Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. gegužę (177 tema)

Na tokia pavargusi savijauta puškuoju  :blink: apetitas menkas ,miegelio noriu visada  :D ana sav lb pykino nuo daug ko o šią lengviau ir kava nebeskani bet aš kavą myliu bet jau ta rytinė mano iš reikalo paliko  :rolleyes: lengvai dingo antras puodelis dienoje..na ir maudenimas papilvės pabadymai kaip su adatėlėm..

o iš tikro jau lb užkniso ta nežinia  :huh2: 

Atsakyti

Labas vakaras.

Foxlady pradingusi 🤔 Ar ne tavo eile gadinti nt?

Motiejus, na ir kantrybe, as jau buciau aplankius gine. Kazkaip viskas keistai cia pas tave.

Atsakyti

Labas rytas,  penktadienis! Laukiam naujienu is visuuuu  :4u:​ 

Atsakyti

Labas vakaras.

Foxlady pradingusi 🤔 Ar ne tavo eile gadinti nt?

Motiejus, na ir kantrybe, as jau buciau aplankius gine. Kazkaip viskas keistai cia pas tave.

Na kad nėra jos 😣 

Atsakyti

Boružiukas irgi dingęs 😏🤔

Atsakyti

Ot man bent visada rodo vaiduokli.. 

Atsakyti

Man šiandien OT vėl rodo dvi juosteles. Kas per pieva tie OT, ne veltui sakoma kad neverta ju darytis.  :D​ 

Atsakyti
Sveikos. Mes 4men planavom, tada 3men susilaikem, dabar grizom is Maljorkos (nuostabi sala!) ir nuo kito ciklo vel planuosim, bijau kad vel viskas bus kaip darbas..
Ir vis dar labai bijau tureti vaiku.. kartais tiesiog paniska baime atsiranda, kaip gi as tokia lepunele susitvarkysiu.. lektuve buvo daug vaiku, maziukai verkia, didesni istisai klausineja biggrin.gif man paciai visada bloga lektuve, tai vaiku atrodo niekaip nepasirupinciau doh.gif negaliu net pagalvoti apie bemieges naktis, ligas.. ar tikrai savaime atsiranda tu jegu?
Zodziu visokie egzistensiniai klausimai kamuoja, dar nervina nereguliarus ciklas, sunku sugaudyti O.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 18 gegužės 2018 - 09:45

Hcg neigiamas  :cry2:  :cry2:  :cry2:  :cray:  :cray: 

Visoms gražaus savaitgalio  :nestuke :4u:​ 

Atsakyti

Hcg neigiamas  :cry2:  :cry2:  :cry2:  :cray:  :cray:

Visoms gražaus savaitgalio  :nestuke :4u:​ 

Gaila  :4u:  visada yra kitas ciklas, tada pavyks!

FoxLady as anksciau irgi taip galvojau, bet auginsi nuo kudikelio ir bus tavo kaip isauklesi ;)  :angel_not:​ 

Atsakyti

Motiejus imk balionely :4u: 

Visos mes cia gyvenam laukimu, todel nenusimink. Anksciau ar veliau vistiek visos supuosim mazylius :wub: 

O kur mmm tada dingusios? :hmm:  kiek pamenu jos pas tave laiku budavo. Tai ne pas mane kada nori tada buna :D 

Foxylade as pries pastojant irgi taip galvojau, nes buvau vienturte lepunele. Gyvenau kaip princese ant auksinio padekliuko. Mintis, kad iseisiu is formu, kad naktim nebemiegosiu, neturesiu sau laiko ir valyt kaky reiks mane vare is proto. Bet gimus sunui viskas apsiverte 100% ta pacia akimirka kai jis isvydo pasauly. Jis pakeite mano mastyma, poziury y gyvenima ir supratau, kad ne as cia princese su savo norais esu svarbiausia, o naujas princas yra :D  :D  :D​ 

Atsakyti

Tai va kad mm kaip laikrodis ..man dar kas keista kad po persileidimo išsivalius jau nieko nebebuvo po 12 d mm parėjo normalios o dabar jau 37d  :hmm:​ 

Atsakyti