Įkraunama...
Įkraunama...

Gailiuosi, kad ištekėjau...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 05, 19:15)
pirmiausia, jei jus nervinates, tai dar nereiskia,kad as nervinuosi, is kur jus tas emocijas tokias keistas ismastot, labai rami siandien kepu darbe lotuliukas.gif

Papunkciui kas rodo perdetas emocijas komentare:
1. Gramatines klaidos tekste. Rasyta paskubom, gal susijaudinus.
2. Didziosios raides. Tai skaitoma rekimu, jei nezinojai.
4. Pajuodinti zodziai
5. ??? du kartus
6. Veidelis sau per makaule besidauzantis

Ten tu jei ka kelias frazes parasei, bet spejai visa tai sudeti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 05, 19:15)
Ar jums kiekviena issakyta mitis yra argumentas del kazko? negali buti minti tik mintis?

Kitos labai protingos, bet as vis tiek palaikau liutuke 4u.gif
Paaiskinu kodel: kitos labai kategoriskos, o liutuke... Su ja galima diskutuoti, nes ji nekategoriska tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 05 birželio 2018 - 18:48
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 05, 11:42)
Nu taip zmogus nevaldo, bet jie nera atsitiktiniai, viskas yra labai labai tikslu galmotje, pvz gravitacija, yra tokia ideali mums,ka dmes neskraidome kosmose nuo zemes atitruke ir musu ji nesuspaudzia. Duju santykis irgi idealus, porcentai keli i veina ar kita puse ir busu katastrofa mums.

Kodel vien tik gimdymas jums taip uzstrigo? juk ne tam, kad pagimdytumeme gimstame,o kad tobuletume, daug kas ieina i musu gyvenima  mirksiukas.gif [...] pats minimumas sveikai maitinti kuna, naudoti jo funkcijas paga paskirti, jei jau gimdau tinkamai auginti vaikus, bet cia tera zinduoliu lygmuo ,kaip pati pastebit, zmogus turetu atlikti ir kai ka daugiau su savo galimybem.

Bet cia idomia minti pasaket, tai tikit, kad siela egzistuoja, bet tik kartu su kunu? o tai kas ta siela yra tada, jei ji mirsta su kunu?

Ir? Dėl palankiai mūsų gyvybei susiklosčiusių aplinkybių mes čia esam ir turim galimybę šiek tiek pabūti. Tai tik parodo, kad ne viskas yra nuo žmogaus priklausoma, kad ne viską žmogus gali pakeisti vien savo valios ar minčių pastangomis. Ir kad daug kas yra tiesiog tam tikrų objektyviai egzistuojačių aplinkybių nulemta. Nieko bendro su sielom ir karma.

Nes Jūs jį naudojat kaip pavyzdį. Kitas pateiktų minimalaus tobulėjimo reikalavimų sąrašas irgi instiktų ir žinduolių lygmenyje. Tai kur tas būtent žmogui skirtas tobulėjimas? Nes kol kas panašu, kad užteka gyventi kaip briedžiui (liūtas netiktų, nes jei teisingai pamenu, mėsos mums negalima, karmai kenkia...).

Galimas mano atsakymas priklauso nuo to, ką Jūs laikote siela.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 05 birželio 2018 - 19:49
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 06 05, 19:36)
4. Pajuodinti zodziai
5. ??? du kartus

Gera psichologe butum. Negalvojai apie tai?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 05, 17:39)
Vėl sklerozė? Juk sakiau, kad tam tikrais klausimais juokauju. Nu susivarei, moteryt, per porą metelių, visiškai. Anksčiau dar skirdavai juokus nuo rimtų postų.

Tai jau neva subrendai ir nebepavydi? biggrin.gif Taip išsisukti galėtumei, jei būtum čia prisijungusi, kai tau kokių 17 metų. Tai taip, tada per 5 metus galima labai pakeisti nuomonę, bet kai jau tau 40, o vėliau 45, tai jau vėlu tai nuomonei kardinalaii keistis. Kokia buvai, tokia esi, nebent tik žemyn slenki (kaip dėl juokų nesupratimo).

