Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. gegužę (177 tema)

Na, motiejau, viltis ir tikejimas yra dalykai stiprus mirksiukas.gif
Realiai, jei neesancios mmm, tai nesijausciau besilaukianti. Gal krutine tik pasunkejus. As dabar daug ciaudau, tai galiu bandyt apkrest nebent biggrin.gif Vakar dar truputi pasitampiau ir pykau pati ant saves uz toki neatsarguma... Lauko darbais irgi uzsiimineju. Motiejau, ka kostruoji tu? smile.gif
Atsakyti

:wub: lb viliuosi..viltis durnių motina 😂 Didelis plotas daauuug nupjautos žolės ją sugrebt vienai..kiekviena gėlyna apeit apravėt kiekviena akmenėlį dar šiltnamis ..vakarais be rankų ir kojų..čia tokie nesibaigiantys  reikalai sodyboj 😄 tai palaistyk tai patręšk tai paravėk .. daba konsruoju iškeltus daržiukus ..dežes dažysiuos ..

o tas drėgnumas ten šlapumas bekvapis bespalvis čia kas  :huh2: lakstau į wc nes vis vaidenas kad kraujas bėga  :blink: gal kam yr buve čia gal nieštumo pradžia..su anuo lyg irgi buvo pačioj pradžioj 🤔 dar net skauda prisimint buvau žiauriai laiminga  :unsure: praėjo vos du mėn nepilni  :cry2:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejus5: 14 gegužės 2018 - 08:34

Pietu pertraukauju :) motiejau laikykis,  stebek save,  gal tikrai uzkibo? As niekaip nesugalvoju ka i Lt parvezt... uz keliu savaiteliu teta patapsiu,  nu bet niekaip nenusiperku ka dovanu :D 

Atsakyti

Gal kokį pampersų tortą čia Lt papirkit maža dydį 😀visada sueina 😉

Atsakyti

Ačiū, reikės užsisakyti. Tuos, kuriuos dbr turiu gal tikrai per jautrūs nes šiandien vis dar sakyčiau lb ryškios dvi juostelės OT. 

O kokio jautrumo?  :)  Man visai tiko 20 miu  :D​ 

Atsakyti

Motiejau, o po persileidimo jau buvo tau mmm? Nes gali taip greit nesusitvarkyt tie reikalai, buvo cia kas ir pora menesiu mmm nesulauke normaliu..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 14 gegužės 2018 - 16:05

Kaip ir buvo truko 4dienas beveik . Po persilidimo praėjus 10dienų. ir va nuo tų mm jau 33d ***** na Nd labai daug buvo net nežinau arba buvo man neovuliacinis mėnuo (nors jaučiau 17ciklo d  kaip visad ) ir nepagavom žirnio ir kažkur mm arba vėlyvas ir Nt nerodo ...ir pykina mane šyrit su tuliku draugavau 😥 juk to iššaukt negali lb didelis noras ..nebent  rimtai netiko maistas 🤔

Net nebežinau užsirašiau pas ginę talonas tik 30d 😥 simptomų nn  tik ne papuliai tik kad pasunkėjo tikrai..tie patys pms simptomai tik nepykindavo 😂

.laukiam nt prisipirkau pareis po poros d žiuresim  gal pareis mm iki to gal ir ne 😄

Atsakyti

Motiejau, o po persileidimo jau buvo tau mmm? Nes gali taip greit nesusitvarkyt tie reikalai, buvo cia kas ir pora menesiu mmm nesulauke normaliu..

Prieš tas mm buvau pas gine sakė viskas lb gražu kiaušidės ruošiasi ir tt 😏

Atsakyti

O kokio jautrumo?  :)  Man visai tiko 20 miu  :D​ 

Aš staigiai nusipirkau iš vaistinės septynis, kol gausiu internetu užsakytus (Testo jautrumas yra 25 mIU/ml). Šiandien pasidariau, tai gal net ryškesnis už paskutinius keturis, bet kai visus šalia pridedu tai man vienodai atrodo :D Darysiu kol pamatysiu blankų.

Buvau šiandien pas kitą ginekologę, tai viską paaiškino, pažiūrėjo rezultatus. Pasakė kad hormonai normos ribose - tai nesupratau kodėl praeitas ginekologas sakė kad per žemas...  :hmm:  Pažiūrėjo, kad ir ovuliacija tikrai vyksta ir abiejose kiaušidėse gražuoliai foliai susiformavę ir jau gleivinė kažkaip platesnė tapo neiprieš penkias dienas 0.89 cm (buvo 0.68)  :oh: Tai sakė dėl gleivinės reikės paskatint, startuosiu kitą mėnesį.

Tik dėl to hormono nesuprantu, kaip vienam per žemas o kitam normalus. Gal vis dėl to geriau pakartoti pačiai kad būtų ramiau...

Atsakyti

Kaip ir buvo truko 4dienas beveik . Po persilidimo praėjus 10dienų. ir va nuo tų mm jau 33d ***** na Nd labai daug buvo net nežinau arba buvo man neovuliacinis mėnuo (nors jaučiau 17ciklo d  kaip visad ) ir nepagavom žirnio ir kažkur mm arba vėlyvas ir Nt nerodo ...

Gal hcg tyrimą būtų verta pasidaryti?  :hmm: Jeigu 17 cd buvo maždaug, o dabar 33, tikrai rodytų kraujas, jeigu kažkas būtų  :)​  

Atsakyti

Prieš tas mm buvau pas gine sakė viskas lb gražu kiaušidės ruošiasi ir tt 😏

Kiek žinau vėlavimas 3-5 dienas yra gana normalu, gali būti dėl įvairiū priežasčių. Reiktų palaukti :)

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 05 14, 09:33)
<p> wub.gif lb viliuosi..viltis durnių motina 😂 Didelis plotas daauuug nupjautos žolės ją sugrebt vienai..kiekviena gėlyna apeit apravėt kiekviena akmenėlį dar šiltnamis ..vakarais be rankų ir kojų..čia tokie nesibaigiantys  reikalai sodyboj 😄 tai palaistyk tai patręšk tai paravėk .. daba konsruoju iškeltus daržiukus ..dežes dažysiuos ..</p>
<p>o tas drėgnumas ten šlapumas bekvapis bespalvis čia kas  huh.gif lakstau į wc nes vis vaidenas kad kraujas bėga  blink.gif gal kam yr buve čia gal nieštumo pradžia..su anuo lyg irgi buvo pačioj pradžioj 🤔 dar net skauda prisimint buvau žiauriai laiminga  unsure.gif praėjo vos du mėn nepilni 

O, tai darbai identiski, tik kad man siemet siltnamio neuzdenge biggrin.gif Variau ir as be ranku, be koju, o dabar tai jau ir pasilepinu, ir prie tvenkinuko pasivartau su knyga, relaksinu sau, o ka... biggrin.gif Bet sia savaite atvaziuoja mazi eriukai, tai dar veiklos papildomos igysiu. Labai norejau tu pakeltu lysviu, bet teko tenkintis tokais kupstais tik ax.gif Gal kitiem metam kazkaip pasidarysiu.

Na...Man tas dregnumas atsirasdavo pries mmm...
Atsakyti