Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. birželį (178 tema)

Aš išvis vengiu karštų vonių, o vyrai šiaip karštį dažniausiai neperneša ir karštų vonių nemėgsta. 

Man šiandien maudimas praėjęs :) tikiuosi ne O buvo vakar, gaila testo nebesidariau. Gerai kad ir praėjo nes būčiau pradėjus galvot gal kas negerai.

Atsakyti

Man maudzia siandien kairy sona dabar kai viska taip stebiu tai jauciu delto viska ir jauciu :rolleyes: taip ydomu uzkibo ar ne ot nekantri as  :ax: karstu voniu as kazkaip nebijau su abiem nestumais guledavau vonioj daznai aisku be verdancioj manau jei jau normaliai uzkimba nieko ir neatsitiks,beje turejus as Po pirmo nestumo persileidima 11sav kazkur tiksliau sustojo vaiko sirdele  :( nes nezmoniskai vemiau be perstojo o kaip padare abrazija pasake kad polipas buvo uztat matyt ir buvo toks vemimas,kazkaip labai nepergyvenau nes taip turbut turejo buti ir buvau ziauriai issekinta vemimo o po dvieju men vel buvau  :nestuke nors daktarai liepe palaukti 3men mes nelaukem ir turim ir sunely  :bigsmile:

Atsakyti

Man prasidejo menesines...

Atsakyti

Beje man jau 39m :ax: uztat ir nekantrauju kad greiciau laikas spaudzia kaip ir jau  :D buciau gal anksciau bet vyras vis nepasirasydavo  :) bet dabar jau pats pagranduko nori tikiuosi greit uzkibs ir viskas bus gerai  :nestuke beje kiek kuriai metu jei nepaslaptis  :) turbut as cia seniausia  :P

Atsakyti

Nnnauja111, 27 Bir 2018 - 16:08, parašė: Man prasidejo menesines...
laikykis gal kitas ciklas bus sekmingas  :4u:
Atsakyti

Jei ne pirmas vaikas tai tikrai manau greit pastosi :) man 28 :)

Atsakyti
Pažiūrėjau pirmam temos puslapyje, kad kas mėnesį bent po vieną pastoja, o vasarį nenumatoma, kad kas gimdys. Vadinasi turim šį mėnesį merginos atsigriebt. Kad bent pora teigiamų nt pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti

Man prasidejo menesines...

Balionėlis tau  :4u:  visada yra sekantis ciklas.

Aš pati lb norėčiau pamatyti tas išsvajotąsias II. Kadangi po pietų maudė dar šiek tiek pilvą (mažiau nei vakar) tai nuėjau nusipirkau OT ir nieko jis neparodė, tai šiek tiek ramiau. 

Man už 6 dienų bus 28 metai  :oh:  galvojau iki 30 jau būsiu visus vaikus pasigimdžius, o dar net nenėščia...

Atsakyti
Parnešu sąrašėlį mirksiukas.gif
06.25-29 Nnnauja111nelaukia mmm
06.28 motiejus nelaukia mm
07.04 finy nelaukia mmm
07.05 gintare zu nelaukia mmm
07.05 Garbanelele nelaukia mmm
07.07 deraramos nelaukia mmm
07.07 LoyalWarrior nelaukia mmm
07.14 Ritutia nelaukia mmm
07.14-15 lekianti nelaukia mmm
07.23 FoxLady nelaukia mmm
Atsakyti

Pažiūrėjau pirmam temos puslapyje, kad kas mėnesį bent po vieną pastoja, o vasarį nenumatoma, kad kas gimdys. Vadinasi turim šį mėnesį merginos atsigriebt. Kad bent pora teigiamų nt pamatyt bigsmile.gif

Na tai laukiam tavo II  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Nnnauja111 @ 2018 06 27, 16:08)
<p>Man prasidejo menesines...</p>

4u.gif
Atsakyti

Parnešu sąrašėlį mirksiukas.gif
06.25-29 Nnnauja111nelaukia mmm
06.28 motiejus nelaukia mm
07.04 finy nelaukia mmm
07.05 gintare zu nelaukia mmm
07.05 Garbanelele nelaukia mmm