Gali buti, kad naudoji per jautrius ovuliacinius testus savo organizmui. Kita menesi bandyk ne tokius jautrius. Uztrunka, kol atrandi.
o kodel nuo vienos gines prie kitos? negeriau pas ta pat visa laika lankytis..?
Iš tikro ir aš pakeičiau tris kol radau tą savo pačią pačiausią kaip draugė man 😀
o kodel nuo vienos gines prie kitos? negeriau pas ta pat visa laika lankytis..?
Aš pirmadienį kur eisiu, ji buvo pirmoji pas kuria kreipiausi dėl nevaisingumo. Ji labai kruopščiai apžiūrėjo ir surašė kokius tyrimus turiu pirmiausia pasidaryti. Kadangi buvau nusprendus pasidaryti laparoskopiją, nes man skaudėjo kairėj pusėj pilvą, tai ieškojau chirurgo ginekologo. Tai pas jį po laparoskopijos ir nuėjau į konsultaciją, kuri manęs visai nenudžiugino. Kadangi nelabai man ta konsultacija patiko ir jeigu kiekvieną mėnesį už kiekvieną konsultaciją po 90 eur už 15 min. mokėt, turėtų man ten super duper pakonsultuoti, bet išėjau visa susinervinusi ir beveik žliumbianti.
Laparoskopijoj nieko nerado, viskas lb gerai. Tai nežinau kodėl man tą pilvą vis pamaudžia
Gali buti, kad naudoji per jautrius ovuliacinius testus savo organizmui. Kita menesi bandyk ne tokius jautrius. Uztrunka, kol atrandi.
O kokius jūs naudojat jei nepaslaptis. Vaistinėje kosminės kainos... norėtųsi pastebėti savo organizmą dabar.
As jau nebenaudoju Bet siaip eBay ir Amazon pilna tu testu paprasciausiu pigiu. Jeigu Lietuvoj, tai paziuret, kas i Lietuva siuncia, ir manrods vistiek pigiausiai gaunasi. Visi tie testai praktiskai vienodi, tik stiprumai skiriasi, tai OT geriau jau pigius mirkomus pirkt, nes bankrutuot galiam per pora ciklu. Pasilaikyt geriau pinigus nestumo testam
Siaip man jau laikas butu salintis, ana ketvirtadieni apturejau jau ta OFICIALU 12sav scana, viskas gerai, augam spardomes mama kamuojam Tai visom apci apci apci virusiuku, gal dar paciaudesiu, kai zinosim kas O dabar pasistengsiu nebelist per daug. Ir siaip bandau, nebevieta man cia, bet tai taip norisi patart, padet Anu greitai visos is cia kraustotes pas susiplanavusias!
As jau nebenaudoju Bet siaip eBay ir Amazon pilna tu testu paprasciausiu pigiu. Jeigu Lietuvoj, tai paziuret, kas i Lietuva siuncia, ir manrods vistiek pigiausiai gaunasi. Visi tie testai praktiskai vienodi, tik stiprumai skiriasi, tai OT geriau jau pigius mirkomus pirkt, nes bankrutuot galiam per pora ciklu. Pasilaikyt geriau pinigus nestumo testam
Siaip man jau laikas butu salintis, ana ketvirtadieni apturejau jau ta OFICIALU 12sav scana, viskas gerai, augam spardomes mama kamuojam Tai visom apci apci apci virusiuku, gal dar paciaudesiu, kai zinosim kas O dabar pasistengsiu nebelist per daug. Ir siaip bandau, nebevieta man cia, bet tai taip norisi patart, padet Anu greitai visos is cia kraustotes pas susiplanavusias!
Sveikinu! Gero nešiojimo
Vyras mano anksčiau kai dar nenorėjo vaikų ir bijodavo lelių paimt sakydavo kad bijo apsikrėst
Labas rytas as skaitau visuomet temuke, neturiu laiko parasyti... Eisiu vasaros vidury pas gydytoja, ziuresim ka pasakys. Numanau, kad reikes skiepo man nuo raudoniukes. O jau nuo rudens kibsim i darbus Sveikinu visas susiplanavusias, kitoms stiprybes. As tunau sau cia seselyje tyliai, skaitau viska... grazaus savaitgalio.
Labas rytas as skaitau visuomet temuke, neturiu laiko parasyti... Eisiu vasaros vidury pas gydytoja, ziuresim ka pasakys. Numanau, kad reikes skiepo man nuo raudoniukes. O jau nuo rudens kibsim i darbus Sveikinu visas susiplanavusias, kitoms stiprybes. As tunau sau cia seselyje tyliai, skaitau viska... grazaus savaitgalio.
Praneškit kaip seksis
sveikinimai dideliausi
sveika prisijungus
sveikos dabar jau
as darbais uzsivertus ...db iseigine ,besitvarkant prisedau
per sia sav kokis 5 testus gadinau nieko ,ryt raso kad menesiniu diena ,bet nk nejauciu,net krutine normalioj fazej ..gal sutriko kazkas .. laukiu mmm db ,aisku geriau ir nebutu ,bet ne jokiu niekeno pozymiu kolkas ,jauciuos kaip per viduri cikolo ,saugi ir laiminga