Mano antri namai 😏ačiū visoms kad Esat
Man irgi palengvėja, kai čia paskaitau. Tikrai jaučiasi visų nuoširdumas
Katute... as visada galvoju taip, kad gyvenime niekas nevyksta be priezasties. Vadinasi taip turejo buti. Vadinasi jis dar nebuvo pasiruoses. Taip pat cia Tau labai gera pamoka. Kad ir sako "nestumas ne kiga", bet turi suprasti savo busena ir vos tik pajutus, kad laukiesi vel ilsekis daugiau, nebetysiok... gris tavo zirniukas su dar didesne jega ir net nepastebesi kaip ciuciuosi
Na tikrai taip ir sakoma Tam ir paima kad vėl duotų
LABANAKT saldžių blusų
As kaip ir dauguma tikiu, kad niekas nevyksta be priezasties. Tikiu viskas bus gerai. Laikykites. Sako vaikai patys pasirenka kada jiems ateiti
tik nesiulyciau i tai susikoncentruoti, cia motiejui velniu reikia duoti . taip skauda sirdi, taip sunku, bet reikia paleisti.. negali tuom gyventi. tai negali buti tavo butis. kol nepaleisi vieno, negausi kito.. o paleisti reikia. ir savotiskai uzmirsti. liudesys toks dalykas kuris iselina i tavo siela ir jai tik leisi jis ten uzsilaikys ir po trupteli naikins viska. jai reikia uzdeg zvakele, pasedek su vyno taure, nueik i baznycia, uzpirk mises galu gale, bet paleisk. cia ir dabar paleisk nes kuo toliau tuo tos mintys tave giliau iklampins su tuo ' o kas butu? jai butu". net pati nesuprasi kur atsidurei ir del ko. gal skamba negraziai, bet patikek zinau ka sakau
As vakar ta ir dariau. Skaiciausi literatura, kas kaip ir kodel. Kai tokio mazumo pasisalina, gal ne tiek gaila ( ypac jei suvoki ta realia priezasti), kiek labai skaudina pats nusivylimas, kad tu taip dziaugeis, jog pavyko, jau prisukurei iliuziju ir tada pokst, viska is taves atima... Kaip duoda, taip ir atima... Ir rodos lieki prie tos suskilusios geldos, tik ta gelta pati ir jautiesi. As didziaja dalim jau paleidau, bet vyno dar negeriau.
Rodos ir aš paleidau bet tie sentimentai ima viršų..nieko nepadarysi vienos greičiau kitoms sunkiau ilgiau sekasi kapatytis o ,juk mes tik žmonės beje mano mergičkos man labai padeda 😉😍 mano spindulėliai ..o aš jau esu kokia esu bet nesilaikau įsikibus esu tokia jautruosena visą gyvenimą gal kad vaikystė buvo(ar jos net nebuvo )šūdina 😔..viskas gerai aš jau skersai išilgai išskaičius straipsnius visokius kas kaip kodėl vyksta ir suprantu ...
Merginos, kas is Vilniaus - Rasu kapinese yra Angelu kalnelis su paminklu, skirt negimusiem vaikeliam. Abortu vaikuciams, persileidimu. Kai persileidau - ejau, uzdegiau zvakeliu - savo ir nesavo vaikiukam. Padejo. (Netikinciom argumentas butu tas, kad as pati nesu krikscionis).