Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. birželį (178 tema)

Labas rytas visoms  :) 

man tai siandien vel neigiamas nt  :oh: bet savijauta su kiekviena diena vis prasteja, tai net nezinau :hmm: 

Atsakyti

susilaikyti kažin, ar geras patarimas, juk plaukikai aptingsta, turi gamintis reguliariai :) 

mergaitės, perdegsit ir jūs su testų gadinimu ir nd atlikimu pagal grafiką, čia normalu pradžioje :D 

paskui praeina po truputį ta manija.

Atsakyti

Vakar jau pilnai teigiamas OT buvo? Antra juostele tokio pat ryskumo ar net ryskesne? Tai nd dar reiktu snd ir ryt, pati ovuliacija tau greiciausiai ivyks siandien.
Man gine sake isvis iki teigiamo OT susilaikyti su nd, ir tada tris dienas is eiles pasidarbuoti, bet man tas susilaikymo patarimas neatrodo geras biggrin.gif

Jooo labai ryškus buvo, daug ryškesnis nei antra juostelė ir rovė stogą visą dieną. Aišku prisidėjo kad vyro 2 savaites  nemačiau  :D  reiks daryti šiandien OT ir ND. 

Aš irgi pritariu tam kad susilaikyti nesąmonė, jei norisi tai reikia ir daryti. Aišku kai daro pvz spermograma tai liepia 3-5 dienas vyrui būt susilaikius, tai matyt kiekis vis tiek nuo to priklauso.

O pagal visą statistiką, dažniausiai pastojama pasimylėjus 2-3 d. iki numanomos ovuliacijos. Tai jei matai ovuliacinį testą teigiamą galima sakyti kad jau gali būti ir vėlu. 

Bet juk didelio kiekio iš tiesų niekam nerrikia, užtenka vieno spermiaus ir vieno kiaušinėlio  :nestuke 

Atsakyti

Ne vien kiekyje esme bet ir judrume :) spermiukai ypac aptingsta kai karsta, vyrai dirba sedima darba, vilki ankstus rubus, apatinius. Siuolaikines problemos..

Atsakyti

Ne vien kiekyje esme bet ir judrume :) spermiukai ypac aptingsta kai karsta, vyrai dirba sedima darba, vilki ankstus rubus, apatinius. Siuolaikines problemos..

Pritariu. Bet iš dalies ir mes kaltos nes gražu kai ten aptempia :)

Atsakyti

Aš tai šiandien netikėtai pagavau savo OT, tai kaip pašėlus jau tris dienas ant vyro lipau, nors dar testas nerode nieko  :blink:  :lol:  :bigsmile:  vyras jau nebežino kaip čia manęs atsikratyti. 

Mano vyras problemą turi visą laiką  :lol: aš kažkaip mėgstu seksą, jis jau sako: "Tau niekada negana"... ne... nes pas mane būna: "brangusis, skauda galvą, gal pasimylim? padeda man" :D

Atsakyti

Kartais taip beviltiskai jauciuosi...

:4u:  bet kiek bus laimės kai pamatysime II... visos liūdnos mintys užsimirš  :wub:​ 

Atsakyti

Vakar jau pilnai teigiamas OT buvo? Antra juostele tokio pat ryskumo ar net ryskesne? Tai nd dar reiktu snd ir ryt, pati ovuliacija tau greiciausiai ivyks siandien.
Man gine sake isvis iki teigiamo OT susilaikyti su nd, ir tada tris dienas is eiles pasidarbuoti, bet man tas susilaikymo patarimas neatrodo geras biggrin.gif

Čia gal iš to mito, kad alia susilaikius kokybiškesni spermiukai... bet aš tai tuo abejoju... :)

Atsakyti

Labas rytas visoms  :)

man tai siandien vel neigiamas nt  :oh: bet savijauta su kiekviena diena vis prasteja, tai net nezinau :hmm:

Kol mmm nėra, vilčių visada gali būti  :4u: pas mane šiandien prasidėjo mmm, bet vis tiek vilčių turiu, nes visada pirmą antrą dieną plaukiu tiesiog... o dabar nuo ryto su vienu paketuku ir to nepilnas... ir kraujas toks rudesnis... tai nepasiduodu tikėti  :lol:​ žiūrėsime kaip ryt bus... gal pramuš dar stipriai... 

Atsakyti

užtenka vieno spermiaus ir vieno kiaušinėlio  :nestuke

Teoriškai užtenka... o iš tiek tūkstančių kai nori neužkiba  :oh: 

Atsakyti

06.21 FoxLady nelaukia mmm
06.25-29 Nnnauja111nelaukia mmm
06.28 motiejus nelaukia mm
07.04 finy nelaukia mmm
07.05 gintare zu nelaukia mmm

07.05 Garbanelele nelaukia mmm
07.07 deraramos nelaukia mmm
07.07 LoyalWarrior nelaukia mmm

07.14 Ritutia nelaukia mmm

07.14-15 lekianti nelaukia mmm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutia: 18 birželio 2018 - 20:45

06.21 FoxLady nelaukia mmm
06.25-29 Nnnauja111nelaukia mmm
06.28 motiejus nelaukia mm
07.04 finy nelaukia mmm
07.05 gintare zu nelaukia mmm

07.05 Garbanelele nelaukia mmm
07.07 deraramos nelaukia mmm
07.07 LoyalWarrior nelaukia mmm

07.14 Ritutia nelaukia mmm

07.14-15 lekianti nelaukia mmm

Tai vis dėl to pramušė, Ritutia? 

Aš tai šiandien po darbo dariausi OT tai jis vėl blankus, tai tik vakar tebuvo O. Kažkaip praeitą mėnesį dvi dienas rodė labai ryškų, o šįkart tik vieną. Tai arba užkibo arba ne :)

Kaip kitos laikotės? NT matau kita FoxLady turės mėgint 

Atsakyti