Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. gegužę (177 tema)

Kai tiek ilgai mm nėra neturėtų bt pakritus būt  :hmm:  

Katute kaip tu  :unsure:​ 

Atsakyti
As gerai. Siandien jau nieko, bet po pietu vis tiek einu apziurai.
Oho, motiejau... Kiek dabar cia to laiko jau?
Atsakyti

41 d 😔 kt trečiadienį man ginė Katute lauksim žinių 🤗

Atsakyti

Laukiam ziniu is visu :) 

Atsakyti
Gandru gandru visom gandru bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Jau skersai išilgai virš mūsų tie gandrai skraido mėnesį 😂ir po langais vaikšto bet kažko jieko neatneš 😣

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 05 22, 12:43)
<p>Jau skersai išilgai virš mūsų tie gandrai skraido mėnesį 😂ir po langais vaikšto bet kažko jieko neatneš 😣</p>

Hm mastau.gif o laiska jiem paraset? biggrin.gif
Kazko siandie stoga rauna umn.gif
Atsakyti
Labuks, ko nebepildot sarasiuko? Neradau smile.gif
Labai trumpas sis ciklas, tik 27d, visad buna 30-32d. Tai net nezinau kada nebelaukti biggrin.gif

06.21 - FoxLady nelaukia mmm.

Isirasykite ir jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 22 gegužės 2018 - 13:57
Mano mociutes kiemo gandrai labai vaisingi biggrin.gif
Cia rimtai: mociute liepe nueit paziuret, kai tik parskrido, tai tuoj iskart ir uzkibo su pirmuoju biggrin.gif Dabar pusbrolis su zmona tam paciam sklype busta isirengineja vos ne po gandralizdziu ir jau terminas rugseji. Na, o as irgi buvau nuejus su jais pasikalbet, kai dabar grizo ir eme lizda tvarkytis.... Se stai, ir rezultatas! biggrin.gif
Atsakyti
06.09 - finy nelaukia mmm
06.21 - FoxLady nelaukia mmm.
Atsakyti

Sukalbami pas jus Katute gandrai 😁kaip vizitas pas ginę 😏

dėl sąrašo pas mane gilus miškas neturiu ką įrašyt nes jau ir taip mm nelaukiu ir nesulaukiu nuo balandžio 12 gaila ne dėl +Nt 😔 spėju mes ilsėsimės kokius du mėn kai žinosiu kur mm dingo..pasidžiaugsiu vasara iki rugpjūčio o paskui kaip D duos  jai aplamai vaisinga bebūsiu 

Atsakyti

Sukalbami pas jus Katute gandrai 😁kaip vizitas pas ginę 😏

dėl sąrašo pas mane gilus miškas neturiu ką įrašyt nes jau ir taip mm nelaukiu ir nesulaukiu nuo balandžio 12 gaila ne dėl +Nt 😔 spėju mes ilsėsimės kokius du mėn kai žinosiu kur mm dingo..pasidžiaugsiu vasara iki rugpjūčio o paskui kaip D duos  jai aplamai vaisinga bebūsiu 

Tikrai būsi vaisinga, net jeigu kažkas netaip medicina pažengusi ir praktiškai viskas įveikiama! Nenusimink, atsiras mm!  :4u: 

Aš savo mm laukiu šį savaitgalį

Atsakyti