QUOTE(Ritutia @ 2018 06 09, 11:53)
<p></p><p>Vargšiukė...
kai sesė laukėsi, ypač blogą būdavo... sakė įsivaizduok kiekvieną dieną jaučiuosi kaip po gero baliaus, nors net nebaliavoji, griekų nedarai, bet kaip bloga, taip bloga
</p><p></p><p>mamai mano su mumis visomis trimis bloga būdavo, sesei su trimis vaikučiais irgi... tai taip norėčiau apeiti šitą šeimos moterų bruožą non stop vemti
nors kita vertus dzin, tegu tik lialius ateina svarbiausia
</p>
QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 06 09, 11:56)
<p>Skirtumas tarp nestumo pykinimo ir siaip apsinuodijimo, kad kai esi apsinuodijus ir issivemi nepagereja.
</p><p></p><p>Pas manikiuriste vakar bloga pasidare tai lb geda buvo ir dar yra</p>
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2018 06 09, 22:52)
<p>Nu nu nereikia, man issivemus neka ten kas pagereja, tampo toliau
</p>
<p> </p>
<p>B
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2018 06 11, 00:32)
Bet tai jus nesijaudinkit, pastojus gali ir visiskai nebesinoret - purtyt nuo alkoholio kvapo
</p>
Sveikos
atėjau naujienų pagaudyt.. bet nieko neradau..tai pačiaudėsiu virusiukų
Kas dėl pykinimo..nu tai pirtariu sesei.. visada jautiesi kaip po gero baliaus ar apsinuodijimo..non stop... o dar blogiau pasidaro bent man, užuodus kavą.. o darbe visi ją geria.. virtuvėj nuolatos langus darinėju.. nes nu neįmanoma..
bet kaip ir rašėt..iškęsim viską, kad žirniukui būtų gerai
o išsivėmus geriau nebūna...
Mano naujienos tokios, kad greičiausiai bus sausinukas.. nes dėka nereguliarių mmm, skaičiuoja termina ne pagal jas, o pagal UR. tai pagal UR man 10sav ir 4 d. o pagal mmm būtų jau 12 sav.
Kas dėl alkoholio - aš jo visai jau n metų negėriau, nebent paragaudavau iš smalsumo, nesinorėjo nei vyno nei alaus.. o dabar..silpna daros vien užuodus ir pamačius.. bet negalima