Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. gegužę (177 tema)

Gera gydytojoa turi, Katute :) Mano kolege persileido ne is sio, ne is to budama 11- os savaiciu. 2 menesius i darba nejo. Sunku buvo. Bet dabar grizo, sako, kad isskalbet ir papaskot padeda, o ne apsimetinet, kad siaip "sirgau". Dabar jau susitvarke, juokauja, isejo savaitei atostogu, palinkejom beibio jai :) taigi viskas bus gerai. Tuoj prasides naujas ciklas ir kabliuokit is karto. 

Atsakyti

Na o Nt darytojų neliko kolkas ? 😀

Atsakyti

Aš laukiu mm ryt, poryt. Kadangi tikrai nesu  :nestuke  tai nesidarysiu nt

Kas dar laukia?

Atsakyti

As laukiu ... atostogu :D neuzilgo skrisim i Lietuva. Rudeni planuojam pradet daryt rimtus ND.  :unsure: Grazaus savaitgalio.  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2018 05 24, 13:19)
Ka tik kalbejau su savo gyd., sako taip ir buvo panasu, kad neuzsikabino. Liepe dar buti ramiai, leido isgert nuo skausmo vaistu ir ateit uz kokiu 3sav tyrimams. Tiek tos laimingos istorijos...  unsure.gif  Aciu D, kad vyras visiskai blaivios galvos, tai mane surenka dar i kruva kazkiek...

sveikos 4u.gif

teisingai pasakyta,geriau lai dabar issivalo organizmas,negu pradeda vystytis kazkas blogo 4u.gif tikiuos sulauksi greitai savo dienos 4u.gif

o as vis dariaus testus dariaus ...nk ,buvau pas ginekologe skanui ir normaliai apziurejo ..viskas gerai sako nera nestumo ,folikuliukai bresta ... ir kita diena po vizito paleido mmm,bet kresuliais normaliais blink.gif dideliais dariniais,pirma kart maciau ,net prakaitas buvo ispyle... gal ir kazkas netaip buvo..kraujavo 3d ir fsio patepliojo .. nuo snd pradesim viska is naujo wub.gif

geru testuku laukiancioms 4u.gif
Atsakyti

Liudna, Katute, uzjauciu.. Bet jau supratau, kad ne retai taip buna.

As nelaukiu mmm birzelio 5-6. Tik temp nedaug pakilo, net suabejojau, ar buvo ov. Nors skausmai tikrai buvo.. Si menesi vyro prasiau, kad nebeleistu durniuoti su tais testais, nes tikras apsedimas buna tas poras savaiciu, akiu varvinimas, o po to didelis nusivylimas. Pirmadieni vyras eina i VK konsultacijai. Gal paskirs tolimesnius tyrimus.

Atsakyti

O mano bt šią savaite pakilus čiut vėl  37... 37.1 viena diena lb svaiguliavo galva ir visa keista jaučiaus matuojuos 37.6 😲(bet čia diena) bet esu sveika o va nešiojimas lengvas yra ir šiandien ir vakar 🤔 mm DAR nėra 46d nt bijau daryt 😂nes nemanau kad nesat mm galima pastot 😄

baisiai  alkana būnų momentais kad užeina rodos dramblį suėsčiau  :blink:  kai tik užein noras drambliu pagalvoju o mano apsirijimai gryžta PMS  ir maudė papilve nu jau galvoju kad pramuš  :D ir ką nieko  :unsure:​  vizitas ant nosies trečiadienį

Savaitgaliaujat panos 🤗

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejus5: 26 gegužės 2018 - 16:08

O mano bt šią savaite pakilus čiut vėl  37... 37.1 viena diena lb svaiguliavo galva ir visa keista jaučiaus matuojuos 37.6 😲(bet čia diena) bet esu sveika o va nešiojimas lengvas yra ir šiandien ir vakar 🤔 mm DAR nėra 46d nt bijau daryt 😂nes nemanau kad nesat mm galima pastot 😄

baisiai  alkana būnų momentais kad užeina rodos dramblį suėsčiau  :blink:  kai tik užein noras drambliu pagalvoju o mano apsirijimai gryžta PMS  ir maudė papilve nu jau galvoju kad pramuš  :D ir ką nieko  :unsure:​  vizitas ant nosies trečiadienį

Savaitgaliaujat panos 🤗

Na čia jau tikrai ilgai nėra nieko  :hmm:​  įdomu ką ginė pasakys.

Atsakyti
Nieko nzn, siandien kalu sampe. Ir, ka jus man? biggrin.gif
Rytoj vaikiukas isvaro su babyte i Vilniu, o as pusiu savo flaminga ir varysiu degintis prudan biggrin.gif
Atsakyti

Jai bus giedra dribsiu ir aš savo lašiaką pasvilinti 😂 šiandien aliaus gėriau na taip karšta buvo oi skaniai sukrito  :beer:  :thumb_yello: Katute gero lauko tau  :good:​ 

Atsakyti

Na čia jau tikrai ilgai nėra nieko  :hmm:​  įdomu ką ginė pasakys.

Oi mm nebuvimui laabai daug priežąsčių būn😣

Atsakyti

Nieko nzn, siandien kalu sampe. Ir, ka jus man? biggrin.gif
Rytoj vaikiukas isvaro su babyte i Vilniu, o as pusiu savo flaminga ir varysiu degintis prudan biggrin.gif

Skamba super! Aš irgi turiu flamingą ir tikiuosi šią vasarą išbandyti

Atsakyti