Normalu nebent tiek, kad kažkas tave vargšę iš giminių gruodžio 31 pasiėmė pas save pagailėjęs, kad neišprotėtum 4u.gif

Tu nejuokvai. Tu bandei tau oponuojancias nares gasdinti, " neva turi galiu" . Kaip tu nesupranti, kad gudrus nariai senai perprato tavo vistakuna? Nu kvaisa tu tikrai. Ir nebesinervink, apsiramink jau 4u.gif .

Kada as pazedavau vyro telefa, tai tik buvo atsirade masiskai mobilieji. Dabar jau praejo mazdaug 20 metu. Gal maziau.

Iklimpai tu su tais Naujais😁. Ziauru tai del taves😁. Uztat metais nuo snieglenciu pramogu iki " vadovu". Mazvaike 35 su virs , ciucika apsikabinus. Te 4u.gif , nebuk tokia bjauri, ateis ir i tavo kiema kada svennte😚
Papildyta:
QUOTE(viesnia @ 2018 06 05, 19:46)
Kitos labai protingos, bet as vis tiek palaikau liutuke  4u.gif
Paaiskinu kodel: kitos labai kategoriskos, o liutuke... Su ja galima diskutuoti, nes ji nekategoriska  tongue.gif

O jus kazkur diskavote su ja? Nelabai atsimenu. Gal priminsit, apie ka?
Aisku, kad pilna protingu sm. Bet ubunte neprotinga. Stumkit kiek norit, bet neisstumsit.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 06 05, 22:06)
Gera psichologe butum. Negalvojai apie tai?
Papildyta:

Tu nejuokvai. Tu bandei tau oponuojancias nares gasdinti, " neva turi galiu" . Kaip tu nesupranti, kad gudrus nariai senai perprato tavo vistakuna? Nu kvaisa tu tikrai. Ir nebesinervink, apsiramink jau 4u.gif .
Kada as pazedavau vyro telefa, tai tik buvo atsirade masiskai mobilieji. Dabar jau praejo mazdaug 20 metu. Gal maziau.

Iklimpai tu su tais Naujais😁. Ziauru tai del taves😁. Uztat metais nuo  snieglenciu pramogu iki " vadovu". Mazvaike 35 su virs , ciucika apsikabinus. Te 4u.gif , nebuk tokia bjauri, ateis ir i tavo kiema kada svennte😚

O tu būtum labai prasta psichologė, nes niekas pas tave neitų. Tavo kas antras žodis: "nesiputok, nesipurtyk, nesinervink". Su tuo purtymųsi tai tu nereali iš viso. Pati rašydavai kaip purtaisi, kalatuojiesi nuo savo siaubingo gyvenimo, o po to pabandei man permesti, kad aš taip darau biggrin.gif Vargšė vargšė biggrin.gif
Dar kartą kartoju: toks žodynas ir yra pas nervikus biggrin.gif
"Gudrūs nariai" tai čia tu? laugh.gif
Įklimpai tai tu, ypač su tais penktadieniniais vakarėliais, kurie pas tave dažnai namuose, kuriuose sunkiai serganti mama. Ar daug prisišokat? biggrin.gif mirksiukas.gif
Jau kiap tu čia apsijuokusi, iš vargšės bandanti VIP personą išspausti, tai niekas tavęs dar daug metų neperspjaus manau 4u.gif

