Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. birželį (178 tema)

parėjo mmm... ir kazkaip labai nuliūdino. Nejaugi teks sekti ovuliacija ir nd pagal grafika daryti unsure.gif

Aš dar neseku nieko... bet jau 4 mėnesiai+... jei nepavyks per šį ciklą ir dar +2 tada jau seksiu... finy, o Jūs kiek laiko jau bandote?

Atsakyti
Ačiū deraramos 4u.gif
QUOTE(Ritutia @ 2018 06 06, 22:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author=Aš dar neseku nieko... bet jau 4 mėnesiai+... jei nepavyks per šį ciklą ir dar +2 tada jau seksiu... finy, o Jūs kiek laiko jau bandote?</p>

Mes taip nepastoviai bandem vis. Tai bendroje sumoje kokie penki ciklai. Pabandem vasara, po to rudeni. Veliau del tam tikru aplinkybiu atidejome planavima. Seip dar butume atidelioje si reikala, bet kadangi pamatem kad taip iskart nesigauna, nusprendem neatidelioti, tad nuo pavasario antras menuo buvo. Manau meginsiu ovuliacija pasekti, gal ji visai ne pagal skaiciuokles pas mane smile.gif
Ar pirma planuojate?
Atsakyti

Ar pirma planuojate?

Taip, pirmą mažiuką... o Tu? :)

aš tai ovuliaciją nežinau ar gerai suprantu, bet per ją būna lipnios tasios išskyros, ar ne? Nes jei taip, tai sutampa man maždaug ką kalendorius meta...

Atsakyti

Tasios ir slidzios.

Atsakyti

06-06 deraramos nelaukia mmm (bet turbūt sulauks)

06-09 finy nelaukia mmm

06-16 Ritutia nelaukia mmm

06-16 (15-17) lekianti nelaukia mmm

06-21 FoxLady nelaukia mmm

06-28 motiejus nelaukia mm

07-05 gintare zu nelaukia mmm

Sy menesy rami buvau del nt testu. Negadinau kaip pamisus 😂 nes teko pagulet ligoninej, pagert saujom vaistus, todel susilaikem sy menesy. Dabar reiks pasedet truputy ant gelezies tableciu, bet tas manau nepakenks toliau planuoti 😊

Lygiai pries 5metus birzelio men pastojau, liepos 4d laikiau rankoj teigiama testuka. Butu smagu jei po 5metu pasikartotu viskas ir vaikuciai butu kovinukai, o jei dar ta pacia diena gimtu, butu tikras stebuklas.

Gerai, pasvajojau ir uzteks 🤣🤣🤣

Labos mergaites😉

Atsakyti
QUOTE(Ritutia @ 2018 06 06, 23:41)
Taip, pirmą mažiuką... o Tu? smile.gif</p><p></p><p>aš tai ovuliaciją nežinau ar gerai suprantu, bet per ją būna lipnios tasios išskyros, ar ne? Nes jei taip, tai sutampa man maždaug ką kalendorius meta...</p>

Mes taip pat pirma:) nu reiks ir man pamegint pastebet ar sutampa smile.gif
Atsakyti

Mmm vis dar nera, jau 33 cd 😑

Testai neigiami.. Po truputi teplioja rusvai ir pilva maudena. Jau senokai toks ilgas ciklas nebuvo. Idomu, ar gali tas Prefemin taip veikti..

Atsakyti

Pala, Prefemin - tai Vitex - Agnus Castus?.. Primink, kaip tu ji vartoji? Ir kaip sake? Nes siaip jo gan specifinis vartojimas. As geriau, bet labai daug skaiciausi pries tai, nes nelaiku geriant jis gali sudirbt cikla. As geriau kad pataisyt, tai pirmas buvo toks biski ilgesnis, po to gerokai suvienodejo ciklai. Parasyk, kaip vartoji ir po kiek.

Atsakyti

taip, tas pats papildas-vaistas. Man jį rekomendavo ginekologė, nes pasiskundžiau, kad teplioja prieš ir po mmm. Geriu po tabletę ryte, buvo 6 dpo, kai pradėjau vartoti. Ginė sakė, kad galiu iškart pradėti gerti. Paminėjo, kad negerčiau per mmm. Bet jos dar neatėjo.. Gal reikėjo negerti tą dieną, kai jos TURĖJO prasidėti  :blink:  Bet ir ov buvo šiek tiek vėliau šį mėnesį.. Realiai dar tik 15 dpo, nes ov buvo 18 cd.

Atsakyti

Na pagaliaaau :D

06-09 finy nelaukia mmm

06-16 Ritutia nelaukia mmm

06-16 (15-17) lekianti nelaukia mmm

06-21 FoxLady nelaukia mmm

06-28 motiejus nelaukia mm

07-05 gintare zu nelaukia mmm

07.07 deraramos nelaukia mmm

Atsakyti

Galit prirašyti ir mane kad 07-07 nelaukiu mm  :rolleyes:​ 

Atsakyti