Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. gegužę (177 tema)

Nu jo, ten tyliau, bet kazkaip nesinori liudint planiukiu, landziot su savo dziaugsmais, kai kitos jaudinasi. Tau dar labai labai sviezia, tai nesijaucia to gal :D

Nusisnekejau, ne ana ketvirtadieni, o si antradieni. Siaubas, baby brain kaip reikalas, visiska durnele patapau :D

Atsakyti
QUOTE(Nuozmusis Guzikas @ 2018 05 12, 19:15)
<p>Nu jo, ten tyliau, bet kazkaip nesinori liudint planiukiu, landziot su savo dziaugsmais, kai kitos jaudinasi. Tau dar labai labai sviezia, tai nesijaucia to gal biggrin.gif
</p><p></p><p>Nusisnekejau, ne ana ketvirtadieni, o si antradieni. Siaubas, baby brain kaip reikalas, visiska durnele patapau biggrin.gif
</p>

Manes kaip pradedanciosios nenuliudinsit tikrai mirksiukas.gif
Cia ir planuojanciu nelabai daug liko kaip suprantu smile.gif dauguma cia ant svieziuju susiplanavo smile.gif
Atsakyti

Nu yra dar, yra, kelios net is saraselio issibrauke ir net nezinau ar beapsilanko - per daug sunku ir skaudu matyt merginom pasidare. Pradzioj tas laukimas stogo nekelia, bet kai menesiai metais tampa, tai jau tikrai kerta per nervus, kartais ir per santykius su antra puse. Uztai mes visad linkim visom naujom cia neuzsibuti :)

O senbuves, ypac tos, pabegusios - jei dar paskaitot - mintys ir maldos su jumis, ir is musu nemazai pagalvoja vis, kaip jums sekasi :)

Atsakyti
sveikos 4u.gif
ryte dariau testa , baltutelis ...nei menesiniu nei lialiuko rolleyes.gif
Atsakyti

Nu yra dar, yra, kelios net is saraselio issibrauke ir net nezinau ar beapsilanko - per daug sunku ir skaudu matyt merginom pasidare. Pradzioj tas laukimas stogo nekelia, bet kai menesiai metais tampa, tai jau tikrai kerta per nervus, kartais ir per santykius su antra puse. Uztai mes visad linkim visom naujom cia neuzsibuti :)

O senbuves, ypac tos, pabegusios - jei dar paskaitot - mintys ir maldos su jumis, ir is musu nemazai pagalvoja vis, kaip jums sekasi :)

Taigi dalinkitės džiaugsmais :D tam čia ir ateinam, bent gerų naujienų išgirsti. 

Aš pati net neabejoju kad vaikelis ateis, tik kad mes esam dabar pripratę gauti viską čia ir dabar, prisiplanuoti visko.  :D  Man kol kas teigiamas nėštumo testas yra kaip mistika ir legenda, tai bent čia pasižiūriu kitaip :D Per daug nepergyvenu dėl to kol nesulaukiu klausim iš random žmonių - tai kada vaiką planuosit  :frusty:​ 

Atsakyti

sveikos 4u.gif
ryte dariau testa , baltutelis ...nei menesiniu nei lialiuko rolleyes.gif

O kada mm turėtų būti? Gal dar anksti?

Atsakyti
QUOTE(LoyalWarrior @ 2018 05 13, 12:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lekianti" data-cid="72101113" data-time="1526200975"><div><p>sveikos vartotojo įkelta nuotrauka
ryte dariau testa , baltutelis ...nei menesiniu nei lialiuko vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O kada mm turėtų būti? Gal dar anksti?</p>

siandien...
Atsakyti
Man testas parode jau trecia mmm nebuvimo diena.
Atsakyti

Nu jo, ten tyliau, bet kazkaip nesinori liudint planiukiu, landziot su savo dziaugsmais, kai kitos jaudinasi. Tau dar labai labai sviezia, tai nesijaucia to gal :D

Aš tai vis dar šioje temoje sėdžiu, nes mano spalinukų tema išsikraustė į fb, o man per telefoną kažkaip nepatogu naudotis, o komoiuteriu nedažnai laiko turiu prisijungti  :)  Tai užeinu čia paplepėti, vis smagiau :) O kol niekas nevaro lauk, tai sėdžiu, savo nėštumo dalykais nesidalinu, nes nelabai yra kuo dalintis, ramus tas antras trimestras :)

Atsakyti

O kokius jūs naudojat jei nepaslaptis. Vaistinėje kosminės kainos... norėtųsi pastebėti savo organizmą dabar.

Tai jei Lietuvoje, tai gandrolab.lt, testai.eu, testukai.lt :) Jie ten kainuoja nebrangiai, galima prispirkti daugiau ir pasižaisti  :D​ 

Atsakyti

Tai jei Lietuvoje, tai gandrolab.lt, testai.eu, testukai.lt :) Jie ten kainuoja nebrangiai, galima prispirkti daugiau ir pasižaisti  :D​ 

Ačiū, reikės užsisakyti. Tuos, kuriuos dbr turiu gal tikrai per jautrūs nes šiandien vis dar sakyčiau lb ryškios dvi juostelės OT. 

Atsakyti

Man testas parode jau trecia mmm nebuvimo diena.

Man antra mm nebuvimo prasidėjo bet Nt dat baltas 😔 🤔kaži gal vėlyvas pastojimas gali būt...krūtis kartais sudelgia ir pilvo apačią pabado ir toks dalykas atsiradęs aš ištisai ten šlapia kaip vandenėlis  :hmm: 

Būkit  :nestuke  niekur nesikraustykit jūs mūsų viltis 😍 kiekvieną kart paskaičius ašara braukiu  esu mustais pavargus,bet be jūsų niekaip  :4u: 

...mm nėra 33 cd pamaudena jau pradedu leisti sau svajoti deje kol nt balti neturėčiau..žliumbiu dvi d kai tik sumauždžia o ir darbuojuos juodai lauko darbuose kad užsimiršt 😣hcg anksti

Atsakyti