Ir kodėl žmonėm taip svarbu žinot ar moteris laukiasi
Įvikis 😁
Nebezinau, as visad buvau kavos ir arbatos myletoja, bet kai uzejo smagumai - isvis nieko negalejau gert. Kava karta i savaite nebent ir tai Starbuckso ar pns, arbata nebent kokia rugstesne kartais - hibiscus arba Purple Tea. Bet paskui truputeli ramiau. Bet kofeina zinok ir taip reikai ribot jau, negerai daugiau jo nesetukem.
Kas dabar artimiausiu metu nelaukia mm? Žinoma, neskaitant tų, kurios jau sulaukė savo II.
Man tai šiandien toks apniukęs oras, tai norėjosi tik lovoj vartytis, bet reik į darbą vakare.
Vakar kai buvau pas ginę, sakė planuoti visom ciklo dienom ir dar liepė to nepadaryti "darbu" iš prievartos. Kaip Jūs su tokiu dalyku dorojatės? Mes tai su vyru kažkaip rečiau turbūt "dirbtume" nei kad kai reikia planuoti ir kažkaip tapę tikrai iš reikalo...nesugalvoju kaip čia dabar atsipalaiduoti
Užsirašiau dar į tapybos kursus, kad biškį mintis nukreipt, seniai norėjau
As kai laukiaus pirmo niekuo saves neribojau, o kai gime irgi neribojau. Tik alkoholi isskyrus, kas be ko. Dabar irgi neriboju. Tokios kavos per diena isgeriu nuo 0 iki 2 puodeliu, tai anokia cia ir gerike
Pas mus oras issigiedrijo, tai visa diena lauke krapstemes. Geles tresiau, ravejau, darza praejau. Ozius is geliu vaikiau. Kazkoks kosmaras, 8ha zemes, tiek pat vazonu su gelem ir aisku ten pats pats skanumas! Tai po darbu vaikis luzo, o as sukurpiau vakariene ir cilinu sau...
Vaaa, apie tapyba ir as rezgu minti! Cia tolima mano kaimyne tuo uzsiima pati sau, tai meginsiu pirstis i kompanija
Aš kažkaip vis pasvajjoju apie daržą, pievutę ir žemę, bet neturim mes nieko - miesto gilumoj gyvenam. skamba labai smagiai tavo ravėjimai (tau turbūt ne )
Pagaliau užbaigiau ravėjimus,pjovimus dabar porą dienų bus ramu 😁 kol nepalis .. ryt imsiuos organinių trašų
šiandien nejuokais maudė visą dieną ir vis dar ir strėnas.. ir su žarnynų kaput amen pūtimas nerealiai baisus ir tai nelabai maloniai kankinaus visa d kol vakare pagaliau išėjau Wc netepa ir nėra dar mm ..oi stresas įtampa tas laukimas ir nežinia
ryt turėtų parkeliauti mano užsakymas reiks sugadint viena Nt ale testukai.lt vyrukas paskambino prasinešė kad išsiunčia vakar 😁