Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. gegužę (177 tema)

QUOTE(lekianti @ 2018 05 04, 07:42)
as dalyvavau uzsenietes nestukes  4u.gif jo nikas taspats mano  biggrin.gif gaminu gaminu bet galvoj neatgaminu  blush2.gif  bet tas hal stovi nors nusauk  biggrin.gif berods turejom albuma fotki ru ar kazkas panasaus kodu nebeturiu ...

nebeturiu ir as jau senu seniausiai rolleyes.gif . as is ten su AgnessBelle likau bendrauti dar po siai dienai wub.gif
Atsakyti
Gera rita!

Nebezinau, nuuu, tai jau sveikinimai!! wub.gif 4u.gif

Man teoriskai turi ryt mmm prasidet, o praktiskai tai bus maryt... Sedziu balkone su kava ir sokoladu ir net nenoriu pajudet, kaip geraaaa... Pasistaciau vazonus su begonijom ir ledinukais, taip spalvota, grazu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 05 04, 11:55)
nebeturiu ir as jau senu seniausiai  rolleyes.gif . as is ten su AgnessBelle likau bendrauti dar po siai dienai  wub.gif

o geras bigsmile.gif kiek metu praeje...

tai kelinta planuoji dabar nestuke.gif ax.gif tu vis dar uzsieni ? as jau 3 metai lietuvelej isikurus biggrin.gif bet su mielu noru atgal vaziuociau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Katute @ 2018 05 04, 11:56)
Gera rita!

Nebezinau,  nuuu, tai jau sveikinimai!! wub.gif  4u.gif

Man teoriskai turi ryt mmm prasidet, o praktiskai tai bus maryt... Sedziu balkone su kava ir sokoladu ir net nenoriu pajudet, kaip geraaaa... Pasistaciau vazonus su begonijom ir ledinukais, taip spalvota, grazu...  wub.gif

mano dukryte ir geles sodinas i kvadrata darze ,kolekcija renka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekianti: 04 gegužės 2018 - 10:00

Labos 😊koks nuostabus rytas 😀 saulėta čiulba ulba paukštukai sedžiu su puodu arbatos ir moliūgų sėklom užkandžiauju ir DEGINUOS  :yahoo:​ 

Atsakyti
QUOTE(lekianti @ 2018 05 04, 08:01)
o geras  bigsmile.gif kiek metu praeje...

tai kelinta planuoji dabar  nestuke.gif  ax.gif tu vis dar uzsieni ? as jau 3 metai lietuvelej isikurus  biggrin.gif  bet su mielu noru atgal vaziuociau  rolleyes.gif
Papildyta:

mano dukryte ir geles sodinas i kvadrata darze ,kolekcija renka  wub.gif

trecia mirksiukas.gif , bet dukros susilaukus praktiskai iskarto isiskyriau. ir po keletos metu istekeau dar karta biggrin.gif

mes per kaledas gryzom i LT, nei uz ka atgal i UK negrysiu biggrin.gif . nei varu nei badu manes ten atgal nenuvarysi niekada. as namie lithuania.gif ir cia galeciau ispilti TOOOKIA litanija kodel man namie griausia wub.gif ypac vaiku atzvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 05 04, 12:17)
trecia  mirksiukas.gif , bet dukros susilaukus praktiskai iskarto isiskyriau. ir po keletos metu istekeau dar karta  biggrin.gif

mes per kaledas gryzom i LT, nei uz ka atgal i UK negrysiu  biggrin.gif . nei varu nei badu manes ten atgal nenuvarysi niekada. as namie  lithuania.gif  ir cia galeciau ispilti TOOOKIA litanija kodel man namie griausia  wub.gif  ypac vaiku atzvilgiu.

