Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. gegužę (177 tema)

Sveikos,
prisiduodu po ginės, apžiūrėjo ir gimdoje rado mažulytį gumulėlį 5 sav. wub.gif
dėl skausmų - kadangi su žarnynu vargau iki nėštumo, tai dabar gali būtų dar sunkiau.. nes nėštumas ir neturinčiom bėdų sukelia žarnyno bėdų.. o man čia dvigubai dabar gaunasi.

Sveikinimai  :D  :nestuke  :4u:  :wub: 

Jo, su žarnynu ir man truputį nepatogumų buvo, nors ankščiau galėjau valgyti ką noriu ir kiek noriu, ir viskas gerai, o pastojus ėmė pusti pilvą nuo visko ir kažkaip nebevirškinu pieno  :unsure:  Gerai, kad viskas praėjo, nes būdavo iki didelių skausmų užeidavo pilvo putimas ir išsėdėk darbe kad nori  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 05 04, 19:13)
<p>Pasaka tarp geliu :wub

Butu dar smagiau jei visokie kenkejai negrauztu... O grauzia...

QUOTE(Gintare Zu @ 2018 05 04, 22:25)
>Katute, tavo nupiestas vaizdas primine man mamos darzely, sodyba ir ta gera kavos aromata. 

Gal persudziau... Iki tokiu gelynu, kaip pas mociutes buna, tai man dar toli grazu... Mociutiskiem gelynam jauciu nostalgija... wub.gif
Papildyta:
Nu, man ryt terminas. Kol kas neteplioja dar. Veluos? ax.gif
Atsakyti

Ritutia, nekartojai testo?

Dariau dieną, bet vaiduoklio nebuvo... :/ kažkaip nuotaika šiandien nekokia, matyt teks susitaikyti, kad dienos ateis... nors keistai ilgai pamaudena vis pilvuką, gal psichologinis maudenimas :D kaip ir nematomų juostelių matymas :D

Atsakyti

O man psichologinis temp pakilimas :D 

Katute, Ritutia, linkiu nesulaukti mmm vis delto :wub:

Atsakyti
Kol kas nera. Bet ir jokiu kitokiu pozymiu nera. Su pirmu, tokiu metu jau krjtine plese, o dabar tyka ramu... Nu, ziurim smile.gif
Atsakyti

Testo negadinai? :)

Atsakyti
Neturiu! biggrin.gif
Dar pora dienu luktelsiu ir tada ziuresiu. Nebent vaziuosiu veliau i parduotuve ir vaistine pakeliui pasitaikys biggrin.gif
Atsakyti

Na ir aš jai prekinamės pamatau vaistinę ir jaigu esu ne viena mb žiūri į mane -ką tau ir vėl reikia?apseisi ... :D

Gražaus savaitgalio brangiosios nt karalienės  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 05 04, 12:39)
kedainiu kraste  4u.gif , o jus?

matai tavo nejo ten i mokykla, tai tau kitaip gal atrodo.. mano dickiui 12 metu, mes jaju ten i 7-ta klase ejom. o dukra jau i 3-cia. ir vaikai labai keistis pradejo. ne del elgesio, bet tiesiog supratau, kad isauginsiu vaikus kitokius nei jie istiesu yra. persiima kultura, ipracius, mastyma.. vaikas lieka kaip pilka mase. nei jis lietuvis nei jis britas..

o dabar po 5 menesiu lt vaikai kratosi tos salies, sake niekada daugiau. nors mums ten sekesi ir jiems sekesi ri draugu turejo, visko.

mes prie klaipedos biggrin.gif na jei jau vaikai nenori tai kitas reikalas...
Papildyta:
QUOTE(deraramos @ 2018 05 04, 20:13)
<p>Pasaka tarp geliu wub.gif</p><p></p><p>Nusprendziau dar pazaisti biggrin.gif</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test-gallery/image.php?galleryid=765246'>https://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test-gallery/image.php?galleryid=765246</a></p><p></p><p>Nors realiai poryt mmm diena ir temp po biski krenta.. Jau ir tepliot pradejo unsure.gif </p><p>Bet negaliu susilaikyt biggrin.gif</p>

as jau matyciau ir dziaugciaus wub.gif

QUOTE(Kisulita @ 2018 05 04, 23:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nebezinau:)" data-cid="72090658" data-time="1525360560"><div><p>Sveikos,
prisiduodu po ginės, apžiūrėjo ir gimdoje rado mažulytį gumulėlį 5 sav. vartotojo įkelta nuotrauka
dėl skausmų - kadangi su žarnynu vargau iki nėštumo, tai dabar gali būtų dar sunkiau.. nes nėštumas ir neturinčiom bėdų sukelia žarnyno bėdų.. o man čia dvigubai dabar gaunasi.
</p></div></blockquote><p>Sveikinimai  biggrin.gif  nestuke.gif  4u.gif  wub.gif </p><p>Jo, su žarnynu ir man truputį nepatogumų buvo, nors ankščiau galėjau valgyti ką noriu ir kiek noriu, ir viskas gerai, o pastojus ėmė pusti pilvą nuo visko ir kažkaip nebevirškinu pieno  unsure.gif  Gerai, kad viskas praėjo, nes būdavo iki didelių skausmų užeidavo pilvo putimas ir išsėdėk darbe kad nori  unsure.gif </p>

o dieve kaip pazystama... snd vos isstovejau kaip pute pilva... unsure.gif

QUOTE(Katute @ 2018 05 05, 00:19)
Butu dar smagiau jei visokie kenkejai negrauztu... O grauzia...
Gal persudziau... Iki tokiu gelynu, kaip pas mociutes buna, tai man dar toli grazu... Mociutiskiem gelynam jauciu nostalgija...  wub.gif
Papildyta:
Nu, man ryt terminas. Kol kas neteplioja dar. Veluos?  ax.gif

tikekimes ir neteplios wub.gif
Atsakyti

Labuka merginos,

Kaip manot ar gali buti nestumo pozymiai:pabrinkusios krutys,skaudus speneliai,metalo skonis burnoj,lengvi pilvo skausmai,nera apetito :hmm: ? Pries mm visada skaudedavo krutine,pilva,viska rydavau :D na zodziu visi pms pozymiai budavo :yahoo: . Laukiam leliuko db turetu 10dpo,bet testai kol kas neigiami :hmm: . Mmm laukiu geguzes 9d. Oi kaip tikiuos kad greit pamatysiu laukiamas :nestuke || :yahoo:​ .

Atsakyti

Labas, 

tai va ir bėda, kad mmm požymiai ir nėštumo požymiai iš esmės sutampa :D oras geras, gal dėl to nėra apetito :D beje pas mane tas pats, tik aš kaltinu išsunkta nuo mokslų ir darbų galvą... :D bet atsižvelgiant į tai, kad antra diena kažkokia pesimistinė aš, tai matyt mmm ateis :D

O šiaip liko kelios dienos ir pamatysi, linkiu labai II  :4u:  ir Tau, ir sau, ir visoms  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutia: 06 gegužės 2018 - 00:38

Mmm kol kas nera  :hmm:  galetu testas ka nors normalaus parodyt  :P 

Atsakyti