Įsirašau ir aš
06-16 Ritutia nelaukia mmm
06-16 (15-17) lekianti nelaukia mmm
06-21 FoxLady nelaukia mmm
06.25-29 Nnnauja111nelaukia mmm
06-28 motiejus nelaukia mm
07-04 finy nelaukia mmm
07-05 gintare zu nelaukia mmm
07-05 Garbanelele nelaukia mmm
07-07 deraramos nelaukia mmm
07-07 LoyalWarrior nelaukia mmm
Ginekologė sakė gerti tik Difolin ir žuvų taukus. Sakė nereikia kompleksinių vitaminų ir žiūrėti, kad būtų be vitamino A (ir planuojant ir vėliau).
Na tikrai nepagalvojau kad flirtavo
Laukiam Ritutes testo
O aš laukiu ryt grįžtant MB pagaliau mano OT nieko nerodo gero, turbūt vėl bus už pusantros savaitės tik. Įdomu ką šiandien ginė pasakys ar užaugo kas.
Aš kraują ką tik nusileidau jei nieko nebus, tai ryt draugės atvažiuoja, sakiau gersiu šampės o jei bus... mmmm... na vienaip ar kitaip žinosiu tiesą...
pagooglinau šįryt, pasirodo kieme kitame name laboratorija yra tai nuėjau susipažinti tik su tuo, kas dirba palinkėjo gerų rezultatų... lauksiu... bet sakau: "jei ne, tai žinokite aš pas Jus vėl neužilgo ateisiu kol gerus rezultatus duosite"
o šiaip tai galvoju su tiek, kiek testų sugadinu aš, tai turbūt geriau kokią 10 dpo profilaktiškai kraują nusileisti nes nu tada bent kelios dienos ramios prisideda... o kitaip nuo ciklo vidurio iki mmm, baimė ta viskam ir šiaip žiūrėjimas į tą testą... nu blyn gal ir yra... nu ne nėra... nu bet gal lyg matosi "psichologinė" juostelė antra...
Gal jis cia taip bande paflirtuoti
Bet toks nelabai vykęs flirtas sakyčiau flirtas gundyti, ne sunervinti turėtų
Ginekologė sakė gerti tik Difolin ir žuvų taukus. Sakė nereikia kompleksinių vitaminų ir žiūrėti, kad būtų be vitamino A (ir planuojant ir vėliau).
Tai jus atsargiai moteros su zuvu taukais. Daugumoj ju A vitamino per akis - uztai geriau ziuret kad nebutu is zuvu kepenu, o riebiu zuvu, ir paieskokit tokiu, kad butu testuoti del sunkiuju metalu ;)
Nes pstojus tai isvis ir kepeneles uzsidaro.
lekianti, o Tu NT nekartojai?
Ritutia - liūdna bet pasiseks kitą mėnesį
Ritutia - liūdna bet pasiseks kitą mėnesį
Kitą nelabai kaip išeis, nes birželio 25 - liepos 8 d. man pratybos, tai nebus vyro šalia... na bet po mmm namų darbams kelias dienas dar turėsime, jei ateis nevėluojant
labuka paneles
as jau 5 gadinau... snd nk ... papai kaip papai ,nieko neskauda ,mmm nelaukiu ,zo ziuresim ryt poryt darysiu dar 3 turiu ...
tikiuos Ritulia ,greit ateis i tavo diena
Papildyta:
cia rimtai paranoja ,as ir po 10 kart ziuriu i testus ir bandau iziuret ...
Kaip dziaugiuos, kad ne as viena tokia pakvaisus mazumele nors jau baigiu persirgti ta manija.. Tik dar iki kraujo tyrimu nepriejus bet irgi kruva testu, kartais net po kelis per diena, akis spiginu, svieciu, visokiais efektais fotkes bandau nusipirkau is ebay visa maisa juosteliu tai bent negaila.