Klausimas kurios geriat foly. Kokia doze dienos?
As geriau Pregnacare, tai ten buvo berods 400 mg.
Ritutia, ar bandei testuką kartoti?
Nedariau šiandien nieko... sakau vyrui, varom kraują priduosiu, parodys, jei ne, tai varom ryt bėgioti bet sakė nesibadyti ir ramiai gyventi... bet neišeina... kažkaip nuo ciklo vidurio visko bijau, sportuoti bijau, ką nors kelti bijau... o juk gal ten nieko net nėra oj... taip ir sustorėti galima, tik pirmą pusę ciklo sportuojant
sveikos
as jau gadinau testuka
nk,aisku iziurejau is toliau lyg lyg noretu mest is virsaus ir apacios ta juostele issvajota ,bet ,ziuresiu ka savaitgali rodys jau yra 13dpo ..
Papildyta:
as vartoju neolife ,ten visko yra ir folio ir b grupe ,didelis spektras vitaminu plius ,kalci magni ir d (viename),zuvu taukus. naturalus vitaminai is vaisiu darzoviu grudu ... .su abiejais nestumais pregnacare vartojau ,na sintetiniai o dabar esu be galo apsipatenkinus ta firma ,tiek savo ir mb sveikata ,tiek vaiku
Papildyta:
Ritulia ,duok ziniu mergelka duok
***** protingas žmogus testuką... vienaskaita... pas mane jau krūva išvis nukvakau šį ciklą, einu žiūriu vis į tuos testus nežinau kiek kartų per dieną (kol mmm neateina saugau )... šiaip iki aukščiausio beprotės levelio liko gadinti NT kelis kartus per dieną
pilvuką jau maudena, krūtinė jautresnė, bet ir mmm nelaukiamos už kelių dienų jau
Ritutia o tai gadinai dar NT? Jau kaip ir artėja tavo mm. Sakoma nereikia savo gyvenimo varžyti per daug, tik persitempimų privengti.
Man tai šiandien prasidėjo diena gerai, bet nuo vieno gydytojo patarimo labai susinervinau. Sako, jei nekimba vaikas tai vyrą keiskit... kaip galima taip sakyti apskritai, kai net ne toje srityje dirbi ir nieks tavęs neklausia. Aš labai jautri tai sukrėtė mane toks pasiūlymas.
Ritutia o tai gadinai dar NT? Jau kaip ir artėja tavo mm. Sakoma nereikia savo gyvenimo varžyti per daug, tik persitempimų privengti.
Man tai šiandien prasidėjo diena gerai, bet nuo vieno gydytojo patarimo labai susinervinau. Sako, jei nekimba vaikas tai vyrą keiskit... kaip galima taip sakyti apskritai, kai net ne toje srityje dirbi ir nieks tavęs neklausia. Aš labai jautri tai sukrėtė mane toks pasiūlymas.
Koks durnius... siaubas... liežuvis neapsiverstų taip sakyti...
nedariau šiandien testo, rytoj padarysiu, šiandien buvo išeiginė, nors jau kilo mintis dabar eiti pasidaryti bet gal išlauksiu ryto...