO testą sugadinau iki mmm dar 7 dienos... o testukas kolkas baltas...
Nu nu nereikia, man issivemus neka ten kas pagereja, tampo toliau
Bandyk gert Borjomi, Yesentuki, Pelegrino ar panasu minearlini. Manrods tas pats Vytautas panasus, tik ar dar jis yra?.. Ir praplaut skrandi padeda, ir elektrolitus atstato.
Labas vakaras . Ar priimsite į savo būrelį? Nuo praeito lapkričio planuojam antrą, bet vis dar nieko...
Labas vakaras . Ar priimsite į savo būrelį? Nuo praeito lapkričio planuojam antrą, bet vis dar nieko...
Aišku priimsim, yra ir ilgiau planuojančių ar pirmas?
Guzikai, išgėriau borjomi ir tikrai atrodo geriau skrandžiui sultinuką išsiviriau, tai bent jėgų atsirado
Katute, gal kokių gėlių namo žydinčių parsinešei ar įdomesnio maisto užvalgei?
Antras būtų. Pirmoji mūsų jau didelė, septyni greit. Tokia didelė, kad sakė, kodėl dar vaikų nenorim, galim ir įsivaikinti.
Pradžioj dar BKT matavau, mėginau OV testukus daryti. Galiausiai spjoviau į viską, bet kaskart atėjus mmm, ašarėlę vie tiek nubraukiu
Antras būtų. Pirmoji mūsų jau didelė, septyni greit. Tokia didelė, kad sakė, kodėl dar vaikų nenorim, galim ir įsivaikinti.
Pradžioj dar BKT matavau, mėginau OV testukus daryti. Galiausiai spjoviau į viską, bet kaskart atėjus mmm, ašarėlę vie tiek nubraukiu
Sveika prisijungusi visos čia ir pasidžiaugiame , ir pažliumbiame kažkaip gyvename...
mane tai nervina kai MB išeina su vienu tokiu draugeliu... tik su juo, tai jau ir girtas tapkė pareina dabar dar suskėlė grįžęs... šneka kaip nori vaikų, kad gal jau turime, gal nėščia, kaip laukia, o paskui sako: "Tai gal Tu nevaisinga? nes aš tai jau turiu vieną vaiką, su manimi viskas gerai..." (turi dukrą 13 metų iš praėjusių santykių)... blem sunervijo... niu gi penktas mėnuo bandome, bet nieko nesekame, neskaičiuojame, o jau bėdų ieško... sakiau labiau mylėti mane reikia ir daugiau myliukų, o ne baliukų...