Labai ačiū už išsamius atsakymus! dabar viskas daug aiškiau apie
Aš jau tiek prisižiūrėjau youtubej video apie moterų vaisingumą ir kaip ten vyksta tas pastojimas tai galėčiau ilgai kamantinėti ginę su neaiškumais į kuriuos turbūt ji pati neturėtų ats, nes ten viskas taip sudėtinga kad jie patys gi iki galo gerai nežino kada tikrai pavyks pastoti
Aš tai perku tas brangias uogas dbr ir šveičiu didžiuliais kiekiais, nes bijau pražiopsoti sezoną
Braskes?
Nu ką, išmėginau ov testa, baltutelis kaip ir visi iki šoiol daryti nt
Braskes?
Blyn čia žiauru, niekur dviejų brūkšniukų neduoda
Aš tai perku tas brangias uogas dbr ir šveičiu didžiuliais kiekiais, nes bijau pražiopsoti sezoną
Neperdozuok viskas sveika tik protingais kiekiais
Braškes ir trešnes vakar prisivalgiau braškių tai šiandien nebesinori, šiandien trešnes valgysiu.
Kadangi aš esu prisipirkusi OT tai darau vis dar kas ryta tai kol kas antra juostele neryski, lauksiu ryskesnes
Praeita menesi ryskiausia buvo 25-26 cd, tai mano nuomone lb velai ir jei taip visad budavo man O tai del to turbut mums ir nekimba nes i gala ciklo praktiskai ND nebudavo
Braškes ir trešnes vakar prisivalgiau braškių tai šiandien nebesinori, šiandien trešnes valgysiu.
Kadangi aš esu prisipirkusi OT tai darau vis dar kas ryta tai kol kas antra juostele neryski, lauksiu ryskesnes
Praeita menesi ryskiausia buvo 25-26 cd, tai mano nuomone lb velai ir jei taip visad budavo man O tai del to turbut mums ir nekimba nes i gala ciklo praktiskai ND nebudavo
O koks Tavo ciklo ilgis, primink?
Mano ciklas būna 32-38 d. Tai užpraeitą buvo 38 cd, o praeitą 39 cd.
Tai tada ne vėlai pas Tave ovuliacija, o pats tas, nes ji jei būna teoriškai maždaug 14 dienų iki mmm, tai jei ciklas 38-39 dienos, tai ir skaičiuojant pagal tai, ovuliacija maždaug Tavo 24-25 cd.
Braskes?
Ryte darei? OT daromi popiet, nes hormonas gaminasi pagrinde popiet ir nekoncentravus slapimo. Zodziu - atvirskciai negu NT
Ryte darei? OT daromi popiet, nes hormonas gaminasi pagrinde popiet ir nekoncentravus slapimo. Zodziu - atvirskciai negu NT
Sito nežinojau o tai tinka vakarais apie 19 val. daryti?