Įkraunama...
Įkraunama...

Gailiuosi, kad ištekėjau...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 09, 15:33)
Tikrai, tai kaip saugojosi jusu promociutes? O siaip taip tenkinti instinktus ir nenoreti prisiimti atsakomybe tikrai netasirado tik dabar, tik sakau, kad seniau nebuvo zmonem ikalta i galvas sulyginimas vaikai kaip venerine liga, nes aplamai seniau nezinojo tokiu ligu.

Visiskai nesvarbu, kaip tas atrodo kazkam, cia ne apie zvilgsni kazko i kazka snekejau, o apie pacius veiksmus, tik jum uz sava gyvenima atsakyti, ne kitiem . As apie jus is vis nieko negalvoju, nes jusu net nepazystu, o vaiku nenoreti galima del daug priezasciu viena is ju buna baimes, nepasitikejimas savim ar partneriu ir t.t. nu mes nesam zmones su viena savybe ir vieno veiksmo neatliekam gyvenime, todel as ir nemegstu pvz etkeciu klijavimo. Santykiauti ilgai ir negimdyti vaiku nera paprasciausiai sveika, jei esi vaisinga ir kazkiap ta vaisinguma slopini, aplamai zmogui sveika kuna naudoti pagal paskirti, jau net mosklininkai irdoe, kad gimdymas ir zindymas suteikai moetriai daugiau sveikatos,  visa esme tik tame, o ne kad kazkaip kita zmogu pasmerkti , nuteisti ar pan.
aplamai jei paziuresit i pvz 10 Dievo isakymu, ten nera nieko, ka darant butu sveika ir gera zmogui ,uzdrausta, atvirskciai uzdrausti elementarus dalykai, kurie mums kenkia, jei kitaip nesuprantam, tam kad zmonija galetu  sveikai, darniai ir laimingai gyventi, jei visi to laikytusi..

Tu gal visai kuku? kaip tai nezinojo ligu? tai kad tos ligos senas kaip pasaulis, net senoves romos laikais zinojo visi, o promociutes matai gyveno izoliuotos kazkur ir nieko nezinojo biggrin.gif

kaip gali moteriai kenkti seksas, kuriuo ji laisvai megaujasi su vienu vyru, ir nenaudoja jokios chemijos ?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 09, 15:33)
kaip galima sugebeti nenoreti kurti seimos ir nesisaugoti, tai neimanoma logiskai

taip jei lemta , manau ir pastosi, esme yra nuzudysi ar ne.

O del seimos planavimo KT visa hormonine turi abortatyvini poveiki. NSP neturi, va cia ir skirtumas.
nezinau kas yra NLA?

Tikrai, tai kaip saugojosi jusu promociutes?

rimtai, sakiau gi lengvas skaitinys bet vis tiek galim atrasti idomiu minciu pamastymui, stai is sveisos atrado  mirksiukas.gif

cia taip gana paprastai ir trumpai musu kunai aprasyti pagrindiniai dididieji https://anomalija.lt...-zmogaus-kunai/
o kas palei jus yra pasamone?

Ne, man kitu zmoniu zudymas yra blogas dalykas, manau,kaip ir daugumai

Ta prasme kaip? Lyg maža tų, kurios be vyro vaikus pagimdo, kai kurios juos visus nuo skirtingų vyrų unsure.gif

Nu tai vadinasi visi KT, prezervatyvai ar kitos apsaugos nuo nėštumo priemonės - iliuzija. Jei jos iš tikro nuo vaikų neapsaugo, tai kodėl jų naudojimas ar nenaudojimas apsprendžia paleistuvauji tu, ar ne? Jei pastoja, pagimdo, vadinasi viskas ok, seksas buvo skirtas vaikams ir šeimos kūrimui. Tada tik tos, kur abortus darosi, blogietės turėtų būti.

Tai tik tos, kurios KT naudoja - paleistuvauja? Tos, kurios kitais būdais nuo nėštumo saugosi - jau nebe? Ar vis tiek?
NLA - nutrauktas lytinis aktas.