Snieglentės pavydu? Nu aišku, kaulų rinkinį išbarstytum biggrin.gif Aš dar žinok ir vandenlentes visą savaitrgalį variau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 05 birželio 2018 - 22:00
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 05, 22:57)
O tu būtum labai prasta psichologė, nes niekas pas tave neitų. Tavo kas antras žodis: "nesiputok, nesipurtyk, nesinervink". Su tuo purtymųsi tai tu nereali iš viso. Pati rašydavai kaip purtaisi, kalatuojiesi nuo savo siaubingo gyvenimo, o po to pabandei man permesti, kad aš taip darau biggrin.gif Vargšė vargšė biggrin.gif
Dar kartą kartoju: toks žodynas ir yra pas nervikus biggrin.gif
"Gudrūs nariai" tai čia tu? laugh.gif
Įklimpai tai tu, ypač su tais penktadieniniais vakarėliais, kurie pas tave dažnai namuose, kuriuose sunkiai serganti mama. Ar daug prisišokat? biggrin.gif  mirksiukas.gif
Jau kiap tu čia apsijuokusi, iš vargšės bandanti VIP personą išspausti, tai niekas tavęs dar daug metų neperspjaus manau 4u.gif

Snieglentės pavydu? Nu aišku, kaulų rinkinį išbarstytum biggrin.gif Aš dar žinok ir vandenlentes visą savaitrgalį variau tongue.gif

Kada tu pradedi tipo " spaust" pagal savo supratima ant nariu amziaus, ligu, vaiku netekciu ir panasiu dalyku, kai protingi zmones tiesiog patyletu tokiais - tai rodo tavo neadekvacia reakcija. As tai suprantu, kad tu tiesiog nebeturi ko griebtis, nusiriti iki lervos lygio. 4u.gif Blogai tau, tu net nesuvoki, kod3l vietoj palikuonio supi ciuciu.

Na kas liecia penktadieniu, tai niekur nerasiau, kad kiekviena penktad baliukai pas mus. Kai persikelem i nama, tai isvis mamos miegamas kitoj pusej. Ir su mano mamos liga, tai jai iki vienos vietos kas salimais vyksta. Ji turi savo pasauli. O tu tiek rasai apie Alzheimeri, tiek plusi, vargsti, bet nieko taip ir neiskaitei googlej.

Ania? Kaip " vadove"? Kas tavo vandlentes nebande? Mano vyro darbuotojai visa vasara bonusus tavo tu vandlenciu gauna. Ar tu tuoj pulsi rasyti, kad banglentem per Zaliji kysuli varai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 05, 11:13)
kiek vaiku uzauginot?

o kiek reikia uzauginti, kad mano nuomone prilygtu tavosios sventenybes ir visazines nuomonei? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 06, 00:58)
o kiek reikia uzauginti, kad mano nuomone prilygtu tavosios sventenybes ir visazines nuomonei?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Kad ir 15, vistiek neprilygs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 06 05, 23:24)
Kada tu pradedi tipo " spaust" pagal savo supratima ant nariu amziaus, ligu,  vaiku netekciu ir panasiu dalyku, kai protingi zmones tiesiog patyletu tokiais  - tai rodo tavo neadekvacia reakcija. As tai suprantu,  kad tu tiesiog nebeturi ko  griebtis, nusiriti iki lervos lygio. 4u.gif Blogai tau, tu net nesuvoki, kod3l vietoj palikuonio supi ciuciu.

Na kas liecia penktadieniu, tai niekur nerasiau, kad kiekviena penktad baliukai pas mus. Kai persikelem i nama, tai isvis mamos miegamas kitoj pusej. Ir su mano mamos liga, tai jai iki vienos vietos kas salimais vyksta. Ji turi savo pasauli. O tu tiek rasai apie Alzheimeri, tiek plusi, vargsti, bet nieko taip ir neiskaitei googlej. 

Ania? Kaip " vadove"? Kas tavo vandlentes nebande? Mano vyro darbuotojai visa vasara bonusus tavo tu  vandlenciu gauna. Ar tu tuoj pulsi rasyti, kad banglentem per Zaliji kysuli varai?

Neprisiprašyk. Užsitarnauk pagarbą ir niekas nespaus. Tau buvo šimtus kartus sakyta, kad tu forume lieti tuos, kurių nepažįsti, nežinai ar neserga, ar gyvi ir t.t. Bet tu, kvėša, nekreipi į tai dėmesio. Taip kad nesitikėk, kad tavo adresu bus rašoma kitaip.