vo matai kaip ,niu svarbu laiminga 4u.gif 4u.gif wub.gif as airijoj buvau .o gryzom ir del seimos ,vaiku ,i mokyklas paruosiamaja norejom lietuvius augint biggrin.gif o kur isikurus esi ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekianti: 04 gegužės 2018 - 10:30
QUOTE(lekianti @ 2018 05 04, 08:29)
vo matai kaip ,niu svarbu laiminga  4u.gif  4u.gif  wub.gif as airijoj buvau .o gryzom ir del seimos ,vaiku ,i mokyklas paruosiamaja  norejom lietuvius augint  biggrin.gif o kur isikurus esi ?  ax.gif

kedainiu kraste 4u.gif , o jus?

matai tavo nejo ten i mokykla, tai tau kitaip gal atrodo.. mano dickiui 12 metu, mes jaju ten i 7-ta klase ejom. o dukra jau i 3-cia. ir vaikai labai keistis pradejo. ne del elgesio, bet tiesiog supratau, kad isauginsiu vaikus kitokius nei jie istiesu yra. persiima kultura, ipracius, mastyma.. vaikas lieka kaip pilka mase. nei jis lietuvis nei jis britas..

o dabar po 5 menesiu lt vaikai kratosi tos salies, sake niekada daugiau. nors mums ten sekesi ir jiems sekesi ri draugu turejo, visko.
Atsakyti
QUOTE(lekianti @ 2018 05 04, 11:01)
mano dukryte ir geles sodinas i kvadrata darze ,kolekcija renka  wub.gif

Man baisi manija su gelem uzejus.... Jau reikia ruost daugiau vietos, nes kur kist neturiu, o noriu ir noriu dar! biggrin.gif

QUOTE(motiejus5 @ 2018 05 04, 11:07)
<p>Labos 😊koks nuostabus rytas 😀 saulėta čiulba ulba paukštukai sedžiu su puodu arbatos ir moliūgų sėklom užkandžiauju ir DEGINUOS

O tai mano tinginystes drauge! Tik as jau baigiu tinget ir varau lauk krapstytis. Idegu geriau nei gulinedama 😁

QUOTE(- hal - @ 2018 05 04, 11:39)
o dabar po 5 menesiu lt vaikai kratosi tos salies, sake niekada daugiau. nors mums ten sekesi ir jiems sekesi ri draugu turejo, visko.

Bet tai, kaip smagu skaityt tokius atsilielimus! wub.gif
Atsakyti

Pasaka tarp geliu :wub:

Nusprendziau dar pazaisti :D

https://www.countdow...alleryid=765246

Nors realiai poryt mmm diena ir temp po biski krenta.. Jau ir tepliot pradejo :unsure: 

Bet negaliu susilaikyt :D

Atsakyti

Nusprendziau dar pazaisti :D

https://www.countdow...alleryid=765246

Bet jis meta vaiduokliuką... gyvai matosi? ar čia man psichologinis nėštumas ir nematomi brūkšneliai jau ir pas Tave matosi :D

Atsakyti

meta toki blankuti :) bet realiai jo nera. Cia tam tikru kampu, su efektais ir po laiko jau nufotkintas. Ir siaip visi pozymiai pranesa apie ateinancias mmm.

Kazkaip manau, kad kol kas su leliuku nieko nebus, bet tax iprotis testuotis ir matuotis vos ne maniakiskas :D

Ritutia, nekartojai testo?

Atsakyti

Nebezinau, sveikinu :4u: lengvo tau nesiojimo, dziaukis kiekviena akimirka ir nauju pojuciu nesiojant zirniuka :nestuke 

Deraramos, nenusimink. As dar cia turbut irgi uzsibusiu. Pries mm kaip kokia maniake siusioju ant testu ryte vakare ir kas svarbiausia yziuriu as ten kazka, nors protu suvokiu, kad labai didelis noras ir laki vaizduote leidzia man testuose dvi juosteles matyt. 

Katute, tavo nupiestas vaizdas primine man mamos darzely, sodyba ir ta gera kavos aromata. 

Jei nesirgciau sakyciau nescia. Vakar pusryciam prikirtau tuno, po pietu patrauke aky riebus torciukas, ko pasekoje vakare su toletu bendravau. 

Tai va tunas ir tortas, ne koks derinys :D​ 

Atsakyti