QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 06 05, 19:36)
Papunkciui kas rodo perdetas emocijas komentare:
1. Gramatines klaidos tekste. Rasyta paskubom, gal susijaudinus.
2. Didziosios raides. Tai skaitoma rekimu, jei nezinojai.
4. Pajuodinti zodziai
5. ??? du kartus
6. Veidelis sau per makaule besidauzantis
Ten tu jei ka kelias frazes parasei, bet spejai visa tai sudeti.
Gramatines klaidas as darau nuolat nuo tada kai ismokau rasyti, nulat skubu rasydama, tik kai turiu laiko daugiau dar speju perskaityti ir pasitaisyti, kartais darbe nebuna daug laiko, o norisi zmogui atsakyti, ir siaip man gaila laiko skirti tiek daug, kad teisingai parasyciau viska, nu toks as zmogus, ka padarysi..taigi pirmas spejimas klaidingas.
Didziosios raides ir pajuodinimai, man tik reiskia atkreipima jusu demesio i tam tikras frazes ar zodzius, kad isryskinti kazkaip , nes po 10k ,kai ta pati rasau, o jus vis tiek iskraipot mano zodzius, kazkaip norisi atkreipti demesi i esminius dalykus, bet vis tiek nesiseka

Net jei tai ir reiskia rekima internetineje erdveje, realiai juk nieka snerekauja, ir vienodomis emocijomis glaim arasyti tiek didziasias ,tiek mazasias raides. net jei prideciau 10 sauktuku, nereiskia, kad as pysktu ar nervinuosi. pvz su tais moklsinikais ir dievu, vietoj mosklininku jau rasot mosklas ir rasot, kad man ta mintis buvo kazkoks argumentas, net nesupratau, jei saizningai del ko tas argumentas tariamai buvo, kad dievas egzistuoja???ar dvasia egzistuoja?? as jusm per 3 zinutes rasau, kad ne as tai neisakiau kaip argumenta is vis, tik pastebejima ir tiek, o jus man vel toliau rasot , kad tai ne argumentas, kai pati sakau, akd tai ne argumentas

tai tada ir ryskintu ir rasau didziosiomis, gal sakau akys pasilpusios praleidziat kai kuriuos zodzius ar ka
Taigi 2ir 4 klaidingi spejimai.
O kur 3 dingo?
kas du kartus? klaustukai, velgi del paryskinimo klausimo, nes daznai mano klausiomus priimat kaip teiginius, sakau su daugiau klaustuku gal kakziap nepraleisit. velgi klaidingas spejimas.
Jaustukas

oh ir tereiskia jaustuka oh, kas dazniausiai reiksia jusu nusisnekejima tam tikru kalusimu, mano poziuriu, mano sypesneliu kalba
Emociju joks tekstas nerodo, mes jas tik savo jauciam, zodziai perduoda labai mazai info, mes prisipaisom visa kita. Jei mane kazkaip nervintu sis forumas, as cia nesilankyciau ir taip gyvenime stresu pakanka, man cia siaip atsipalaidavimas tarp uzduociu darbe ir smegenu atsipalaidavimas, kartais nors dabar jau retai buna sutikini idomiu zmoiu ir gali idomiai padiskutuoti.
Jums su cambala siulyciau daugiau klausti ir daugiau stengtis suprasti, o ne teigti apie mane kazka ir isivaizudoti, kad supratot, nors n kartu paneigiu tai, ka sakot arb ais vis galit apeiti mano postus, jei juos naudojat kaip priemone save isizeisti.
va jei suprastumet elementaru dalyka, kad as nediskutuotju apie konkrecius zmones, diskutuoju teroriskai bendrai, apie reiskinius, ivykius, zmoniu bruozus, eliasi, santykius, ypasc temos apie vyrus ir moteris paie dvasinguma, Dieva, vaikus, aukleijima, meile, sveikata man ypac idomios, as jomis domiuosi ,kiek save atsimenu ir man labai patinka diskutuoti ir man tikrai neidomu kaip jsu ar cambala ar dar kuri nare gyvenat ar elgetes, nes as nei jusu nei pazystu, nei net macius esu, todel gal ir jus maziau jaudinkites dle manes kaip asmens, o kalbekim apie kokrecias temas, o ne asmeniskumus kazkokius ir nustokit man irodineti, ka as galvoju, ar sneku ar kaip gyvenu, ka veikiu ir t.t., ar kokias mintis noriu perteikti, nes tai tikrai kvailai man atrodo, nu bet nezudrausiu gi.
nu gal aiskiai atsakiau? ir nebereks tais klausimasi kartotis? Trumpai atsakau nesuprantat, detalizuoju per ilgai gaunasi...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 06, 00:58)
o kiek reikia uzauginti, kad mano nuomone prilygtu tavosios sventenybes ir visazines nuomonei?
nu ne kad man prilygti, (nejaugi taip nepilnavertiskai jauciates?), bet kad sneketi apie vaiku auginima taip uztikrintai , bent pora uzauginti reikia, daugiskaita ,jei vartojat, nes juokingai gaunasi, kai nei vieno neturi, o labai aiskina, kaip juos auginti

arba neturi seimos, vyro, o aiskina, kaip gyventi seimoje

. Cia panasiai kaip rukantys, aiskina vaikams, kad nerukytu.
Papildyta:
QUOTE(viesnia @ 2018 06 05, 19:46)
Kitos labai protingos, bet as vis tiek palaikau liutuke

Paaiskinu kodel: kitos labai kategoriskos, o liutuke... Su ja galima diskutuoti, nes ji nekategoriska
dekui
taip tikrai as turiu savo nuomone , bet man idomi ir kitu nuomone, o jei kazko nezinau tai klausiu, jei zmogaus nesuprantu perklausiu. Juk nei veinas visko nezinom, neimanoma pabuti ivairiuose situacijose, todel dalinimasisi patirtim, man atrodo labai vertingas, gali pamastyti apie situacija is visu pusiu.