Kaip? Įvairiai

Galima nebent rasti iš ko pasityčioti, bet jau tikrai ne rimtai apie kažką susimąstyti.

Eilinis kažkieno fantazijos rinkinys, kuris nieko neįrodo. Nebent tai, kad fantazija žmogaus - beribė.

Vadinasi blogis yra KT ir abortai. Kadangi paleistuvavimą Jūs laikote blogiu, vadinasi paleistuvauja tik tos, kurios KT ir (arba) abortus naudoja?

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2018 06 09, 17:09)
Vadinasi blogis yra KT ir abortai. Kadangi paleistuvavimą Jūs laikote blogiu, vadinasi paleistuvauja tik tos, kurios KT ir (arba) abortus naudoja?

"abortus naudoja" - labai idomiai nuskambejo biggrin.gif
bet as vistiek neapsisprendziu, tarp kuriu patenku, vaiku nenoriu, bet nei to nei ano nenaudoju hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 09, 17:00)
Tu gal visai kuku? kaip tai nezinojo ligu? tai kad tos ligos senas kaip pasaulis, net senoves romos laikais zinojo visi, o promociutes matai gyveno izoliuotos kazkur ir nieko nezinojo  biggrin.gif

kaip gali moteriai kenkti seksas, kuriuo ji laisvai megaujasi su vienu vyru, ir nenaudoja jokios chemijos ?

sifili atsiveze Kolumbas is Jav mirksiukas.gif kitos nezinau kaip atsirado, aisku nezinojo pacioje pradzioje, kad tai uzkreciama lytiniu keliu. Kaip ir nezinojo visai nesenai,kaip vaikai pradedami. Zinojo,kad yra ligos, bet nezinojo uzsikretimo budu, juk nei bakteriju nezinojo, nei virusu...

Pagyvensite suzinosite, arba galite pasidometi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 09, 20:21)
"abortus naudoja" - labai idomiai nuskambejo  biggrin.gif
bet as vistiek neapsisprendziu, tarp kuriu patenku, vaiku nenoriu, bet nei to nei ano nenaudoju hmm.gif

galima nenoreti, bet priimti, jei ateis, o ne nuzudyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2018 06 09, 18:09)
Ta prasme kaip? Lyg maža tų, kurios be vyro vaikus pagimdo, kai kurios juos visus nuo skirtingų vyrų unsure.gif
Nu tai vadinasi visi KT, prezervatyvai ar kitos apsaugos nuo nėštumo priemonės - iliuzija. Jei jos iš tikro nuo vaikų neapsaugo, tai kodėl jų naudojimas ar nenaudojimas apsprendžia paleistuvauji tu, ar ne? Jei pastoja, pagimdo, vadinasi viskas ok, seksas buvo skirtas vaikams ir šeimos kūrimui. Tada tik tos, kur abortus darosi, blogietės turėtų būti.
Tai tik tos, kurios KT naudoja - paleistuvauja? Tos, kurios kitais būdais nuo nėštumo saugosi - jau nebe? Ar vis tiek?
NLA - nutrauktas lytinis aktas.
Kaip? Įvairiai
Galima nebent rasti iš ko pasityčioti, bet jau tikrai ne rimtai apie kažką susimąstyti.
Eilinis kažkieno fantazijos rinkinys, kuris nieko neįrodo. Nebent tai, kad fantazija žmogaus - beribė.

nu pagimdo, o kas sake, kad jos seimos nenorejo kurti?