Cha-cha, tarnaitės, guvernantės, namai, vadovai, bonusai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vargšė tu vargšė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 06 05, 19:36)
4. Pajuodinti zodziai
5. ??? du kartus
Ten tu jei ka kelias frazes parasei, bet spejai visa tai sudeti.

Gramatines klaidas as darau nuolat nuo tada kai ismokau rasyti, nulat skubu rasydama, tik kai turiu laiko daugiau dar speju perskaityti ir pasitaisyti, kartais darbe nebuna daug laiko, o norisi zmogui atsakyti, ir siaip man gaila laiko skirti tiek daug, kad teisingai parasyciau viska, nu toks as zmogus, ka padarysi..taigi pirmas spejimas klaidingas.
Didziosios raides ir pajuodinimai, man tik reiskia atkreipima jusu demesio i tam tikras frazes ar zodzius, kad isryskinti kazkaip , nes po 10k ,kai ta pati rasau, o jus vis tiek iskraipot mano zodzius, kazkaip norisi atkreipti demesi i esminius dalykus, bet vis tiek nesiseka lotuliukas.gif Net jei tai ir reiskia rekima internetineje erdveje, realiai juk nieka snerekauja, ir vienodomis emocijomis glaim arasyti tiek didziasias ,tiek mazasias raides. net jei prideciau 10 sauktuku, nereiskia, kad as pysktu ar nervinuosi. pvz su tais moklsinikais ir dievu, vietoj mosklininku jau rasot mosklas ir rasot, kad man ta mintis buvo kazkoks argumentas, net nesupratau, jei saizningai del ko tas argumentas tariamai buvo, kad dievas egzistuoja???ar dvasia egzistuoja?? as jusm per 3 zinutes rasau, kad ne as tai neisakiau kaip argumenta is vis, tik pastebejima ir tiek, o jus man vel toliau rasot , kad tai ne argumentas, kai pati sakau, akd tai ne argumentas lotuliukas.gif tai tada ir ryskintu ir rasau didziosiomis, gal sakau akys pasilpusios praleidziat kai kuriuos zodzius ar ka lotuliukas.gif
Taigi 2ir 4 klaidingi spejimai.
O kur 3 dingo? bigsmile.gif
kas du kartus? klaustukai, velgi del paryskinimo klausimo, nes daznai mano klausiomus priimat kaip teiginius, sakau su daugiau klaustuku gal kakziap nepraleisit. velgi klaidingas spejimas.
Jaustukas doh.gif oh ir tereiskia jaustuka oh, kas dazniausiai reiksia jusu nusisnekejima tam tikru kalusimu, mano poziuriu, mano sypesneliu kalba smile.gif
Emociju joks tekstas nerodo, mes jas tik savo jauciam, zodziai perduoda labai mazai info, mes prisipaisom visa kita. Jei mane kazkaip nervintu sis forumas, as cia nesilankyciau ir taip gyvenime stresu pakanka, man cia siaip atsipalaidavimas tarp uzduociu darbe ir smegenu atsipalaidavimas, kartais nors dabar jau retai buna sutikini idomiu zmoiu ir gali idomiai padiskutuoti.
Jums su cambala siulyciau daugiau klausti ir daugiau stengtis suprasti, o ne teigti apie mane kazka ir isivaizudoti, kad supratot, nors n kartu paneigiu tai, ka sakot arb ais vis galit apeiti mano postus, jei juos naudojat kaip priemone save isizeisti. mirksiukas.gif
va jei suprastumet elementaru dalyka, kad as nediskutuotju apie konkrecius zmones, diskutuoju teroriskai bendrai, apie reiskinius, ivykius, zmoniu bruozus, eliasi, santykius, ypasc temos apie vyrus ir moteris paie dvasinguma, Dieva, vaikus, aukleijima, meile, sveikata man ypac idomios, as jomis domiuosi ,kiek save atsimenu ir man labai patinka diskutuoti ir man tikrai neidomu kaip jsu ar cambala ar dar kuri nare gyvenat ar elgetes, nes as nei jusu nei pazystu, nei net macius esu, todel gal ir jus maziau jaudinkites dle manes kaip asmens, o kalbekim apie kokrecias temas, o ne asmeniskumus kazkokius ir nustokit man irodineti, ka as galvoju, ar sneku ar kaip gyvenu, ka veikiu ir t.t., ar kokias mintis noriu perteikti, nes tai tikrai kvailai man atrodo, nu bet nezudrausiu gi. mirksiukas.gif
nu gal aiskiai atsakiau? ir nebereks tais klausimasi kartotis? Trumpai atsakau nesuprantat, detalizuoju per ilgai gaunasi... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 06, 00:58)
o kiek reikia uzauginti, kad mano nuomone prilygtu tavosios sventenybes ir visazines nuomonei?  bigsmile.gif  biggrin.gif

