Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. gegužę (177 tema)

O, tai darbai identiski, tik kad man siemet siltnamio neuzdenge biggrin.gifVariau ir as be ranku, be koju, o dabar tai jau ir pasilepinu, ir prie tvenkinuko pasivartau su knyga, relaksinu sau, o ka... biggrin.gifBet sia savaite atvaziuoja mazi eriukai, tai dar veiklos papildomos igysiu. Labai norejau tu pakeltu lysviu, bet teko tenkintis tokais kupstais tik ax.gifGal kitiem metam kazkaip pasidarysiu.

Na...Man tas dregnumas atsirasdavo pries mmm...

Oooo ėriukai 😀 kaip fainai čiupinėjau šiandien tokius mažiukus ..

kas dėl drėgnumo nėra buve prieš mm aplamai nieko nėra kas būdavo prieš mm 

Atsakyti

Gal hcg tyrimą būtų verta pasidaryti?  :hmm: Jeigu 17 cd buvo maždaug, o dabar 33, tikrai rodytų kraujas, jeigu kažkas būtų  :)​  

Ir aš mąstau jai iki penktadienio nepramuš mm darysiuos jau hcg

Atsakyti

Kiek žinau vėlavimas 3-5 dienas yra gana normalu, gali būti dėl įvairiū priežasčių. Reiktų palaukti :)
Tai ir laukiu nors nežinau kada laukti reiktų po nelaimės kai anos buvo keistai  ,o nt daryti niežti nagus kai planuoji planuoji 😊 šiaip man nelinkę taip vėluoti ir bt kol kas 37 ..tačiau po persileidimo matau viskas keičiasi mano organizme dingo apsirijimai 😂 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejus5: 14 gegužės 2018 - 21:54

Ilgai teigiama ov testa gal rodytu jei kokia cista formuojas gal.. :unsure: reiktu uzsimint ginei.

Atsakyti

Ilgai teigiama ov testa gal rodytu jei kokia cista formuojas gal.. :unsure: reiktu uzsimint ginei.

Rodziaus siandien ginei, rodziau ovuliacinius testus. Gal tikrai tiesiog per jautrus kaip man. Jau greit siom dienom tureciau gaut kitus :)

Atsakyti

Motiejau, laikau kumstukus, kad tik butu uzkibes zirniukas. 

O as siandien darbe pastaciau vyruka y nepatogia padeti. Ateina gi jis kartas nuo karto kavos aparato patvarkyti. Ir nugirdau kaip kitos koleges klausia ar as nesilaukiy. O as jam atsisukus atsakiau: No I'm just fucking fat. Israudo vargselis ir uzkirto kalba jam😂😂😂 

Ps: Esu is kudesniu motereliu, tai taip ir nesupratau per kuria vieta pastorejau🤣

Atsakyti

Laba ryta moterytės  

Gintare Zu 😂 

Atsakyti

Laba ryta! Skanios kavos :) 

Atsakyti
Labas rytas, joooo kavoooos, nes mane vien kvapas pabudina biggrin.gif O man kaip alaus norisi dabar, o siaube.... Tie nealkoholiniai tikras issigelbejimas, o ir parduoda be apribojimu laiko biggrin.gif
Galvoju, kaip cia diena issideliot ir nuo ko pradet viska ax.gif
Atsakyti

Motiejau, laikau kumstukus, kad tik butu uzkibes zirniukas. 

O as siandien darbe pastaciau vyruka y nepatogia padeti. Ateina gi jis kartas nuo karto kavos aparato patvarkyti. Ir nugirdau kaip kitos koleges klausia ar as nesilaukiy. O as jam atsisukus atsakiau: No I'm just fucking fat. Israudo vargselis ir uzkirto kalba jam😂😂😂 

Ps: Esu is kudesniu motereliu, tai taip ir nesupratau per kuria vieta pastorejau🤣

Ir kodėl žmonėm taip svarbu žinot ar moteris laukiasi  :hmm:​ 

Atsakyti

Ir man GO GO į trąsą  :P  o nekenčiau dar nesenai aš jų ..kaži kodėl..

O šiandien maudžia strėnas ir pilvelį momentą nes nesusilaikėm ryte :D  nt gadinsiu gal ryt 😆 jai nepramuš 

Į kiną mes atvarėm kadangi laisva Mb netikėta sakau varom senai nebuvom nesvarbu ką rodo 😁.. paskui dovanos ieškot sesei taip diena ir praslinks 🙂

Atsakyti

Ir kodėl žmonėm taip svarbu žinot ar moteris laukiasi  :hmm:​ 

Įvikis 😁

Atsakyti