nu nestatykit i veina eile kt ir kitu priemoniu, bet siaip visiskai teisingai issireisket - iliuzija, juk nei viena neapsaugo 100 proc ar ne? ne ju naudojimas apsrendzia, atvirksciai, jos dazniausiai ir pasirekamos, kai zmogus nori paleistuvauti smile.gif tai zmogus tik pats ir zino, kam jo seksas skirtas. as gi pacima pirmam poste parasiau, kad yra skirtumas, ar pora sako vaikams ne jokiu budu ir nuzudo, jei pastoja, ar sako gal dabar ne, bet jei pastoja gimdo.
nera blogieciu ar gerieciu, nu nebent paskose ar knuose lotuliukas.gif visi mes tokie pat, darom tik kartais blogus, kartais gerus darbus ir kiekveina diena is naujo, tai ka nusprendziam.
Jei tik mano nuomones klausiat - tai mano supratimu, jei zmones santykiauja be meiles , tai jie ir paleistuvauja. Jei vartoja KT - tai zudo savo vaikus. Bet ne priemones nusako paleistuvavima, tai zmogus pats sirdyje jaucia , zino kokia intencija ka vartoja ir ka veikia, kodel yra su vienu ar kitu zmogumi, kodel su juo santykiauja.
as klausiau jusu pormociutes, kaip saugojosi, jus zinot ar ne? ne pasaulio archiologiniai palikimai, kurie net neaisku kam del ko buvo.
kai nori pasitycioti galima is visko ir pamastyti galima rasti kiekvienoje situacijoje ka.

aisku nieko neirodo, as ir nesiekiu irodyti, tik idejau panasu i svao supratima apie zmogaus kunus, aiskiai susakyta viskas, kad nereiktu perasineti. Tai reikia pajusti , galima ir pamatyti, o irodyti, nu ci agi ne geometrine teroija, kad irodyti, nors jei zmogus atviro proto, nesiblokuoja nuo informacijos, tokius dalykus paciam pastebeti labai lengva, pvz eteri, manau uzuodziat, jauciat ir kt zmogaus nuotaikas, simpatija arba ne, galima pajausti kito zmogaus mintis, intuicija toki eegzituoja nors mokslo ir nepaiskinta, nejau gyvenime nieko nesat pajautusi, ne tik ismasciusi?

Sintetiniai hormonai - ne blogis, tai tik priemone, galima su jais gydyti, galima ir zudyti, kaip ir su bet kokiu kitu daiktu pvz ar peilis blogis?galim atik vartoti ne pagal paskirti ir susiluosinti save. Abortas yra zmogaus nuzudymas, jus man pasakykit ar tai geras veiksmas ar blogas? paleistuvavimas, velgi is kur jus istrauket, kad as tai laikau blogiu? aplamai is vis kas yra blogis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 09, 21:18)
sifili atsiveze Kolumbas is Jav  mirksiukas.gif kitos nezinau kaip atsirado, aisku nezinojo pacioje pradzioje, kad tai uzkreciama lytiniu keliu. Kaip ir nezinojo visai nesenai,kaip vaikai pradedami. Zinojo,kad yra ligos, bet nezinojo uzsikretimo budu, juk nei bakteriju nezinojo, nei virusu...

Pagyvensite suzinosite, arba galite pasidometi  mirksiukas.gif
Papildyta:

galima nenoreti, bet priimti, jei ateis, o ne nuzudyti  mirksiukas.gif

pati sau priestarauji. gi rasei, kad jeigu ateina vaikas, reiskia tu jo norejai. bet pasirodo ir nenorint to vaiko galima jo sulaukti?
Atsakyti
B.let b.let, ta pilnatinė, ex sani ubuntu niekaip nenustoja neršt, vis dar rašinėja kliedesius, ir kaip žmonėms nenusibosta su ta beviltiška "diskutuot" omg
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 09, 22:07)
nu pagimdo, o kas sake, kad jos seimos nenorejo kurti?

nei viena neapsaugo 100 proc ar ne? ne ju naudojimas apsrendzia, atvirksciai, jos dazniausiai ir pasirekamos, kai zmogus nori paleistuvauti smile.gif tai zmogus tik pats ir zino, kam jo seksas skirtas. as gi pacima pirmam poste parasiau, kad yra skirtumas, ar pora sako vaikams ne jokiu budu ir nuzudo, jei pastoja, ar sako gal dabar  ne, bet jei pastoja gimdo.