nu ne kad man prilygti, (nejaugi taip nepilnavertiskai jauciates?), bet kad sneketi apie vaiku auginima taip uztikrintai , bent pora uzauginti reikia, daugiskaita ,jei vartojat, nes juokingai gaunasi, kai nei vieno neturi, o labai aiskina, kaip juos auginti mirksiukas.gif arba neturi seimos, vyro, o aiskina, kaip gyventi seimoje doh.gif . Cia panasiai kaip rukantys, aiskina vaikams, kad nerukytu.
Papildyta:
QUOTE(viesnia @ 2018 06 05, 19:46)
Kitos labai protingos, bet as vis tiek palaikau liutuke  4u.gif
Paaiskinu kodel: kitos labai kategoriskos, o liutuke... Su ja galima diskutuoti, nes ji nekategoriska  tongue.gif

dekui 4u.gif
taip tikrai as turiu savo nuomone , bet man idomi ir kitu nuomone, o jei kazko nezinau tai klausiu, jei zmogaus nesuprantu perklausiu. Juk nei veinas visko nezinom, neimanoma pabuti ivairiuose situacijose, todel dalinimasisi patirtim, man atrodo labai vertingas, gali pamastyti apie situacija is visu pusiu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 06, 10:48)
Neprisiprašyk. Užsitarnauk pagarbą ir niekas nespaus. Tau buvo šimtus kartus sakyta, kad tu forume lieti tuos, kurių nepažįsti, nežinai ar neserga, ar gyvi ir t.t. Bet tu, kvėša, nekreipi į tai dėmesio. Taip kad nesitikėk, kad tavo adresu bus rašoma kitaip.

Cha-cha, tarnaitės, guvernantės, namai, vadovai, bonusai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Vargšė tu vargšė biggrin.gif  4u.gif

Kaip tu vieno dalyko nesupranti, kad manes tu neveiki
Lakstai, plesaisi, uzsiduchinai, bet juokas ima is taves. O jei dar paziurejus kaip reaguoji i tai, kad tavo diedelis kotlietus kemsa su grazuolem, tai tikrai linksma biggrin.gif .

Nesuprantu is ko tu cha hakini? Atsistojai ant vandlentes Lietuvoj ir tau atrodo, kad cia auksciau but negali. Kiek vandens prisisiurbei? Va kai kokiam Matoce pasiurfinguosi - tada ir rasyk. Nes dabar tiesiog kvailai atrodai.

Zeek, keliauti gi " vadove " megsti. Tau krypti pagal tavo reikala uzmaciau
https://m.delfi.lt/k...php?id=78205669
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 06, 13:56)

nu ne kad man prilygti, (nejaugi taip nepilnavertiskai jauciates?), bet kad sneketi apie vaiku auginima taip uztikrintai , bent pora uzauginti reikia, daugiskaita ,jei vartojat, nes juokingai gaunasi, kai nei  vieno neturi, o labai aiskina, kaip juos auginti  mirksiukas.gif arba neturi seimos, vyro, o aiskina, kaip gyventi seimoje doh.gif . Cia panasiai kaip rukantys, aiskina vaikams, kad nerukytu.

