Pirma
Man kątik pradėjo rusvai teplioti, tai kaip ir rytoj turbūt prasidės tikros mm...taip liūdna kad net ašaros nerieda. Ivairios mintys kyla man dabar ir tikrai ne iš pačių maloniausių. Jau taip nusibodo tas laukimas ir vaikščiojimas pas daktarus.</p><p>Net nežinau tada, jei rytoj pramuš tai skaitysis kaip pirma ar antra ciklo diena?
Dvi savaites beveik nebuvom namie, kol varzybom ruosemes. Tik nakvot praktiskai grizdavom, po to Latvijoj isvyke buvom, tai taiiip gera dabar namie buti. Reikia grizti i save. O siaip, kuiciames po truputi ir tiek
Paliudet ner blogai, tik svarbu, kad tai netaptu iprociu ir neuzsitestu. Skaiciau, jog liudesio periodu organizmas pailsi ir atsigauna, priesingai nei budamas nuolatiniam dziugiam draive Tai pailsek ir teskit, ka pradeje
Niu mergičkos išliūdim ir vėl pirmyn 🌻 mano mm nepavadinčiau mm ir kas durniausia galvoju matuodiu bt toliau 37😵 laikosi nuo O... kraujo lb mažai ties antra d beveik dingo ir dar trečią ketvirtą d vos tepe tarpais rudvai net su vyru galėjom myliu daryt ramia galva 🙄 reik gaudyt Taloną pas giniuką
Aš irgi vis dar laukiu kada pramuš normaliai nes kol kas tik teplioja tiek mažai kad vos matosi. Aš tai lb liūdna...viskas slysta iš rankų. Bent darbe ramiai sau sėdžiu ir nieks nemato manęs susiraukusios.
Motiejus, tavo tai įtartinos mm
motiejus5, 01 Lie 2018 - 13:53, parašė: Niu mergičkos išliūdim ir vėl pirmyn 🌻 mano mm nepavadinčiau mm ir kas durniausia galvoju matuodiu bt toliau 37😵 laikosi nuo O... kraujo lb mažai ties antra d beveik dingo ir dar trečią ketvirtą d vos tepe tarpais rudvai net su vyru galėjom myliu daryt ramia galva 🙄 reik gaudyt Taloną pas giniukątai gal tu vis del to ir cia implantacinis kraujavimas o nt nedarei?as tai pabandyciau pasidaryti o gal
Man tai vis pilvo apacia pamaudzia vis pagalvoju gal jau kazkas ten yra po ov dar tik 6 d
Galetu mums nekantrioms israsti testus kad iskart rodytu
Ar gali implantacija trukti 3 dienas 🤔
Ar gali implantacija trukti 3 dienas 🤔
Gali nuo 24-72 val. trukti
Aš irgi dar laukiu kol pramuš upelį, kol dar neskauda nieko tai va naudojuos proga pasishopinti kažkaip lengviau išėjus iš namų
Sveikutes. As vakar neistveriau ir sugadinau nt. Baltas kaip sniegas siandien krutine jau skaudi pasidare, vadinasi belieka laukti kol pramus.
Gali nuo 24-72 val. trukti
Aš irgi dar laukiu kol pramuš upelį, kol dar neskauda nieko tai va naudojuos proga pasishopinti kažkaip lengviau išėjus iš namų
manau čia apie ov parašei šį terminą