Jei tik mano nuomones klausiat - tai mano supratimu, jei zmones santykiauja be meiles , tai jie ir paleistuvauja.

paleistuvavimas, velgi is kur jus istrauket, kad as tai laikau blogiu?

Tai reikia mylėti (žr. 3 pastraipą), ar šeimos norėti?

Tai aš nebesuprantu... Jei niekas neapsaugo, tai koks skirtumas ką kas naudoja? Nu ok, abortus atmetam.

Tai galima ir su KT, bet su meile. Kodėl tada KT (ar kitas apsaugos priemones) besirenkantys - paleistuvauja, o nesisaugantys ir su penktu iš eilės "šeimą kuriantys" - jau nebe?

Kadangi vienoje pastraipoje nusistebėjot, kodėl kažkam paleistuvavimas atrodo gėris ir toliau pridėjot sakinį apie blogį (blogus dalykus), tai kaip ir maniau, kad tęsiat mintį. Bet gal aš neteisingai suprantu ir kiekvieną Jūsų sakinį reikėtų skaityti atskirai, neieškant tarp jų loginio ryšio...?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 10, 12:07)
pati sau priestarauji. gi rasei, kad jeigu ateina vaikas, reiskia tu jo norejai. bet pasirodo ir nenorint to vaiko galima jo sulaukti?

Tikrai taip rasiau ar jus taip supratot?
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2018 06 10, 23:03)
Tai reikia mylėti (žr. 3 pastraipą), ar šeimos norėti?

Tai aš nebesuprantu... Jei niekas neapsaugo, tai koks skirtumas ką kas naudoja? Nu ok, abortus atmetam.
Tai galima ir su KT, bet su meile. Kodėl tada KT (ar kitas apsaugos priemones) besirenkantys - paleistuvauja, o nesisaugantys ir su penktu iš eilės "šeimą kuriantys" - jau nebe?

Kadangi vienoje pastraipoje nusistebėjot, kodėl kažkam paleistuvavimas atrodo gėris ir toliau pridėjot sakinį apie blogį (blogus dalykus), tai kaip ir maniau, kad tęsiat mintį. Bet gal aš neteisingai suprantu ir kiekvieną Jūsų sakinį reikėtų skaityti atskirai, neieškant tarp jų loginio ryšio...?

O tai imanoma vienas be kito? ar noresis siemso su nemylimu vyru, o su mylimu gyvensit ir nenoresit vaiku?

Jokio, atmeskim KT, kuris sukelia abortatyvini poveiki. Ne kas, ka naudoja svarbu, o kas sirdyje darosi.
Jau kelinta karta jums sakau, jus sudeliojate viska atvirskciai, ne priemoniu naudojimas padaro veiksma blogu ar geru, o pats veiksmas, paleistuvauti ir be jokiu priemoniu galima juk.

Gal pameginsiu dar karta sudelioti, gal bus aiskiau, savo nuomone?
Man atrodo, kad vyras ir moteris turetu lyt santykiauti tada, kai jaucia meile vienas kitam ir kai nori susilaukti bendru vaiku, net jei ta susilaukima noretu atideti, bet pastojus neplanuotai vaiko nezudytu ir tuo metu naudojamos seimos planavinmo piremone sneturi kenkti sbveikatai ir neturi sukelti abortu. Daznai buna, kad zmones nenori nei meiles, nei vaiku, nori tik lyt pasitenkinimo, tai as vadinu paleistuvavima, daznai kad pasiektu savo tuos tiklsus zmones naudoja iv priemones, tarp ju siuo metu labai populerios hormonines, kurios be visos zalos sveikatai dar ir turi abortatyvini poveiki, todel jas deti i eile su kitom neina.nezinau ar aiskiau? unsure.gif

Taip, paleistuvavimas tikrai ne geris, sukuria nelabai malonias,galima sakyti blogas paskemes, kaip veiksmas man jis atrodo kenkiantis zmogui ir visuomenei, bet nepavadinciau jo blogiu, ar nemanot, kad cia jau perdaug suabsoliutinta? Daug mes blogu dalyku darome per gyvenima, cia tik vienas is ju.
Atsakyti
Lutuke, tai jei aš pvz. turiu 1 vaiką ir daugiau nenoriu bei neketinu turėti ir tam naudoju tam tikras priemones, aš paleistuvė? bigsmile.gif Noriu būti tikra dėl sąvokų smile.gif Aborto nedaryčiau.
Ar tai reiškia, kad aš nesu kažkaip nesveika kitu būdu, nes NENORIU daug vaikų? Anot jūsų turiu sutrikimą?