Kad sneketi apie vaiku auginima - reikia bent pora uzauginti biggrin.gif . Vargelis, jau kas viena teturi, tai nieko nenusimano😂😂😂.
Realiai tai nesvarbu kiek vaiku uzaugini. Cia sveiko mastymo zmonems. Svarbu, kad tie vaikai Zmonemis uzaugtu.

Nu rimtai. Tavo hiena Monteverde neturi nei to nei kito, bet visiems naujose temose patarimus zarsto.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 06, 13:56)

Jums su cambala siulyciau daugiau klausti ir daugiau stengtis suprasti,

Taves kazko konkreciai paklausti - tai gauni paklode makalynes, kurioje tu pati susimaisai apie ka kalbi ir priestarauji pati sau.
Asmeniskai as negaliu suprasti, kai zmogaus mintys sitaip sokineja. Pvz vuena diena mokslas niekam nereikalinfas, kita diena vedziojami mokslininku vingiai Visatoje.
Tu paziurek taip is sono i save - visais tavo nicais su visais nariais( turiu minty senus, protingus narius) buvo tas pats.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 06 06, 14:19)

Taves kazko konkreciai paklausti - tai gauni paklode makalynes, kurioje tu pati susimaisai apie ka kalbi ir priestarauji pati sau.
Asmeniskai as negaliu suprasti, kai zmogaus mintys sitaip sokineja. Pvz vuena diena mokslas niekam nereikalinfas, kita diena vedziojami mokslininku vingiai Visatoje.
Tu paziurek taip is sono i save - visais tavo nicais su visais nariais( turiu minty senus, protingus narius) buvo tas pats.

as jau senai supratau, kad jus mastymas ir suvokimo glaimybes labai siauras, galit nevargti aiskindama. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 06 05, 15:30)
I diskusijas apie Dieva su tavim tikrai nesileisiu 4u.gif . Netersiu Dievo vardo. Jau prisimenu diskusija apie vedas, kurias tu tame paciame poste skaitei, bet neskaitei.

Pas ubuntiene kas ne pagal jos suvokima raso, tai visi fantazuoja biggrin.gif .

tai, kad ne apie Dieva klausiau, o apie jusu santyki su juo, sakot nesimeldzia, tai nebendraujat?
Tai kaip jus sau ir jusu Dievas sau, nebendraujat su juo?

kas mano zodzius pagal save iskraipo, tas ir fantazuoja mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 06 05, 15:02)

Atsakiau i tavo labai konkrecius teiginius apie mokslininkus ir ju tikejima (va butent situo klausimu as ismanau daugiau, bet nedetalizuosiu) kadangi mano manymu jie klaidingi, neturi jokio pagrindo ir tai yra tik tavo fantazijos. Ir kol tu naudosi moksla (isvartydama aisku) pagristi savo teiginiams, tol as komentuosiu. Ypac po to, kai vienam puslapyje ant mokslo spjauni, kitam jau naudojiesi kaip argumentu.

griskim prie jusu sios zinute, tai kas mano teiginyje buvo klaidinga? ka jus zinot tuo klausimu daugiau?
mano fantazija, kad dalis rimtu mokslininnku buvo, yra tikintysi i Dieva???? si mano mintis klaidinga?
kaip as naudojausi mokslu ir kokius teiginius as klabedama apie mokslininkus pagrindziau? ar mokslinikai jums tolygu moklui?

ir dar pastebejiams kodel jus bet kokia kritika, nalize, poziuri kazkokiem veiksmam, reiksiniam ar pan, is kart reaguojat kaip i spjovima ar varyma? cia ir kituose temuose tai pastebejau ir kodel viska priimat asmeniskai? ar jusu gyvenime nera vietos analizei, kritikai, bendrai diskusijai? be apibendrinimu ir etikeciu uzklijavimo?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 06 05, 15:56)
5 metu nuotrupas kvaisiuke kelia ir galvoja, kad kazka isrado😂😂😂.

kam jus taip apie save skaudziai, paprasciausiai nebedarykit ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti