Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. birželį (178 tema)

Jau vyras mano net sake kad as sy menesy kaip manjake ant sito reikalo :D taip tai sako nenoriu,kita diena ir t.t o dabar jau jis net bega nuo manes  :hihihi: sako uzkibs ir busiu nebereikalingas  :hihihi:

Atsakyti

As siandien tik nesupratau kodel mano temperatura nepakilo o atvirksciai nukrito 1padala tai gal tos ov dar ir nebuvo 
Jei turėjo neseniai būti OV, tai tikrai tikėtina, kad arba jos nebuvo, arba organizmo reakcija tokia į OV. Kiek esu skaičius apie BT, tai gali pakristi dar žemiau prieš jai įvykstant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 26 birželio 2018 - 20:07

As irgi skaiciau apie bt kad pries nukrenta temp o poto kyla bet mano ov testas ryskias dvi parode 24 d tai taip suprantu kad kita diena turetu buti o gaila kad ov testus visus pabaigiau ydomu ka rodytu :hmm:

Atsakyti

O neturėtų laikytis bt kai įvyksta O... Kol kas valkatų nėra .. Su baime lekioju sysiu 😰

Atsakyti

ov gali įvykti per 24-72 valandas nuo teigiamo ov testo.

Atsakyti

Sveikos, as irgi su baime i tualeta lakstau :). O dar ta mmm data nera aiski. Ciklas nuo 25 iki 28, kartais net 29 dienu. Tai gali buti ir dabar, ir dar uz keliu dienu. 

Atsakyti

Trumpas tavo ciklas :) mano apie 30 d.

Kaip sakau, dabar mano idomiausias ciklo laikas, kelios dienos po ov, kai dar negalima nei patvirtinti nei paneigti pastojimo :D praktiskai kas menesi jauciu 'pozymius', siuo metu esu ziauriai issiblaskius, visokiu nesamoniu pridarau :D ir temperatura uzkyla, vaikstau israudonavus.. Nuotaika gan gera :)

Kokie pas jus pozymiai? :D

Atsakyti

Sveikos mano siandien vel temp pakilus tai reiskias jau po o turbut vakar nd nebuvo tai nezinau ar uzteks tos 24 dienos nd ydomu kiek vidutiniskai tie spermiukai isgyvena :hmm: gerai butu kokias tris paras bet cia irgi turbut individualiai pagal organizma nu teks laukti dabar kokia gera savaite o poto gadinimas nt  :) niekas nt dar nedarot?

Atsakyti

O neturėtų laikytis bt kai įvyksta O... Kol kas valkatų nėra .. Su baime lekioju sysiu 😰

O nt negadinai?

Atsakyti

As jauciu irgi visokius pozymius :). Bet jie gali buti issigalvoti :D.

Nuo penktadienio vis paskauda pilva kaip per menesines. Ypac daugiau judant. Gulint ramu. 

Krutine jautri. Bet ji ir pries mmm jautri. Tai kazkokiu labai isskirtiniu pozymiu nera. Bet tokiu kur butu galim "pritraukti" prie nestumo, tai yra :)

Vis tikrinuos ar neprasideda...

O testus jau 2 dariaus - viena penktadieni, kita pirmadieni. Abu neigiami. Raminuos, kad per anksti :).

Atsakyti
Hm, vakar nuejau praustis ir taip pradejo kairi sona (manau kiauside) skaudet. Hm, ar gali cia buti o pozymis? Nes seip jau kaip ir po o turetu buti hmm.gif
Atsakyti

Gali buti del ivairiu priezasciu skausmai, ne vien del ov. Kad butu "uzskaityta" ivykusi ov, turi bazine temperatura issilaikyti pakilusi 3 dienas is eiles. Matuojant ryte, neatsikelus, visada tuo paciu metu. Temperaturos pokyciai likusia dienos dali neturi reiksmes :) Vakar vakare kazkaip susalau tai temperatura idomumo delei pasitikrinau 36.2, issimaudzius vonioj pakilo iki 36.8 :) O jus ir vyrai vengiat karstu voniu ovuliacijos metu, po ir pries? Maniskis tai vengia. As stengiuos nepiktnaudziaut, tik labai trumpai ir ne per karstam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 27 birželio 2018 - 11:05