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 11, 12:25)
Tikrai taip rasiau ar jus taip supratot?
Papildyta:

O tai imanoma vienas be kito? ar noresis siemso su nemylimu vyru, o su mylimu gyvensit ir nenoresit vaiku?

Jokio, atmeskim KT, kuris sukelia abortatyvini poveiki. Ne kas, ka naudoja svarbu, o kas sirdyje darosi.
Jau kelinta karta jums sakau, jus sudeliojate viska atvirskciai, ne priemoniu naudojimas padaro veiksma blogu ar geru, o pats veiksmas, paleistuvauti ir be jokiu priemoniu galima juk.

Gal pameginsiu dar karta sudelioti, gal bus aiskiau, savo nuomone?
Man atrodo, kad vyras ir moteris turetu lyt santykiauti tada, kai jaucia meile vienas kitam ir kai nori susilaukti bendru vaiku, net jei ta susilaukima noretu atideti, bet pastojus neplanuotai vaiko nezudytu ir tuo metu naudojamos seimos planavinmo piremone sneturi kenkti sbveikatai ir neturi sukelti abortu.  Daznai buna, kad zmones nenori nei meiles, nei vaiku, nori tik lyt pasitenkinimo, tai as vadinu paleistuvavima, daznai kad pasiektu savo tuos tiklsus zmones naudoja iv priemones, tarp ju siuo metu labai populerios hormonines, kurios be visos zalos sveikatai dar ir turi abortatyvini poveiki, todel jas deti i eile su kitom neina.nezinau ar aiskiau? unsure.gif

Taip, paleistuvavimas tikrai ne geris, sukuria nelabai malonias,galima sakyti blogas paskemes, kaip veiksmas man jis atrodo kenkiantis zmogui ir visuomenei, bet nepavadinciau jo blogiu, ar nemanot, kad cia jau perdaug suabsoliutinta? Daug mes blogu dalyku darome per gyvenima, cia tik vienas is ju.

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2018 06 11, 14:09)
Lutuke, tai jei aš pvz. turiu 1 vaiką ir daugiau nenoriu bei neketinu turėti ir tam naudoju tam tikras priemones, aš paleistuvė? bigsmile.gif Noriu būti tikra dėl sąvokų  smile.gif Aborto nedaryčiau.
Ar tai reiškia, kad aš nesu kažkaip nesveika kitu būdu, nes NENORIU daug vaikų? Anot jūsų turiu sutrikimą?

Cia kas priimamasis pas mane? biggrin.gif gal pati apsispreskit ar nesugebat? ar tokia labai svarbi mano nuomone?
Jei svarbi, tai perskaitykit atidziai, ka iki siol rasiau ir visus atsakymus rasit smile.gif
p.s. ar kur nors naudojau zodi paleistuve?

Paleistuve - siaip labai gera gele - naudinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 birželio 2018 - 14:13

Lutuke, tai jei aš pvz. turiu 1 vaiką ir daugiau nenoriu bei neketinu turėti ir tam naudoju tam tikras priemones, aš paleistuvė? bigsmile.gifNoriu būti tikra dėl sąvokų smile.gifAborto nedaryčiau.

Gyvenate ne pagal paskirti, todel kitame gyvenime atgimsite gyvunu, kuris vienu ypu pagimdo daug palikuoniu. :D Bus penki euriukai is jusu uz sita konsultacija. :D 

Atsakyti