Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti 2018 m. gegužę (177 tema)

Na mano savijauta keistų keisčiausia..tyliai meldžiuos kad mm nepareitų  :blink:​ 

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 05 08, 06:08)
<p>Hal  smile.gif nagi bandyk ir nt pasodaryt ..bet kad O gali įvykti bet kada senai žinau 😉</p><p></p><p>Jai nt baltas čiupk vyrą už šiknos staigiai dar tris d vaisingas į priekį pilnai turi  biggrin.gif  rolleyes.gif </p>

mano vyras isivalkataves biggrin.gif , bandeau vakar NT baltutelis. bet x fail pas mane geri.. nors kaip guzikas sake, bendra stresas ir keliolika paru tik su keleta valandu miego daro savo kunui noriu as to ar ne..

laikau kumstukus uz tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 05 08, 09:08)
<p>Na mano savijauta keistų keisčiausia..tyliai meldžiuos kad mm nepareitų  blink.gif​ 

O kada turetu prasidet? Ar turejo jau?
Atsakyti

Katute, sveikinimai  :wub:  :4u:  Labai gražus testukas  :nestuke  Aukit ir stiprėkit  :4u:​ 

Atsakyti

Kur Ritutia dingus? :)

Atsakyti

O kada turetu prasidet? Ar turejo jau?

Net nežinau po persileidimo praejus 10d sirgau mm tai nuo jų jau 27d švaru nenoriu valgyt visiškai bt šyrit buvo 37.3 tai laukiu kaip ant adatų ..maudena tarpais...prieš pastojant mm grybavo kas menesi tolo.. vidurkis 30-32 d buvo

Atsakyti

mano vyras isivalkataves biggrin.gif, bandeau vakar NT baltutelis. bet x fail pas mane geri.. nors kaip guzikas sake, bendra stresas ir keliolika paru tik su keleta valandu miego daro savo kunui noriu as to ar ne..

laikau kumstukus uz tave wub.gif

Aiškutis na O buna ir ne vienakart per mėnesi ir net per mm ... ot nenusisekė su Mb😁 ačiū ir pati laikau visus du..😥

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2018 05 08, 14:46)
<p><strong>Katute,</strong> sveikinimai  wub.gif  4u.gif  Labai gražus testukas  nestuke.gif  Aukit ir stiprėkit 

Aciu!
Komplekte buvo du, tai galvoju, gal ir antra del smagumo reikes sugadint, ka jis cia tik vieta uzima dabar biggrin.gif

QUOTE(motiejus5 @ 2018 05 08, 15:36)
Net nežinau po persileidimo praejus 10d sirgau mm tai nuo jų jau 27d švaru nenoriu valgyt visiškai bt šyrit buvo 37.3 tai laukiu kaip ant adatų ..maudena tarpais...prieš pastojant mm grybavo kas menesi tolo.. vidurkis 30-32 d buvo</p>

Reik laikyt kumscius! Dabar cia toks derlingas metas, tai a vnuz paeis korta! biggrin.gif
Atsakyti

Kur Ritutia dingus? :)

Užsipypino mokslais ir darbais, nieko nespėja ir nori miego :D labas  :D

Katute, didžiausi sveikinimai  :wub:  taip smagu, kad nauja gyvybė užsimezgė  :4u:

man tai šįryt mmm prasidėjo... tai dabar nebelauksiu naujų birželio 2 d.

Beje Camelijos vaistinėje internetu akcija Easy testukams yra po 1,39 eur https://evaistine.ca...easy&results=12, tai apsipirkau kaip už tėvynę  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutia: 08 gegužės 2018 - 16:37
QUOTE(Ritutia @ 2018 05 08, 14:37)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="deraramos" data-cid="72094757" data-time="1525780150">
<div>
<p>Kur Ritutia dingus? smile.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p>Užsipypino mokslais ir darbais, nieko nespėja ir nori miego biggrin.gif labas  biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Katute, didžiausi sveikinimai  wub.gif  taip smagu, kad nauja gyvybė užsimezgė  4u.gif</p>
<p> </p>
<p>man tai šįryt mmm prasidėjo... tai dabar nebelauksiu naujų birželio 2 d.</p>
<p> </p>
<p>Beje Camelijos vaistinėje internetu akcija Easy testukams yra po 1,39 eur <a data-ipb='nomediaparse' href='https://evaistine.camelia.lt/nestumo-testai/88928-nestumo-testas-piestukas-easy-testvnt.html?search_query=easy&results=12'>https://evaistine.camelia.lt/nestumo-testai/88928-nestumo-testas-piestukas-easy-testvnt.html?search_query=easy&results=12</a>, tai apsipirkau kaip už tėvynę  lotuliukas.gif</p>

zaibas moterie.. as para laiko be miego.

pasidariau ovulecini testukai, taip kad vakar tikrai buvo teigemes biggrin.gif biggrin.gif eina tas mano ciklas velniop.
Atsakyti

Sveikos.man likus 2 sav.iki mm pradejo teplioti.patepliojo tada 2 dienas ale mm buvo.iskart pabrinko krutine.pilvo apacia maudzia kaip pries mm.testas nieko nerodo (daug labai as skysciu geriu).nuejau pas daktare ji nieko nerado,tik pasake kad gimdos sieneles storos ne kaip po mm turetu buti.ka jus apie tai galvojat?

Atsakyti

Tai dar ne laikas buvo mmm ateit, jei dvi savaites iki ju, dar gal ateis veliau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 08 gegužės 2018 - 18:42