nebeturiu ir as jau senu seniausiai . as is ten su AgnessBelle likau bendrauti dar po siai dienai
nebeturiu ir as jau senu seniausiai . as is ten su AgnessBelle likau bendrauti dar po siai dienai
Nebezinau, nuuu, tai jau sveikinimai!!
Man teoriskai turi ryt mmm prasidet, o praktiskai tai bus maryt... Sedziu balkone su kava ir sokoladu ir net nenoriu pajudet, kaip geraaaa... Pasistaciau vazonus su begonijom ir ledinukais, taip spalvota, grazu...
o geras kiek metu praeje...
tai kelinta planuoji dabar tu vis dar uzsieni ? as jau 3 metai lietuvelej isikurus bet su mielu noru atgal vaziuociau
Papildyta:
Nebezinau, nuuu, tai jau sveikinimai!!
Man teoriskai turi ryt mmm prasidet, o praktiskai tai bus maryt... Sedziu balkone su kava ir sokoladu ir net nenoriu pajudet, kaip geraaaa... Pasistaciau vazonus su begonijom ir ledinukais, taip spalvota, grazu...
mano dukryte ir geles sodinas i kvadrata darze ,kolekcija renka
Labos 😊koks nuostabus rytas 😀 saulėta čiulba ulba paukštukai sedžiu su puodu arbatos ir moliūgų sėklom užkandžiauju ir DEGINUOS
tai kelinta planuoji dabar tu vis dar uzsieni ? as jau 3 metai lietuvelej isikurus bet su mielu noru atgal vaziuociau
Papildyta:
mano dukryte ir geles sodinas i kvadrata darze ,kolekcija renka
trecia , bet dukros susilaukus praktiskai iskarto isiskyriau. ir po keletos metu istekeau dar karta
mes per kaledas gryzom i LT, nei uz ka atgal i UK negrysiu . nei varu nei badu manes ten atgal nenuvarysi niekada. as namie ir cia galeciau ispilti TOOOKIA litanija kodel man namie griausia ypac vaiku atzvilgiu.
mes per kaledas gryzom i LT, nei uz ka atgal i UK negrysiu . nei varu nei badu manes ten atgal nenuvarysi niekada. as namie ir cia galeciau ispilti TOOOKIA litanija kodel man namie griausia ypac vaiku atzvilgiu.
vo matai kaip ,niu svarbu laiminga as airijoj buvau .o gryzom ir del seimos ,vaiku ,i mokyklas paruosiamaja norejom lietuvius augint o kur isikurus esi ?
kedainiu kraste , o jus?
matai tavo nejo ten i mokykla, tai tau kitaip gal atrodo.. mano dickiui 12 metu, mes jaju ten i 7-ta klase ejom. o dukra jau i 3-cia. ir vaikai labai keistis pradejo. ne del elgesio, bet tiesiog supratau, kad isauginsiu vaikus kitokius nei jie istiesu yra. persiima kultura, ipracius, mastyma.. vaikas lieka kaip pilka mase. nei jis lietuvis nei jis britas..
o dabar po 5 menesiu lt vaikai kratosi tos salies, sake niekada daugiau. nors mums ten sekesi ir jiems sekesi ri draugu turejo, visko.
Man baisi manija su gelem uzejus.... Jau reikia ruost daugiau vietos, nes kur kist neturiu, o noriu ir noriu dar!
O tai mano tinginystes drauge! Tik as jau baigiu tinget ir varau lauk krapstytis. Idegu geriau nei gulinedama 😁
Bet tai, kaip smagu skaityt tokius atsilielimus!
Pasaka tarp geliu
Nusprendziau dar pazaisti
https://www.countdow...alleryid=765246
Nors realiai poryt mmm diena ir temp po biski krenta.. Jau ir tepliot pradejo
Bet negaliu susilaikyt
Nusprendziau dar pazaisti
Bet jis meta vaiduokliuką... gyvai matosi? ar čia man psichologinis nėštumas ir nematomi brūkšneliai jau ir pas Tave matosi
meta toki blankuti bet realiai jo nera. Cia tam tikru kampu, su efektais ir po laiko jau nufotkintas. Ir siaip visi pozymiai pranesa apie ateinancias mmm.
Kazkaip manau, kad kol kas su leliuku nieko nebus, bet tax iprotis testuotis ir matuotis vos ne maniakiskas
Ritutia, nekartojai testo?
Nebezinau, sveikinu lengvo tau nesiojimo, dziaukis kiekviena akimirka ir nauju pojuciu nesiojant zirniuka
Deraramos, nenusimink. As dar cia turbut irgi uzsibusiu. Pries mm kaip kokia maniake siusioju ant testu ryte vakare ir kas svarbiausia yziuriu as ten kazka, nors protu suvokiu, kad labai didelis noras ir laki vaizduote leidzia man testuose dvi juosteles matyt.
Katute, tavo nupiestas vaizdas primine man mamos darzely, sodyba ir ta gera kavos aromata.
Jei nesirgciau sakyciau nescia. Vakar pusryciam prikirtau tuno, po pietu patrauke aky riebus torciukas, ko pasekoje vakare su toletu bendravau.
Tai va tunas ir tortas, ne koks derinys