Tinka:)
</p>
Vakar vakare, kokia 22 val tai gal irgi netinkamas metas?
Pastininkas 21 val atnese tai knietejo ismegint
22 net nezinau Sako nuo pietu iki pavakares daryt, as darydavau apie 6-8 vakare. Kaip patogu. Svarbu kad nebutu koncentruotas rytinis turbut
</p>
Pasitaisysim
niu ka man vel tuscias menesiukas
ryte pasidariau testa ..nieko .. ir pradejo tepliot.. buvau pikta ,nusivylus ir t.t... db jau nieko ,kaip as sakau trukt uz vadziu vel is pradziu
tikiuos greit tuos gandrus prigausim
na ka, as vakar pamaciau II sokas dar, ryt einu pas gine, nes nezinau nei kokius tyrimus dabar darytis, nei ka
lekianti - viskas dar prieš akis, tikrai bus
piktute87 - sveikinimai! Iš mūsš reakcijos kaip šoko nesulauksi, nes visos mes čia lb norim tų II brūkšnelių linkiu kad viskas būtų gerai pas gine
Sveikutes, tikiuos priimsit ir mane naujoke mm sia savaite nebesulaukiau dariausi nt pries pora dienu-neigiami kad ir kaip pasukus po kokiu apsvietimu bandziau ziuret, tai bandau nusiraminti ir dar palaukti siek tiek, nors noras gadinti testus nugales manau tada jau reikes eit hcg darytis kad suzinot kaip cia yra
ryte pasidariau testa ..nieko .. ir pradejo tepliot.. buvau pikta ,nusivylus ir t.t... db jau nieko ,kaip as sakau trukt uz vadziu vel is pradziu
Vasara dar bus derlinga
na ka, as vakar pamaciau II sokas dar, ryt einu pas gine, nes nezinau nei kokius tyrimus dabar darytis, nei ka
Sveikinimai, mes mėgstame foto
Sveikutes, tikiuos priimsit ir mane naujoke mm sia savaite nebesulaukiau dariausi nt pries pora dienu-neigiami kad ir kaip pasukus po kokiu apsvietimu bandziau ziuret, tai bandau nusiraminti ir dar palaukti siek tiek, nors noras gadinti testus nugales manau tada jau reikes eit hcg darytis kad suzinot kaip cia yra
Sveika prisijungusi, testus gadinti mūsų stichija
Sveika prisijungusi, testus gadinti mūsų stichija
Na taip, atrodo kiaura diena gali darytis tuos testus
Pas mane tai vakar-šiandien mmm turėtų būti, bet dar nėra... ot būtų bajeris, jei per anksti kraują pridaviau ir per anksti pasidaviau šį ciklą...