QUOTE(- hal - @ 2018 05 04, 12:39)
kedainiu kraste
, o jus?
matai tavo nejo ten i mokykla, tai tau kitaip gal atrodo.. mano dickiui 12 metu, mes jaju ten i 7-ta klase ejom. o dukra jau i 3-cia. ir vaikai labai keistis pradejo. ne del elgesio, bet tiesiog supratau, kad isauginsiu vaikus kitokius nei jie istiesu yra. persiima kultura, ipracius, mastyma.. vaikas lieka kaip pilka mase. nei jis lietuvis nei jis britas..
o dabar po 5 menesiu lt vaikai kratosi tos salies, sake niekada daugiau. nors mums ten sekesi ir jiems sekesi ri draugu turejo, visko.
mes prie klaipedos
na jei jau vaikai nenori tai kitas reikalas...
Papildyta:
QUOTE(deraramos @ 2018 05 04, 20:13)
<p>Pasaka tarp geliu
</p><p></p><p>Nusprendziau dar pazaisti
</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test-gallery/image.php?galleryid=765246'>https://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test-gallery/image.php?galleryid=765246</a></p><p></p><p>Nors realiai poryt mmm diena ir temp po biski krenta.. Jau ir tepliot pradejo
</p><p>Bet negaliu susilaikyt
</p>
as jau matyciau ir dziaugciaus
QUOTE(Kisulita @ 2018 05 04, 23:45)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="nebezinau:)" data-cid="72090658" data-time="1525360560"><div><p>Sveikos,
prisiduodu po ginės, apžiūrėjo ir gimdoje rado mažulytį gumulėlį 5 sav.
dėl skausmų - kadangi su žarnynu vargau iki nėštumo, tai dabar gali būtų dar sunkiau.. nes nėštumas ir neturinčiom bėdų sukelia žarnyno bėdų.. o man čia dvigubai dabar gaunasi.
</p></div></blockquote><p>Sveikinimai
</p><p>Jo, su žarnynu ir man truputį nepatogumų buvo, nors ankščiau galėjau valgyti ką noriu ir kiek noriu, ir viskas gerai, o pastojus ėmė pusti pilvą nuo visko ir kažkaip nebevirškinu pieno
Gerai, kad viskas praėjo, nes būdavo iki didelių skausmų užeidavo pilvo putimas ir išsėdėk darbe kad nori
</p>
o dieve kaip pazystama... snd vos isstovejau kaip pute pilva...
QUOTE(Katute @ 2018 05 05, 00:19)
Butu dar smagiau jei visokie kenkejai negrauztu... O grauzia...
Gal persudziau... Iki tokiu gelynu, kaip pas mociutes buna, tai man dar toli grazu... Mociutiskiem gelynam jauciu nostalgija...
Papildyta:
Nu, man ryt terminas. Kol kas neteplioja dar. Veluos?
tikekimes ir neteplios