Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. gegužę (177 tema)

Ir mano baltutėlis 😣o mm kažkada kt sav kaip manot yra šansų dar pagaut🤔kankinti dar mb kasdien 😂

Atsakyti

Visada verta kankinti 😃 

Atsakyti
man mm parejo biggrin.gif
Atsakyti

Hal puiku naujas ciklas gal ramesnis bus 😀 be mokslų jau 😏

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 05 03, 11:06)
<p>Hal puiku naujas ciklas gal ramesnis bus 😀 be mokslų jau 😏</p>

bus va taip headbang.gif megausiuos headbang.gif atsipalaiduosiu dan.gif ir veiksiu ka tik noriu be jokios sazines grauzaties! mamontovas.gif love.gif pagaliau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
prisiduodu po ginės, apžiūrėjo ir gimdoje rado mažulytį gumulėlį 5 sav. wub.gif
dėl skausmų - kadangi su žarnynu vargau iki nėštumo, tai dabar gali būtų dar sunkiau.. nes nėštumas ir neturinčiom bėdų sukelia žarnyno bėdų.. o man čia dvigubai dabar gaunasi.
Tai va.. reikia kantriai kantriai laukti... wub.gif

Linkiu visoms sulaukti juostelių, tikėkit ir tikrai bus nestuke.gif
jei leisit, aš dar čia pabūsiu... 4u.gif
Atsakyti

kokios puikios naujienos :wub: labai sveikinu :4u:

Atsakyti

Sveikos,
prisiduodu po ginės, apžiūrėjo ir gimdoje rado mažulytį gumulėlį 5 sav. wub.gif
dėl skausmų - kadangi su žarnynu vargau iki nėštumo, tai dabar gali būtų dar sunkiau.. nes nėštumas ir neturinčiom bėdų sukelia žarnyno bėdų.. o man čia dvigubai dabar gaunasi.
Tai va.. reikia kantriai kantriai laukti... wub.gif

Linkiu visoms sulaukti juostelių, tikėkit ir tikrai bus nestuke.gif
jei leisit, aš dar čia pabūsiu... 4u.gif

Nuostabu gi 😍🤗 kuo lengviau linkiu nešioti žirniuką  :nestuke  :4u: 

Atsakyti
sveikos 4u.gif
,nebezinau sveikinu 4u.gif

jungiuosi ir as pas jus ax.gif nt gadinsiu ketvirtadieni ,o menesiniu diena 13 .
Atsakyti
HAL cia neitema gal ,bet labai nikas girdetas hmm.gif nedalyvavai tarp uzsienietes nestukes 2010 ar 2012 ? ax.gif gal maisau bet istriges kazko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lekianti @ 2018 05 04, 07:13)
HAL cia neitema gal ,bet labai nikas girdetas  hmm.gif  nedalyvavai tarp uzsienietes nestukes  2010 ar 2012 ? ax.gif  gal maisau bet istriges kazko  biggrin.gif

labuka! tai aisku dalyvavau, taigi dukra gimus 2010 biggrin.gif ir tu ten buvai? tuo paciu niku?

nebezinau:) oi kaip fainiai wub.gif svarbu viskas gerai wub.gif wub.gif
Papildyta:
dabar tik paziurejau kad dukros vienmetes lotuliukas.gif lotuliukas.gif labuka dar karteli biggrin.gif hi.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2018 05 04, 11:35)
labuka! tai aisku dalyvavau, taigi dukra gimus 2010  biggrin.gif  ir tu ten buvai? tuo paciu niku?
nebezinau:) oi kaip fainiai  wub.gif  svarbu viskas gerai  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
dabar tik paziurejau kad dukros vienmetes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  labuka dar karteli  biggrin.gif  hi.gif

as dalyvavau uzsenietes nestukes 4u.gif jo nikas taspats mano biggrin.gif gaminu gaminu bet galvoj neatgaminu blush2.gif bet tas hal stovi nors nusauk biggrin.gif berods turejom albuma fotki ru ar kazkas panasaus kodu nebeturiu ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekianti: 04 gegužės 2018 - 09:54