Nesinervink. 6 savaiciu dar galejo nepametyt. Stebek save del kraujavimu ar skausmu. Nesijaudink, kol nera reikalo aiskaus.
Katute stenkis kuo ramiau užaugsit..o hcg nesiūlė pasidaryt
Katute - jei rudos spalvos o ne ryskiai raudona tai manau viskas ok. Tas vizitas pas gine tave labiau isgasdino nei padejo.
Hm o laiska jiem paraset?
Kazko siandie stoga rauna
Koks adresas? aš apipilsiu laiškais kad maža nepasirodys
Koks koks gandrui atiduot
Katute, laikykis... Ir netysiok bei nedirbk tu ukio darbu... aisku, kad reikia, bet matai kaip yra.... POILSIO kaip kazkuri sake kojas suglaust ir gulet.
Kol kas ne. Kita sav sake daugiau ziures, jei nieko nesimatys. Nzn, vel eina rudos gleives ir radau toki keista darinuka, kaip mimiatiurine permatoma puslyte... Ant pirsto galo, tai bijau net galvot, kas ten.
o skausmo jokio ? Nes man kai taip tepė jau ir maudė 😣 jai dar labiau paliks neramu ar daugiau tept lėkit į priėmimą
Motiejau.. Viskas bus gerai, labai save psichologiskai spaudi,negerai. zinai su dukra pastonau kai Soho uk pratusinau para laiko, aisku prigeriau kaip suo irgi. Ka cia jau beslepsi, bet tas atsipalaidavimas padejo.
Katute, 6 savaiciu nieko nematyti. Nei su vienu is 6 nestumu nemate tokiu laiku,tad ramybes.
Fox laidy- egsiztensiniai klausimai ir mane kankina ypac matant kaip visos atsakiangai planuoja, o ad tai su sampes tai su martinio taure plavineju . Pirmu vaiku baisiai atsakingai laukiau, o dabar kaip vejo pamusalas jauciuosi